8 Ağustosta düğün

gülüm hıc sıkılma ınsallah... erkekler bıraz farklı bızım gıbı degıller bu konularda bende agustos 13 de evlenıyorum ama sukur benım evım tutuldu esyalarımı dızmek kaldı bnım bırakmamın sebebı ayrı uzak sehırler ve ısımden ızın alamamıs olmam.. Vardır herseyde bı hayır derler ya sen nısanlınla konusmalısın yanı acık acık ıfade et cekınme cunku sen bayan olarak zor durumda kalırsın nıyetı ne ıse acıkca soylesın oyunlar oynayan bı adamla hayat gecmez benım dıyen adam sana kalmadan herseyı hallederdı o yuzden acık konusmalısın rahat davranmasının sebebını ogren bıde merak ettıgım gercekten su kı sen severek mı evlendın yoksa gorucu usulu mu nedır gecmsınız bu da onemlı konusmak yanı...

İki yıldır konuşuyoruz

Yaklaşık bir yıl önce söz, sonra nişan yapıldı.

Çalışmayan işsiz güçsüz aileler bile dişinden tırnağından artırıp çocuklarını evlendiriyo, bana yapılacak masraf, düğün vb fuzuli geliyo, ben çalışıyorum diye galiba herşey ucuza getiriliyo, belli planlar yapılmış ama bana göre değil

bak sana cok acık bıse soyleyeyım ben evlıyım suanda resmı nıkahlı ve ben nıkah yaparken cok buyuk bı sehırde olmama ragmen yer bulamadım aylar sonraya kalıyodu bı sekılde oldu ya sukur bende calısan bı bayanım ama sızın 2 yıllık bı gecmsıınız varmıs bırbırnı tanımak ıcın guzel bı zaman dılımı ben esımle tanısalı 1 yıl dahı olmadı ben konusabılmeme anlatabılmeme yanı saygıya ınanadım hep mı boyle dı yanı kendı kararlarını kendı verırdı ben esyalarımı canlı olarak gormedım orngın bana danısılmdan hcbırı alınmadı ornek bu masallah ısınde varmıs erkekler cok yıpratıyo kadınları cekme nasıl hayat gecsın kı tamam sevgı onemlı ama saygı saygı saygı anlasmak...

Ben şu an kendimi çok değersiz hissediyorum, sanki çekip gitsem omuzlarımdan bi yük kalkıcak, bu düşünceler sevgiyi de yok ediyor. İnsan kendisine değer verilmediğini düşününce karşı tarafa da değer veremiyor. Benim gibi birine, iyi bi yede işim var, bir şeylerin bana göre planlandığını görsem yardım edicektim, ama o kadar zaman geçti, nikaha başvurmadı bile, odamı çok zordu

Super bi karar olur

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

İnsanlar düşünmedikleri şeylerin cezasını çekmeliler, bi insan bi şeyi yapmak istiyosa yapar, arabasını satar bi şekilde yapar, hiç bi şeyi göze almıyorsa kaybetmeye razı olmuş demek ne yapalım, kadının parasına bakarak ev kurmaya çalışan insan problem olmaz mı, istese bi şekilde para biriktirir yapardı, adam 40 yaşında

Şimdide eşyalı ev kiralamak söz konusu, eşyalı eve gelin giden oldu mu acaba

Çok sabırlısınız gerçekten. Ben yakmıştım köprüleri çoktan. Tamam ben de fevriyimdir ama sizinki gibi de olmaz. Bir arkadaşım şöyle demişti. İnsanlar hep kocalarından şikayet ediyorlar ama aslında nişan zamanı evliliğin fragmanı. İyi kötü yalap şalap bir şekil hallolsa bile bu gelecekte atılan her adımda bu şekilde davranmayacaklarının garantisi değil ki. İlerde çocuğun olcak artık eş adayın bebek alışverişini doğuma giderken uğrayıp yapıverir. İlerde planlı programlı halledilmesi gereken her şeyde bunu yaşamaycağınızın garantisi yok ki.

Eşyalı ev mi? Kullanılmış eşyalar içinize sinir mi?

Acil bir ev kiralasa, yatak odasını siz, oturma odasını o alamaz mı? Eksikleri yavaş yavaş kapatırsınız.

Ben de yeni taşındım, zaten ankstreler vardı. Çok zor olmadı ortalama bir ev düzmek. Çeyizinizde halılar, kap kacak vardır sanırım.

.

baştan sona okudum olacak iş değil!
eşyalı ev tutulur mu ya yeni gelin evi bu
ev bulamadım deyip annesiyle yaşamaya ikna edecek gibi görünüyor
bence düğünü erteleyin sorunlar çözülmeden en mutlu günleriniz ziyan olmasın hakkınızda en hayırlısı olsun

Tatlım benimde senden 1 gün önce 7 ağustosta..Evimizi aldık,eşyalarımız bitti bikaç eksik var o da normal..Çünkü çok yorulduk..Ara verdik.gelinlik,damatlık,kuaför,salonlar,evimiz herşey hazır..Şuan kına için arkadaşlarımla hediyelikler hazırlıyoruz..Sen çok geç kalmışsın canım yaa..Ev bulunur,gelinlik alınır da eşyalar:18:... Kime gitsek en erken 15 gün teslimat diyor..Ismarlama ölçü yaptırırsan 1 ay...Önemli olan içine sinmesi,sırf almış olmak için alcaksın bu saatten sonra..O kötü olacak işte..Allah yardım etsin..Kısa zamanda en güzellerini yapın inşallah...

Son düzenleme:

Benim düğün ertelemek gibi bi niyetim yok, artık sormucam da napıyosun diye, zaten babam gereken cevabı verir, benim üzüldüğüm güvendiğim bi insanın bu kadar bencil olması, zaten beni tanıyan tanır, nişan atılırsa herkes adamdaki problemi arıcaktır, ama hiçbir yardım yapmıcam, taki onun cebelleştiğini göreyim belki

Yine olan size olacak... Saçma sapan çözümler bulacak ve sen istemediğini bir evde istemediğin esyalalarla istemediğini bir düğünle evlenmiş olacaksin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babanızla ne zaman konuşulacak?

Ole seymi olur ya ben esyalarimi iki ay onceden aldim dugune on bes gun kala geldi ama bnm icim icimi yedi yetismicek diye iyi sabirlisin arkadasm

siz daha nikah için gün almamışsınız, sadece düğünle mi evleneceksiniz olmazki, ev de eşya da 15 günde bile halledilebilir bir şekilde eksikler zamanla alınır ama nikah günü öyle hemen istediğiniz gün olmayabilir, o eşyalı ev de annesinin evi olacak sanırım, çok sabırlısınız vallahi nişanlınız da siz de akışa bırakmışsınız ben yapamazdım. yol yakınken dönmeniz en hayırlısı görünüyor buradan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…