8.ayda yatılı misafir

Yok yahu topluca ağlama ayini yapmışlar resmen, kimse yardımdan iyi niyetten bahsetmesin.
Durmak yok yalakalığa devam, hayret ediyorum bu insanlara.

Yok yahu topluca ağlama ayini yapmışlar resmen, kimse yardımdan iyi niyetten bahsetmesin.
Durmak yok yalakalığa devam, hayret ediyorum bu insanlara.
Yani iyi niyetli olsalar bunu yapmazlar. Görumce neden evin işinide yapıyorum diyor ayrıca. Alt metin "gidip yatıyor karın,bizde ev işi yapıyoruz " kimse iyi niyet demesin bir zahmet.

bende boş gebelıkten kürtaj oldum bana neden annene gittin bizim evimiz yokmuydu dediler

heee madem sizde utanma yoksa bende hiç yok dedim kendi kendıme ,

kanamalı kanamalı kp evinde yanında ne işim var dedim , sende haklısın ıyı yapmışsındediler ,

bazen kibarlıktan anlamıyana yapıştıracan cevabı

Yani iyi niyetli olsalar bunu yapmazlar. Görumce neden evin işinide yapıyorum diyor ayrıca. Alt metin "gidip yatıyor karın,bizde ev işi yapıyoruz " kimse iyi niyet demesin bir zahmet.
Kesinlikle. Yaptigi iste kendi arkalarini toplamaktir. Numaraci. Utanmasalar onuda hamile kadina yaptiracaklar.

konu sahibi az bile demişsiniz tebrik ediyorum..

utanmaz arlanmazlara kibarlık yaramaz hem de iftira atacak kadar düşükler çok sinirlendim,

burada o koloniyi savunanlara da ayrı sinir oldum geç odana yat hiç ilgilenme eşin sana he de geç diyeceğine ailesine iki çift laf etsin önce.

Kendi ailesiyle çok sık görüşeceği gibi değil zaten. Siz kendiniz çağırmış ya da size söyleyerek gelmişlerdir. Damdan düşer gibi ihtiyacın var mı bile demeden gelince ev sahibi de böyle karşılar yani. Bi de bizim yanımızda yat, sürekli burda dur mahiyetinde şeyler hamile biri için çileden çıkarıcı olabilir. Ben böyle mi yapardım? Hayır muhtemelen yapmazdım. Çünkü eşim de ben de evimize bize sormadan gelmek isteyen birilerine taviz vermeyiz ve bunu etrafımız da tahmin edebilir sanırım.

Yaa kadının kadına saygısı yokken en önemlisi de kendisine saygısı yokken kimseye laf anlatamazsınız!
Bu dünyadaki hükmükmsadece kocamın ailesini hoş tutmak değil? Neden koca ailesi de beni hoş tutup “oğlum biz geldik ama gelin son zamanlarında belli ki rahat edemiyo hiç yanlış anlama biz eve gidelim doğumdan sonra geliriz” demek yerine görümce çocuk çağırıyo? Bi de o görümce kocaya gelini şikayet edip zaten hormonları tavan yapmış kafasında bin tane endişesi olan kadını daha da strese sokuyo? Kimse kimseyi evinde haftalarca aylarca ağırlamak zorunda değil! Ağırlasanız da ağzınızla kuşta tutsanız YARANAMAZSINIZ! oğlumun evi yapmak zorunda oluyo... madem böyle aylarca birbirinizde kalmak güzel hoş hiç ayrı açmayın madem gidin 6 ay annenizde 6 ay kaynananızda kalın kafalar pırıl pırıl olsun!
Bende Allah nasib ederse mayısta doğum yapcam kaynanamla zaten görüşmüyorum ne evime sokarım ne hastaneye ama kendi annemde en fazla doğum şeklime göre 15 gün kalsa yeter ben sıkılırım.. annem benden daha çok sıkılır biliyorum onu da zorlamak istemem... konu sahibini çok iyi anlıyorum o yüzden herkes üst üste yaşamayı sevmeyebilir saygı duymak lazım...

Ben oz ablama bile dogumdan sonra, ben kendimi toplayinca gel bebek gormeye dedim. Sehir disindan gelecek. Ben kendime mi bakayim ona mi bakayim bebege mi?

Dogumdan aylarca once gelip yuk olunmasini dogru bulmuyorum. 1 kari kocanin yasamini surdurmesi, evde 30 kisinin yardima(!) gelmesinden daha kolay daha yasanilasi.

8 aylık hamile kadının yanına pat diye o kadar insan geliyorsa görecekleeri her türlü muameleye hazırlıklı olmalılar. az bile yapmışsınız. taviz vermeyin. keyfinize bakın.

bu arada görümceniz resmen eşinize oynamış.ağlamaları falan ayrı saçmalık. bu tuzaklara düşmeyin

bu ne kadar saygısızca konuşma şeklidir her seyin bir soylenme adabi vardir kovsaydin daha iyiydi yani.. Eşim benim aileme senin yaptığını yapsa yüzüne bakmazdim empati yapin biraz

7 aylık hamileyim.an oluyor ki en sevdiğimi bile çekemiyorum. konu sahibi az bile söylemiş.

onlarda sormadan pat diye 3 aylığına koloni halinde geliyorlarsa baştan herşeyi haketmişlerdir. biraz anlayış, biraz saygı zor olmamalı.

