Doğuma Hazırlık 8 ay olduk hala yok(anketli)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ogluma hangi isim

• Can

• Bartu

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

sherin

olur olur bal gibi olur
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
4.124
1.378
373
Ankara
Ogluma hic icime sinen bir isim bulamadim. En son bartu ve can kaldi. Sizler olsaniz ne koyardiniz hangisi guzel.

Ben ikisini de beğenemedim. Can ismi koyulan çocuklar çok hareketli, şımarık oluyormuş. Bartu da ne bileyim kulağa pek hoş gelmiyor. İnşallah içinize sinen bir isim bulursunuz. Erkek ismi beğenmek zor gerçekten.

Sorma cnm cok zor iste bunlarda sinmiyodu hicyoktan iyidir hesabi :)) yinede onerilere acigim farkli isimlerde dusunebilirim

Ömer ve Yusuf isimleri hoşuma gidiyor ama herkeste var diye onlara da sıcak bakamıyorum. Bir ara Erhan Güleryüz'e hayranlığım sebebiyle Yusuf Erhan koymayı düşünüyordum, tabi o zamanlar evli bile değildim :))

Ayni sekilde omer ismini seviyorum. Hem yakinimda var diye hemde moda oldu diye bende vazgectim.

Benim oğlum olsaydı sarp ya da bora koyucaktım ismini olmadı çok severim o iki ismi. Bartu da güzel. Hayırlısıyla kucağına al inşallah ismiyle geliyor zaten gelen.

Benim oğlum olsaydı sarp ya da bora koyucaktım ismini olmadı çok severim o iki ismi. Bartu da güzel. Hayırlısıyla kucağına al inşallah ismiyle geliyor zaten gelen.
Canim daha az once sarp ismi nasil diyordum esime onun da hafiften hosuna gitti bakalim hayirlisi.

Bartu yerine harflerin yeri değişik batur nasıl=) küçükken Baturalp ismi çok hoşuma giderdi. Göktuğ, Göktürk bunları da severim.

Berat ismi güzel barış da fena degil.altuğ ve alptuğ ismini de koyan. Cok etrafimda

İkiside güzel değil bence.
Kısa olsun diyorsanız Alp çok güzel. Bartu yerine Batuhan çok daha güzel. Yaman ismini çok beğenirim oğlum olsa koyacağım isim olurdu.

Esim cok istiyor diye can kesin olacak ama bende bartu yerine batuya karar verdim. Can batu koysam mi sadece can mi olsa bilemedim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…