8.ayda yatılı misafir

Halbuki insan doğumdan sonra kendi başıma kalamam fırsat olmaz diye kendi kendine zaman geçirmek istiyor..
Ben doğumdan 1 ay önce rapor alıp evde oturdum kafama estiği gibi gezip yatıp oturuyordum.
Doğumdan sonra can sıkılmasına fırsat bile yok..
Toplumumuzun genelinde büyük bir anlayışsızlık hakim. Burada bile var hamile kadına saygısı olmayan..

Bu insanlar size temelli gelmemis. Yaptiginiz cok cirkin..

Hamileyken yatili misafir agirladinmi??
Yok agirlamadim hamile olunca bakicaz artik ins bu kadar asabi olmam.burdaki sorun üslup herşeyin bi adabi vardır.her dk sizlemi oturcam demek yerine hamile olduğum icin bu sekilde rahat ediyorum diyebilmek bu kadar zor olmamali

Herseyi gectim 8 aylik hamile kadinin evine ...gelelim mi kizim? Bize ihtiyacin var mi? Gel dersen geliriz sorun yok....
demeden 5 kisi geliyorsa zaten bu insanlarin ne kadar dusuncesiz ve yüzsüz oldugu acikca belli oluyor..

Konu sahibi zaten ilk bastan bu durumdan rahatsiz.
Sormadan etmeden gelinmesi.

Sonrasi da karsilikli atismalar...

Haa birde sabah olunca ogluna gec geldigi icin diyorki kv: ayyhhh uykusuz mu kaldin oglusum az yatta uyu dinlen:)..
Heaaa gece 40 defa cocuk emzirmeye kalkan ben degilim, oglusun:))) dedim :))) hahaha

bende saygisizca konustugunuzu dusunuyorum. insanlar iyi niyetleriyle gelmisler. duzgun bir sekilde ogullari 'kiz rahatsiz, siz simdilik gidin dogumdan sonra tekrar gelin' tarzinda kibarca halledebilir, neden yuz goz oluyorsunuz.
Eşim kırılır birdaha gelmezler he de geç dedi bana.kırmak istemedim sadece hauatıma saygı istedim.onların misafirliği uzun sürüyor her defasında aynı.eşim de biliyor yanlış olduğunu sadece üzmemek için susuyor.bende kimseyi üzmek istemiyorum ama yeni kurduğum yuvamın içinde başkalarını mutlu etmek için yaşamak istemiyorum.

Cok haklisin sen hic ayip etmissin falan diyenlere bakma sen. Madem sana yardima geldiler bi zahmet desinler ki kizim sen yat onlarda o sirada evi kaldirip indirsinler dip köse temizlesinler. Buzlugu yemek doldursunlar ki sende lohusalikda yemekle ugrasma cikar cikar ye. Yardim budur iki tane ergenle gelip aglayip zirlayip sikildik demekle olmaz

Kimse sizin düzeninizi bozamaz iki kişi mis gibi evinizde durmak varken ne diye misafir ağırlayasınız ki uzun misafirlik bıktırır tam rahat olmanız gereken zamanda, hapis hayatı yaşamak anlamsız..

Ne kadar düşüncesiz insanlar allah yardımcın olsun
bu tarz insanlar bir de biz yabancı değiliz derler
yabancısınız işte
milletin evine gidip çöreklenmek ne ya kaç kişi, kış günü

elbette haklisin, gercekten uzun gelmisler. ama yolu yordami farkli olabilirdi, onu demek istiyorum. bak, simdide maalesef esinle kotu oldun. o yuzden birak, bu tur seyleri esin halletsin, onun ailesi sonucta. o ne soylese batmaz ama seninki batar. sonrada sana zarari dokunur.