Yani 1 hafta gibi bir zamanda odaya çekilip onlar var iken yatmanız ayıp.
Fakt 3 ay gbi bir zaman diliminden bahsediyorsunuz yatılı misafir olmuş ev halkı takılmamaları lazım.
Bununn içinde alınmamaları gerekiyor.

Kötüler denmiyor ki. Anlayışsızlar, düşüncesizler.
Onların düşüncesizliğini yüzlerine vurmak saygısızlık da olmuyor dolayısıyla.

Bir kere evin sahibine söylemeden kendi kendilerine karar alıp uzun süreli yatılı misafir oluyorlar. İhtiyaç karşılamak için gelinmiş(!) ihtiyacın var mı? diye soran olmuş mu, yok. Birileri alttan alacaksa neden bu kişi gelin olsun ki, gelip de 5 kişi bu zor zamanlarında iyice huzurunu bozmuşlarken.

Ben gelinimin evine böylesi densizlik yaparak gitmeyeceğim için sorun yaşayacağımızı da sanmıyorum. İnsan davet edildiği yere gider, kendisine davranılmasını istediği gibi anlayışlı da olursa hiçbir yerden kovulacağını sanmam.

Ayy kendi hamileliğim geldi aklıma.. Benin kayınvalide de sağolsun 2 hafta diye geldi biliyorduk bize sormadan doğuma kadar kalmayı planlamışmış kendince. 1,5 ay beraberdik. Doğum iznine ayrıldım, hayaller Evde uzanıp geniş geniş kahvaltılar tv dizi çay.. ama ben nasıl geçirdim odamda tek başıma. Ben de yalnız kalmayı seviyorum açıkcası, hayır muhabbet etsem kayınvalidemle ne kadar muhabbet edebilirim. O da akşama kadar ordan burdan konuşmak istiyor.Sıktı yani.. bütün gün odama kapandım zulüm gibi, aklıma geldikçe hala sinirlenirim.

Nefret ediyorum dusuncesız ınsanlardan.. Bende gecen sene 8 aylık hamile iken geldı kv kp.. Ve herkes bıze geliyodu onlari gormek icin.. 15 kisi yemege aldık ben ıkı buklum oldum herkes gıttı odaya gectım dık duramıyodum dus aldım odadan cıkmadım dahada sonra esim geldı işten yemek hazırdı sadece gidip yiyecek yani ve esim bunu severek yapar lafını asla etmez ama kv bunun adını cıkıptaa yemek bile vermedi koydu.. Bense odada acaba doguruyo muyum diye aglıyorum.. Siz kendinizi yormayın hıc bıse ye Allah yardımcınız olsun cok ıyı anlıyorum sızı

Benzeri Benim başıma gelmişti. Öğretmenim sabahçıydım 5te uyanıp 13.30da evde oluyordum.. Yeni evli olduğumuz aralar eşimin ailesi 1 haftalığına gelmişti. Evde Tek tv 2 çekyat vardı.. neyse okuldan geliyordum yemekler hazır oh mis yiyordum hemen.. hiçbir şikayetim yoktu gelsinler bi zararları da yoktu... ama 5te kalkıp 13.30da eve gelince e saatlerce gürültü içindeyim okulda hep ayaktayım tabi ister istemez Eve gelince ayaklarımı uzatıp sessizce oturmak istiyordum. 1. Gün yanlarında oturdum beynim dinlenmedi, ayaklarımın şişi inmedi .. 2. Gün dayanamadım gittim yatağa biraz uzandım. 3. Gün de aynısı oldu. Eşim geldi hırlamaya başladı birden. Sen benim ailemi istemiyor musun!!! Öyleyse söyleyince bir daha gelmesinler! Aaa dedim ne alaka??? Nerden çıktı bu. Yanlarında oturmadığım için böyle düşünmüş. Bir de annesi çamaşırları katlayacakmış evi süpürecekmiş iZin vermemişim. Ne münasebet hem misafir gelecekler hem temizlik yapacaklar .izin verir miyim.. yemek yapıyorlar o yeterliydi.. neyse Sonra eşim ikna oldu sorun kalmadı. Ama şok olmuştum yaşadığım durumdan resmen iftira gibi bi şeydi

bende saygisizca konustugunuzu dusunuyorum. insanlar iyi niyetleriyle gelmisler. duzgun bir sekilde ogullari 'kiz rahatsiz, siz simdilik gidin dogumdan sonra tekrar gelin' tarzinda kibarca halledebilir, neden yuz goz oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…