8 ay hala bakireyim

1991_05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
189
67
48
Ben artık deliricem kafayı yicem gerçekten.
8 aydır evliyim eşimle 2-3 günde bi yakınlaşıyoruz sevişme vesayre hepsi var ama bi türlü ilişkiye girmiyor dün yine aynısı oldu. Ön Sevişme çok iyidi ve ilişkiye girmek çok istedim ama eşim girmedi. Boşaldıktan snra ben ona canım yanmasın diye mi denemiyorsun dedim evet dedi sonra daha zamanı var seninle alakası Yok dedi. Bi kere kavga ettiğimizde ben bu durumdan rahatsiz olduğumu söyledim ve bana sen bunun için mi evlendin dedi hatta canımı yakmak için seninle ilişkiye girmek istemiyorum dedi ama sonra kendi yine yaklaştı. Herneyse bizim evliliğimiz çok zor süreçlerden geçti eşimin kumar oynadığını öğrendim fln şuan çok şükür Bıraktı ama etrafımda her gün hamile haberiyle uyandıkça ben deliriyorum 8 aydır hala yapamadık üstelik ben canım yanmaz korkma dememe rağmen. Ben nerde hata yapıyorum lütfen akıl verin ? Bi kere denediğinde gerçekten çok acıdı ama kendinde sordu acaba niye girmiyor dedi çünkü gerçekten girecek gibi değildi bende anlamadım var mı aynı sorunu yaşayan cidden artık sinirlerim bozuluyor

Tövbe tövbe.
Evli barklı adam ergen gibi sadece ön sevişme ile tatmin oluyorsa zaten problem vardır.
Neyin zamanı varmış acaba, insanın eşiyle birleşmesinin de bir kuralı, şartı şurtu mu varmış?

Ben hiç iyi şeyler düşünmedim eşiniz hakkında.
Ya nasıl yapılacağını bilemiyor ya da kadınlar cinsel olarak ilgi alanında değil!

Tövbe tövbe.
Evli barklı adam ergen gibi sadece ön sevişme ile tatmin oluyorsa zaten problem vardır.
Neyin zamanı varmış acaba, insanın eşiyle birleşmesinin de bir kuralı, şartı şurtu mu varmış?

Ben hiç iyi şeyler düşünmedim eşiniz hakkında.
Ya nasıl yapılacağını bilemiyor ya da kadınlar cinsel olarak ilgi alanında değil!
Bi anlasam neyin zamanı var bende anlamıyorum kafam çok karışık kadınlar ilgi alanında olmasa ne bileyim öpüp koklamaz ilişkiye girmeyi denemez istemez sanki bilmiyorum aklım çok karıştı

Açık açık konusun eşinizle sakince ama kavga etmeden "bı problem mi var anlamıyorum,bilmem gerekir sıkıntı falan varsa,çünkü bu anormal bir durum niye birleşmek istemiyorsun benimle ben bu kadar istekliyken" diye sorun bı bence.yine seninle alakası yok falan derse, kiminle var o zaman bir yıla yaklaştı hala beraber olamadık ne düşünmemi bekliyorsun diye çıkışın o zaman da.sinirlerinizin bozulması çok normal şu durumda.

Ee sonsuza kadar böyle mi gidecek ? Çünkü ilkiniz hep ilkiniz olmuş olacak,eşiniz bunu düşünemiyor mu ? Hiç iyi şeyler düşünemedim.Bildiğiniz bencillik bu.

