Canım naptın ya merak ettim konuştun mu nişanlınla
Konuştum, yetiştircekmiş, görcekmişim, bakalım, bu kadar şeyi bana düşündürdükten sonra
Kızlar, merhabalar
8 Ağustosta düğünüm var, müstakbel eşim herşeyi yapacağını söylüyor ama, endişeliyim
28 temmuz bayram, bayrama 13 gün kaldı
Nikah tarihi, davetiye, ev, eşya hiç bir şey yok ortada
Sadece salon tutuldu
Ben ısrar ettiğimde de sanki gereksiz bir telaş içindeymişim gibi davranılıyor.
Artık birilerinin beni oyaladığını düşünmeye başladım
Boş yeremi telaş yapıyorum
Çok fazla sinirleniyorum. Boşunamı acaba
gülüm hıc sıkılma ınsallah... erkekler bıraz farklı bızım gıbı degıller bu konularda bende agustos 13 de evlenıyorum ama sukur benım evım tutuldu esyalarımı dızmek kaldı bnım bırakmamın sebebı ayrı uzak sehırler ve ısımden ızın alamamıs olmam.. Vardır herseyde bı hayır derler ya sen nısanlınla konusmalısın yanı acık acık ıfade et cekınme cunku sen bayan olarak zor durumda kalırsın nıyetı ne ıse acıkca soylesın oyunlar oynayan bı adamla hayat gecmez benım dıyen adam sana kalmadan herseyı hallederdı o yuzden acık konusmalısın rahat davranmasının sebebını ogren bıde merak ettıgım gercekten su kı sen severek mı evlendın yoksa gorucu usulu mu nedır gecmsınız bu da onemlı konusmak yanı...
Şimdide eşyalı ev kiralamak söz konusu, eşyalı eve gelin giden oldu mu acaba
İki yıldır konuşuyoruz
Yaklaşık bir yıl önce söz, sonra nişan yapıldı.
Çalışmayan işsiz güçsüz aileler bile dişinden tırnağından artırıp çocuklarını evlendiriyo, bana yapılacak masraf, düğün vb fuzuli geliyo, ben çalışıyorum diye galiba herşey ucuza getiriliyo, belli planlar yapılmış ama bana göre değil
bak sana cok acık bıse soyleyeyım ben evlıyım suanda resmı nıkahlı ve ben nıkah yaparken cok buyuk bı sehırde olmama ragmen yer bulamadım aylar sonraya kalıyodu bı sekılde oldu ya sukur bende calısan bı bayanım ama sızın 2 yıllık bı gecmsıınız varmıs bırbırnı tanımak ıcın guzel bı zaman dılımı ben esımle tanısalı 1 yıl dahı olmadı ben konusabılmeme anlatabılmeme yanı saygıya ınanadım hep mı boyle dı yanı kendı kararlarını kendı verırdı ben esyalarımı canlı olarak gormedım orngın bana danısılmdan hcbırı alınmadı ornek bu masallah ısınde varmıs erkekler cok yıpratıyo kadınları cekme nasıl hayat gecsın kı tamam sevgı onemlı ama saygı saygı saygı anlasmak...
Düğün ertelemeyi düşünmüyorum, babam süre verdi, o sürede yapamazsa yüzüğü atıcam, kararlıyım
Super bi karar olur
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
baştan sona okudum olacak iş değil!
eşyalı ev tutulur mu ya yeni gelin evi bu
ev bulamadım deyip annesiyle yaşamaya ikna edecek gibi görünüyor
bence düğünü erteleyin sorunlar çözülmeden en mutlu günleriniz ziyan olmasın hakkınızda en hayırlısı olsun
Benim düğün ertelemek gibi bi niyetim yok, artık sormucam da napıyosun diye, zaten babam gereken cevabı verir, benim üzüldüğüm güvendiğim bi insanın bu kadar bencil olması, zaten beni tanıyan tanır, nişan atılırsa herkes adamdaki problemi arıcaktır, ama hiçbir yardım yapmıcam, taki onun cebelleştiğini göreyim belki
Benim düğün ertelemek gibi bi niyetim yok, artık sormucam da napıyosun diye, zaten babam gereken cevabı verir, benim üzüldüğüm güvendiğim bi insanın bu kadar bencil olması, zaten beni tanıyan tanır, nişan atılırsa herkes adamdaki problemi arıcaktır, ama hiçbir yardım yapmıcam, taki onun cebelleştiğini göreyim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?