Hayırlı olsun canım verirsin verirsin inş. 4 ay da 4 kilodan 16 kilo yaparKizlar 106 gunum var 3 bucuk ayim var15 kilo verilirmi
Hayırlı olsun canım verirsin verirsin inş. 4 ay da 4 kilodan 16 kilo yapar
ama kendini 15 yada 16 diye şartlama tamammi 4 kilo vercem de bu ay hatta hafta olarak kendini şartla adet dönemlerini takma devam et haftada 1 kilo vericem de.
hadi yapabilirsin basarabilirsin cumaya kadar 1 kilo
2. Cu maya kadar 1 kilo yani haftalik 1 kilo hedefin olsun ben öyle yapiyorum
2 haftadır oğlum hasta olduğu için ara verdim ama 78.2 den 76.5 a indim
şimdi cumaya 75.5 olmak istiyorum inş.hadi yapalım şunu
stres yapma canım kendine 1 kilo sınırı koy inş. OlurGecmis olsun canim benim
cok Sağol beni azimlendirdin cok sagol ben ara verdim yilbasindan sonra kilo almisim stres oldumicime korku girdi haftada 1 versem ayda 4 en azndan 65 olsam oda guzel bi sonuc INŞALLAH kurtulalim bu kilolardan canimmm :)
Bugunku menum
tost kepekli peynirli domatesli yesil cay
ara öğün corba 2 dilim kizarmis kepekli ekmek
aksam patates yemegi 1 tabak
cacik
spor yarim saat yürüyüş
bugunde bole bitti :) ama eski azmmm olmasi lazimmmmyilbaso beni yakti ara verince toparlanamiyorummm
Siskinlikte oluşmuştur canım.Kizlar bugun tartildim 78.600 olmusum yaa 1hafta diyet yapicam die herseyden cok cok yedim verdgmide almisimbidaha ara vermicem diyet korkusu baslio sonra diyet yapcam die die daha cok yiyorum
Kizlar bugun tartildim 78.600 olmusum yaa 1hafta diyet yapicam die herseyden cok cok yedim verdgmide almisimbidaha ara vermicem diyet korkusu baslio sonra diyet yapcam die die daha cok yiyorum
canım diyet değil sağlıklı beslenme, sadece abur cubur saçma yiyeceklerden yemiyceksin,
sabah iyi bir kahvaltı yapıp, öğlen ve akşamda karnını doyurup, belli bir saatten sonra yemiyceksin ve spor yapacaksın,
stres yapılacak bir durum yok yani, 3 öğün ye, karnını doyur, salatan yemeğin, çorban, yoğurdun olsun sofranda, doyana kadarda ye... hatta öğlen, pilav makarna bile yiyebilirsin.. akşam değil ama :))
canım ben aylardır ekmek yemiyorum ama yemeklerle karnımı doyuruyorum, hiç stres falan da yapmıyorum, stres yapsam zaten aylardır bu işi yürütemezdim....
ayrıca senin henüz çocukların ve bir ev sorumluluğun yok ve istediğin zaman spor yapabilirsin, ben onuda yapamıyorum vaktim olmuyor olamıyor.....
Siskinlikte oluşmuştur canım.
Sıkma kendini ve diyeti unut diyet diye kafana takma sağlıklı beslencem de
canım nerelerdesin hani 7. takımda yarışmaya gelmiştin, göremiyorum seni, eğer gerçekten yarışa katılacaksan, her gün gelip menünü bildirmen lazım, cuma günleri kilonu bildirmen lazım...
azim istiyordun, takımda yarışarak azimlenirsin... bak 4 ay gibi kısa bir süre kaldı, bu zamanını iyi değerlendirmelisin....
ayrıca öğlen ve akşam yemeklerinin yanında (yoğurt-salata) ikilisi mutlaka olsun derim, hem karın doyurur, hem sağlıklı olur...
Evet Başara bilmen için önünde kendinden başka hiç bir engel yokCanim sisklikmi bilmem ama dediğin gibi spor yapma sansim var daha evli deilm dugune kadar incelmem lazım sorunluluklarim artmadan
Bu sefer basaricam benimle beraber bu yola varsaniz birlikte basarabilriz birbirimizi azinlendirriiz
Haydi BISMILLAH :)
Kalori hesabiyla.kilo vericem bol bol sporla tabi :) hergun kac kalori aldigimi bide haftada tartilicam burda belirticem
hedefim ayda 5 kilo
5 ayda 25 kilo
INŞALLAH :)
artik bu sefer kendim icin bisi yapıcam azim azim azim
Günlüğüm hayirli ugurlu olsun :)
hayırlı olsun tekrardan canım :) takipdeyimm
rica ederim canımmSagol fistigimmmmbende sana yazarim destegin icin cok tesekkur ederim canimcim
rica ederim canımmdiyet sırlarını bekliyorumm
inşallah canımm benimElimden geldigince soylerim kuzucum
INSALLAH hepmiz zayflicazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?