8 aydır evliyim eşimle 2-3 günde bi yakınlaşıyoruz sevişme vesayre hepsi var ama bi türlü ilişkiye girmiyor dün yine aynısı oldu. Ön Sevişme çok iyidi ve ilişkiye girmek çok istedim ama eşim girmedi. Boşaldıktan snra ben ona canım yanmasın diye mi denemiyorsun dedim evet dedi sonra daha zamanı var seninle alakası Yok dedi. Bi kere kavga ettiğimizde ben bu durumdan rahatsiz olduğumu söyledim ve bana sen bunun için mi evlendin dedi hatta canımı yakmak için seninle ilişkiye girmek istemiyorum dedi ama sonra kendi yine yaklaştı. Herneyse bizim evliliğimiz çok zor süreçlerden geçti eşimin kumar oynadığını öğrendim fln şuan çok şükür Bıraktı ama etrafımda her gün hamile haberiyle uyandıkça ben deliriyorum 8 aydır hala yapamadık üstelik ben canım yanmaz korkma dememe rağmen. Ben nerde hata yapıyorum lütfen akıl verin ? Bi kere denediğinde gerçekten çok acıdı ama kendinde sordu acaba niye girmiyor dedi çünkü gerçekten girecek gibi değildi bende anlamadım var mı aynı sorunu yaşayan cidden artık sinirlerim bozuluyor
Canım biz de denedik benim çok canım yanıyordu sonra kayganlastirici kullandık onda da bira zorlandik ama sonra sorun olmadı . Eşinizin bir sorunu olabilir onu bu yönden rencide etmeyin sakın yoksa eşinizin stresi daha çok artar her şey daha da zorlaşır . Bu yakinlasmalarda anlamışsınızdır esinizde ereksiyon olma sorunu mu var yoksa erken boşalma sorunu mu ? Gerçekten canınızı yakmaya da korkuyor olabilir
Herhangi bir uzama gittiniz mi? Seninle alakası yok demek sorun ben de demek dr a gitsin

Bunun için mi evlendin ne demek ya.
Evliliğin temeli cinselliktir bunda inkar edilecek birşey yok.
Nasıl olur bilmiyorum ama oturup sorun neymiş konuşmanız lazım. Benimde burnuma iyi kokular gelmedi.

Ereksiyon sorunu var mı bi dikkat et bakayım
Erken boşalma var mı buna da bak. Oral yapmayı teklif et kaç dakika dayanıyor bak
Bu arada prezervatif kullandırttır aman hastalığı falan varsa ondan çekiniyorsa başına iş almayasın

Bunun için mi evlendin derken? Tövbe tövbe

Bi anlasam neyin zamanı var bende anlamıyorum kafam çok karışık kadınlar ilgi alanında olmasa ne bileyim öpüp koklamaz ilişkiye girmeyi denemez istemez sanki bilmiyorum aklım çok karıştı

Ön sevismeyi kisa tut ereksiyon dayken sen kendin mudale et ve istedigini yap hatta ilişkiden önce kayganlastirici sürebilirsin.(umarım anladin)

8 ay mı bizimki 8 sanıyede bozdu gercekten anlamadım piskolog doktoruna görünün bence sabırlı davranın cocuk ıcınde cok erken

Yani bu dediğin erkeğin yaradılışına aykırı bir durum doktorluk bile olabilir sen yinede kibar yolla denemek için ikna et zaten sonra o isteyecek

Eşinizin daha önce cinsel ilişkisi olmuş mu? Olmadıysa kendi çekiniyor, olduysa travmatik bir şey yaşamış olabilir. Yüzde yüz açık olmadığı belli size bu konuda.

Sünnet travması yaşayan çocuklarda ilerde bu tür sorunlar yaşayabiliyorlar.Eşinizinde geçmişte yaşadığı böyle travmatik bir meselesi olabilir.Araştırın ve çözün bu durumu.

Merhabalar benimde sorunum aynı
Bende 5 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz canım çok yanıyor ve kendisini itekliyorum bu sefer bozuluyor toplamda 5 ayda 4 5 kere ancak denemisizdir ben doktora gittim vajinusmus muyum diye doktor bana bir sorunun yok dedi ama esine sıkıntı olabilir dedi. Esiem söyledim ilk kez bu işi yapmıyorum bejim ereksiyon sorunum yok ki dedi doktora gitmeyi kabul etmedi bu olayın arkasından Bi kere daha denedik yine olmadı o gün bugündür 2.5 aydır artık hiç denemiyoruz konusu bile geçmiyor ben bir kaç kere bahsettim cinsellikle ilgili ben Sana tecavüz ediyormuşum gibi geliyor dedi konu kapandı ne yapabilirim bilmiyorum,?

Back
X