8 ay oldu unutamıyorum

Ya eski sevgilisi mi onu da bilmiyorum ama en son sil numaramı bende siliyorum dedim nasıl istersen demiş ben engelledim ama o silmemiş niye silmiyo
Belki silmiştir durumu fotoğrafı herkese açık olabilir ama bekleme tavsiye geri gelse bile o kızdan ayrıldığında gelir ve unutmak için seni kullanır diğerinde olduğu gibi, keşke son mesajı atmasaydın bu sefer aa beni unutmamış bak demiştir erkeleri anlamak çok çok zor o yüzden benim mesela yakın erkek arkadaşlarım var direk sorarım napmam gerek diye hepsinin kafası aynı çalışır çünkü

He çok aşık sana da ondan silmiyo... 2 ayda kimde kimseye bu kadar yapışmamalı, hayatımın anlamı sensin kafalarına girmemeli.

Seni yedekte tutacağı için silmiyor canım, yarın öbürgün yine ayrılırsa, gel dediğinde gelecek bi kadın olsun etrafında diye. Sana verilen değer bu, hala seviyorum diyorsan da pes! Kendi kendinize ediyorsunuz bunları hep, kıçlarını kaldırıp tepenize pisletiyosunuz.
Sonucta artık sevgilisi var ve ben ona numaramı sil dedim benim sevdiğimi bile bile niye silmiyor ki normalde kapalı wp profili yani fotosu durumu falan hic biseyi görünmüyo ama bende hala gözüküyo

Belki silmiştir durumu fotoğrafı herkese açık olabilir ama bekleme tavsiye geri gelse bile o kızdan ayrıldığında gelir ve unutmak için seni kullanır diğerinde olduğu gibi, keşke son mesajı atmasaydın bu sefer aa beni unutmamış bak demiştir erkeleri anlamak çok çok zor o yüzden benim mesela yakın erkek arkadaşlarım var direk sorarım napmam gerek diye hepsinin kafası aynı çalışır çünkü
Ama son mesajı atmasam icimde kalıcaktı bi de artık silmesini istedim nefret ettim sevgilisiyle paylaştığı fotoyu görünce ama hala silmmiş durumu fotosu falan da herkese kapalı normalde

Back
X