onunda ilk iliskisiyse cekiniyor olabilir. ama dediginiz gibi 8 ay olmus bu uzun bir süre.
profesyonel yardim almak istemeyecegini tahmin edebiliyorum.
sizde öyle düsünmüssünüz ki buradan yardimci olabilinir diye düsünüyorsunuz.
kendinizi hazir hissettiginizde kendinizi iyi hissettirecek seyler giyinin ve öyle bir ortam ayarlayin,
öncesinde mutlaka eger yoksa kayganlastirici jel alin bu herseyi kolaylastiracaktir.
esinize güvendiginizi, birlikte deneyerek ilerleyebileceginizi güzelce söyleyin.
cünkü belkide kendine güven sorunu vardir ve basarisiz olacagini, daha sonra sizin gözünüzde kücük düsecegini düsünüyordur. bu ilk iliskisiyse cok normal aslinda.
baskalarinin abartilarinada bakmayin konuda cevap yazmis olanlara.
size yardim edeceklerine daha cok kötü hissedeceginiz benim esim söyle böyle yorumlar yazmis.
Merhabalar benimde sorunum aynı
Bende 5 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz canım çok yanıyor ve kendisini itekliyorum bu sefer bozuluyor toplamda 5 ayda 4 5 kere ancak denemisizdir ben doktora gittim vajinusmus muyum diye doktor bana bir sorunun yok dedi ama esine sıkıntı olabilir dedi. Esiem söyledim ilk kez bu işi yapmıyorum bejim ereksiyon sorunum yok ki dedi doktora gitmeyi kabul etmedi bu olayın arkasından Bi kere daha denedik yine olmadı o gün bugündür 2.5 aydır artık hiç denemiyoruz konusu bile geçmiyor ben bir kaç kere bahsettim cinsellikle ilgili ben Sana tecavüz ediyormuşum gibi geliyor dedi konu kapandı ne yapabilirim bilmiyorum,?
yukarida konu sahibine yazdigim seyi deneyebilirsiniz.
Bu ne saçmalık be benim eşim ilk gecemizde 2 defa yaptı sonradan 10 defa filan hiç bir erkek yapmadan durmaz bu ne sacmalik
öncelikle bu yorum icinde ne bir problem tespiti nede problemi cözecek verimli bisey göremiyorum.
bir ikincisi yeni üye olmaniza,18 yasinda olmaniza ve özellikle yorum iceriginize istinaden fake bir hesap oldugunuzu düsünüyorum.
yorum asiri abaza veya gercek disi 2.
varsayaim ki dogru bu ancak esinizin ne kadar abaza oldugunu gösterir.
sacmalik ilk gece kadinin okadar üstüne gelmesidir, hurra saldirmakta nedir sacmalik resmen.
hicbir erkek yapmadan durmaz degil,
dogrusu su: esinin iyi hissetmesine, hazir hisetmesine özen gösteren ve esinin duygularina önem veren erkek gerekirse durur ve ilk gece degil haftayi bile bekler.
ergen bir hesap oldugu icin sizi bilgilendirmek istedim.
cinsel iliski öyle düsündügünüz gibi birsey degil.