- 29 Kasım 2011
- 184
- 134
- 53
- 35
Yav bacim benimki de boyle oldu..Son 1 haftaya sigdirdik herseyi..1.gun davetiye isi halloldu..2.gun ev tutuldu..3.gun esimin tarafi davetiyeleri dagitirken biz evi temizledik..4.gun esyalarimiz geldi ev yerlesti..5.gun gelinlik damatlik falan aldik..6.gun iste eksik gediklerle ilgilendik..Ama biz tabi nikah tarihimizi almistik 2 ay onceden.O da 1 gununuzu alir..Ucu ucuna yetisir ama cok yorulursunuz..Benimkide yetisir deyip duruyordu valla ayni senin nisanlin gibi..Ama vallaha dunya iyisi bir kocam var..Beni cok seviyor..Rahat birazcik sadece : ) Iyi ki o hallerine sinirlenip bir abukluk yapmamisim..Altinizda arabaniz varsa yetistirirsiniz..Yoksa biraz daha zor olabilir..Hatta yetismeyebilir : ( Dip not : Bayramda resmi daireler kapali yahu unutmusum..Kızlar, merhabalar
8 Ağustosta düğünüm var, müstakbel eşim herşeyi yapacağını söylüyor ama, endişeliyim
28 temmuz bayram, bayrama 13 gün kaldı
Nikah tarihi, davetiye, ev, eşya hiç bir şey yok ortada
Sadece salon tutuldu
Ben ısrar ettiğimde de sanki gereksiz bir telaş içindeymişim gibi davranılıyor.
Artık birilerinin beni oyaladığını düşünmeye başladım
Boş yeremi telaş yapıyorum
Çok fazla sinirleniyorum. Boşunamı acaba
bunYav bacim benimki de boyle oldu..Son 1 haftaya sigdirdik herseyi..1.gun davetiye isi halloldu..2.gun ev tutuldu..3.gun esimin tarafi davetiyeleri dagitirken biz evi temizledik..4.gun esyalarimiz geldi ev yerlesti..5.gun gelinlik damatlik falan aldik..6.gun iste eksik gediklerle ilgilendik..Ama biz tabi nikah tarihimizi almistik 2 ay onceden.O da 1 gununuzu alir..Ucu ucuna yetisir ama cok yorulursunuz..Benimkide yetisir deyip duruyordu valla ayni senin nisanlin gibi..Ama vallaha dunya iyisi bir kocam var..Beni cok seviyor..Rahat birazcik sadece : ) Iyi ki o hallerine sinirlenip bir abukluk yapmamisim..Altinizda arabaniz varsa yetistirirsiniz..Yoksa biraz daha zor olabilir..Hatta yetismeyebilir : ( Dip not : Bayramda resmi daireler kapali yahu unutmusum..
bun
O kadar üzgünüm ki anlatamam, ben sabredemedim, kaç kere terk etmeye kalktım, döndürdü beni, hayatımda tek mutluluğumu da kaybettim, ailemin sabrı kalmadı o bişey yapmayınca, sürekli kavga ortamı oldu, diyorum eğer sizinki gibiyse ne olurdu bir hafta önce tutsaydı da bunlar olmasaydı, aileler birbirine girmeseydi. Çok üzgünüm bugün bana uyku yok. Babamın siniri geçmez fena azarladı
nasil is ki bu ben anlamadim cok onemli seyler bunlar ve siz hala kalp kirmaktan bahsediyosunuz herhalde sizinde cok hevesiniz yok olsa asla bu sekilde kabul etmezdiniz konunuzu surekli takip ediyorum ama arkadaslar okadar sey sormuslar siz birine biledogru durust cvp vermiyosunuz neden? girise baslamadan gelismeyi yaziyosunuz ne bicim bi kompozisyon bu yahu ben catladim burda pes
cevap veriyom aslında neden, konu da düzgün ilerliyor, başım çok ağrıyo, uyumanın bi yolu yok mu acaba
omBen de merak ediyorum..Naptiniz ?? Insallah iyisinizdir...
Canım niye 4-5 gün ertelediniz keske 1 ay falan erteleseydinizom
Keşke iyiyim diyebilseydim.
Uykusuz geceler
Bi türlü çekip gidemiyom
ıl
Evi tuttu beyefendi, içinde eşya fln yok henüz, benim psikolojim alt üst oldu. Düğün 4-5 gün ertelendi, hala ben düşünüyom, iki yıl görüşmüş olmasaydım, o kadar düşünüp taşınıyon, iyi diyosun karar veriyosun, adam eşyanın ne önemi var diyo
Babam üzüldü, annem üzüldü, ben gitsem de bu evden huzurlu çıkamıcam, evlilik şart mı acaba bu hayatta mutlu olabilmek için, insan kabullenemiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?