Birde garibime ne gidiyo burda bazi kadinlarin bu duruma hak vermesi hakket :) 3 ay ne demek biliyonuz mu? Yaklasik 90 gun yilin dortte biri eder:) normal bi zmn degilki bu kaldiki yatili bi kac gun bile kalsa bu kdr kisi o zmn bile stres olabilirsin ama birde gebesin.. ayyy eskiden ne misafir agirlanirdi bla bla.. eskiden sanki cok iyiydi.. ona bakarsak eskiden dogurup tarlada calismaya devam edermis kadin.. sanki cok iyi birseymis gibi bunu ornek verir bazilari.. kadinin kiymeti yokmuski hic, istegi olsun olmasin mecbur agirlayacak mecbur calisacak yani.. amaan gitsin o gunler gelmesin.

Uslubu ters olmus olabilir bazilarina gore, lakin bu kadin bise demeseydi pisirik kocasi ses etmiycekti ve eminim 3 ay boyu kalcaklardi zirlaklar. Malum he de gec diyomus esi. Denecrk sey var denmiycek sey var.. birde yok isini goruyom bizim gibi aile bulanazsinmis.. siz olmasaniz o kdr is ztn cikmiycak yani :)

Kafalarına göre mi çıkıp geldiler? Benim abimin eşi hamileyken, son ayında yardım için abim annemleri çağırmıştı, bizimkiler de gidip 1 ay kaldılar diye sorun olmuştu mesela. Halbuki çağıran abim, biz ne bilelim eşinden habersiz mi çağırıyor, eşi istemediği halde mi çağırıyor. Belki eşiniz de size yardım olsun diye sizden habersiz çağırmıştır. Dertleri gidelim de bi 3 ay oğlumun evinde yatalım olmayabilir yani.
Bunun dışında sizi rahat bırakmamaları kötü. Görümcenizin iki çocuguyla gelmesi rezillik. Ama yerinizde olsam niye yanımızda yatmıyorsun dediklerinde ben kalabalık sevmem demek yerine, hamileyim zor oluyor kusra bakamayın derdim. Kovmuşsunuz bence açıkça. Gerçi yine de gitmemişler, o da bi değişik. Ne yüzsüzlermiş.

bende saygisizca konustugunuzu dusunuyorum. insanlar iyi niyetleriyle gelmisler. duzgun bir sekilde ogullari 'kiz rahatsiz, siz simdilik gidin dogumdan sonra tekrar gelin' tarzinda kibarca halledebilir, neden yuz goz oluyorsunuz.

Ama eşinin hiç öyle bir tutumu olmamış ki. Aksine he de geç demiş sanki çok kolay bir şeymiş gibi. Eşi de farkında aslında hata olduğunun ama ailesine bu durumu anlatmak yerine eşine he de geç demeyi daha kolay bulmuş olmalı. Kadıncağız da ne yapsın bu durumda basmış kalayı :)

Nedense şaşırmadı halen iç-içe yaşamak isteyen aileler çok kışın evini kapatıp gelinin evinde kalan çok yaşlı tanıyorum ben evlenmeden önce bunlar iyice tespit edip ona göre evlenmeli bence huylu huyundan vazgeçmek istemiyor

Evet buda var dimi kisin evi kapatip geline gidilsin ki masraf yapilmasin ha tabi bide bedavadan hizmetci oooohhh misss

size haber verselerdi keşke ama sizin de yaptığınızı çok doğru bulmadım açıkçası, en azından odanıza geçerken kv ya da görümcenize çıtlatabilirdiniz yanlış anlamayın uzanmam lazım rahat edemiyorum ben odamdayım gibi, iki taraf ta kırılmazdı, sizin de eşinizle aranız açılmazdı

Ne güzel kendini ifade edebiliyorsun. Onlara soylesene bu kadar uzun sureli misafir kabul etmeyecegini. Alinmaca darilmaca yok sen crkeceksin. Merak etme oyle yapinca senden kiymetli gelin olmaz. Esinin he de gec demesi de sana yaptigi saygisizlik sonucta sende o evdesin ve onlarin o kadar zahmetini cekmek zorunda degilsin.

Ne düşüncesiz insanlar var yahu. Bırakın kadını bir rahat etsin diledigince hamileligini yaşasın. Ne meraklılar ördek ailesi gibi başkasının evinde kalmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…