78den 55 e .. 5 ayda benimle varmisiniz

Kizlar 106 gunum var 3 bucuk ayim var 15 kilo verilirmi
Hayırlı olsun canım verirsin verirsin inş. 4 ay da 4 kilodan 16 kilo yapar
ama kendini 15 yada 16 diye şartlama tamammi 4 kilo vercem de bu ay hatta hafta olarak kendini şartla adet dönemlerini takma devam et haftada 1 kilo vericem de.
hadi yapabilirsin basarabilirsin cumaya kadar 1 kilo
2. Cu maya kadar 1 kilo yani haftalik 1 kilo hedefin olsun ben öyle yapiyorum
2 haftadır oğlum hasta olduğu için ara verdim ama 78.2 den 76.5 a indim
şimdi cumaya 75.5 olmak istiyorum inş. hadi yapalım şunu

Gecmis olsun canim benim

cok Sağol beni azimlendirdin cok sagol ben ara verdim yilbasindan sonra kilo almisim stres oldum icime korku girdi haftada 1 versem ayda 4 en azndan 65 olsam oda guzel bi sonuc INŞALLAH kurtulalim bu kilolardan canimmm :)

Bugunku menum

tost kepekli peynirli domatesli yesil cay

ara öğün corba 2 dilim kizarmis kepekli ekmek

aksam patates yemegi 1 tabak
cacik

spor yarim saat yürüyüş

bugunde bole bitti :) ama eski azmmm olmasi lazimmmm yilbaso beni yakti ara verince toparlanamiyorummm

Kizlar bugun tartildim 78.600 olmusum yaa 1hafta diyet yapicam die herseyden cok cok yedim verdgmide almisim bidaha ara vermicem diyet korkusu baslio sonra diyet yapcam die die daha cok yiyorum

stres yapma canım kendine 1 kilo sınırı koy inş. Olur
neden olmasın hersey bizim elimizde Basra biliriz biz kadiniz kadın istediğini kafasına koyduğunu yapar

canım nerelerdesin hani 7. takımda yarışmaya gelmiştin, göremiyorum seni, eğer gerçekten yarışa katılacaksan, her gün gelip menünü bildirmen lazım, cuma günleri kilonu bildirmen lazım...

azim istiyordun, takımda yarışarak azimlenirsin... bak 4 ay gibi kısa bir süre kaldı, bu zamanını iyi değerlendirmelisin....

ayrıca öğlen ve akşam yemeklerinin yanında (yoğurt-salata) ikilisi mutlaka olsun derim, hem karın doyurur, hem sağlıklı olur...

Kizlar bugun tartildim 78.600 olmusum yaa 1hafta diyet yapicam die herseyden cok cok yedim verdgmide almisim bidaha ara vermicem diyet korkusu baslio sonra diyet yapcam die die daha cok yiyorum
Siskinlikte oluşmuştur canım.
Sıkma kendini ve diyeti unut diyet diye kafana takma sağlıklı beslencem de

canım diyet değil sağlıklı beslenme, sadece abur cubur saçma yiyeceklerden yemiyceksin,

sabah iyi bir kahvaltı yapıp, öğlen ve akşamda karnını doyurup, belli bir saatten sonra yemiyceksin ve spor yapacaksın,

stres yapılacak bir durum yok yani, 3 öğün ye, karnını doyur, salatan yemeğin, çorban, yoğurdun olsun sofranda, doyana kadarda ye... hatta öğlen, pilav makarna bile yiyebilirsin.. akşam değil ama :))

canım ben aylardır ekmek yemiyorum ama yemeklerle karnımı doyuruyorum, hiç stres falan da yapmıyorum, stres yapsam zaten aylardır bu işi yürütemezdim....

ayrıca senin henüz çocukların ve bir ev sorumluluğun yok ve istediğin zaman spor yapabilirsin, ben onuda yapamıyorum vaktim olmuyor olamıyor.....

Haklsin canimmm diyet die kendimi korkutmicam saglikli beslenme dicem mm :)

Siskinlikte oluşmuştur canım.
Sıkma kendini ve diyeti unut diyet diye kafana takma sağlıklı beslencem de

Canim sisklikmi bilmem ama dediğin gibi spor yapma sansim var daha evli deilm dugune kadar incelmem lazım sorunluluklarim artmadan

Yarin geliyorum canimmm simdi formu dolduruyorum geliyorum :) yaris azimlendirr haklsn :)

Bugünkü menum

sabah
melenem 2 dilim ekmek tahilli

ara ogun meyve salatasi

Kakaolu süt ictim

aksam patlican yemegi cacik 2 dilim kepek ekmek

B gunku menum

kepekli domates peynirli tost limonlu yeşil cay

ara ogun corba bi dilim ekmek

aksam et yemegi 2 dilim ekmek cacik

spor 20.dk kosu 50 dk tempolu yuruyus :)

Diyeti mi devam ettriyorum ama Burayı biraz ihmal ettimmm ama artikkk yeniden döndüm yarından itibaren duzenli menu paylaşımı ve cuma gunleri kilo takibi yapicammmm

hayırlı olsun tekrardan canım :) takipdeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…