- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
Ayy kendi hamileliğim geldi aklıma.. Benin kayınvalide de sağolsun 2 hafta diye geldi biliyorduk bize sormadan doğuma kadar kalmayı planlamışmış kendince. 1,5 ay beraberdik. Doğum iznine ayrıldım, hayaller Evde uzanıp geniş geniş kahvaltılar tv dizi çay.. ama ben nasıl geçirdim odamda tek başıma. Ben de yalnız kalmayı seviyorum açıkcası, hayır muhabbet etsem kayınvalidemle ne kadar muhabbet edebilirim. O da akşama kadar ordan burdan konuşmak istiyor.Sıktı yani.. bütün gün odama kapandımzulüm gibi, aklıma geldikçe hala sinirlenirim.
Bu insanlar size temelli gelmemis. Yaptiginiz cok cirkin..İyi akşamlar hanımlar.evet tam 8 aylık hamileyim,kısmetse şubat sonu doğumum.hep endişe ettiğim mesafe koymaya çalıştığım kv,kp,görümcem ve iki kızıyla 4 gündür bizdeler.bizi özlemişler ve yardım etmek için gelmişler.bana sormadılar ihtiyacın varmı diye.görümce iki hafta diğerleri 3 ay burdalar.
Eşim vardiyalı çalışıyor ,o olmadığında odama geçip kitap okuyorum,yatıyorum ama bu tartışma sebebi oldu.niye onlarla oturmuyormuşum.bende yanlızlığı seviyorum abla dedim.biz sana geldik dedi.napalım her saat birlikte mi oturcaz dedim ,ben sana öyle yapsam yanlış anlamaz mısın dedi.kusuruma bakma abla ben kalabalıkta yapamıyorum dedim biz yanlış yaptık dedi.bişey demedim.kocam gelince ağlayarak anlattı hepsi ağladı.
Tabi kocam da bana niye öyle dedin ben sana he de geç demedim mi dedi.kusuruma bakmayın üzmek için demedim ben rahat edemiyorum gidin de demiyorum dedim yaşlı adamla kadına dayanamadım.görümcem sizin aranızı bozmak istemem istersen kardeşimden geçerim dedi.eşim de kimse beni geçiremez ailemden diye celallendi.ağlayarak sabahı ettim.eşim bizimkilerin huyu böyle napiyim diyor ama ben çok mutsuzum.ne yapacağım bilmiyorum.yatıyorum diyorum bizim yanımızda yat diyorlar bunaldım.çocuklar sıkıldım deyip duruyor.bunların huyu bu geçen sene de kv,kp ve kv nin kardeşi iki hafta kalmıştı.yine suçlu ben oldum.
Yok agirlamadim hamile olunca bakicaz artik ins bu kadar asabi olmam.burdaki sorun üslup herşeyin bi adabi vardır.her dk sizlemi oturcam demek yerine hamile olduğum icin bu sekilde rahat ediyorum diyebilmek bu kadar zor olmamaliHamileyken yatili misafir agirladinmi??
Haa birde sabah olunca ogluna gec geldigi icin diyorki kv: ayyhhh uykusuz mu kaldin oglusum az yatta uyu dinlen:)..Benim kv doguma geldiginde.. esim aksam filan arkadaslariyla takilirdi bende kv ile otururdum aksam cay kahve yapardim ona:) hahaha
Kocan icin he deyip gecmek o yuzden kolay.. tum gun otur otur canin sklir birbirine sararsin valla.. bu herifler bencil ne sis yansin ne kebap yani.. ama o isler ole olmuyo iste
Ha birde lohusaligi var yarin bunun.. kp var.. memeler agriycak sizliycak dikisler cabasi.. kadin aglamak istese duygusalliktan acidan onu bile uzerlerine alinip acitasyon yapicaklar. Bu kadin acisini sevincisini mi yasasin? Milletin gonlunu mu alsin?
Eşim kırılır birdaha gelmezler he de geç dedi bana.kırmak istemedim sadece hauatıma saygı istedim.onların misafirliği uzun sürüyor her defasında aynı.eşim de biliyor yanlış olduğunu sadece üzmemek için susuyor.bende kimseyi üzmek istemiyorum ama yeni kurduğum yuvamın içinde başkalarını mutlu etmek için yaşamak istemiyorum.bende saygisizca konustugunuzu dusunuyorum. insanlar iyi niyetleriyle gelmisler. duzgun bir sekilde ogullari 'kiz rahatsiz, siz simdilik gidin dogumdan sonra tekrar gelin' tarzinda kibarca halledebilir, neden yuz goz oluyorsunuz.
Eşim kırılır birdaha gelmezler he de geç dedi bana.kırmak istemedim sadece hauatıma saygı istedim.onların misafirliği uzun sürüyor her defasında aynı.eşim de biliyor yanlış olduğunu sadece üzmemek için susuyor.bende kimseyi üzmek istemiyorum ama yeni kurduğum yuvamın içinde başkalarını mutlu etmek için yaşamak istemiyorum.
Eşim kırılır birdaha gelmezler he de geç dedi bana.kırmak istemedim sadece hauatıma saygı istedim.onların misafirliği uzun sürüyor her defasında aynı.eşim de biliyor yanlış olduğunu sadece üzmemek için susuyor.bende kimseyi üzmek istemiyorum ama yeni kurduğum yuvamın içinde başkalarını mutlu etmek için yaşamak istemiyorum.
Ne kadar düşüncesiz insanlar allah yardımcın olsunİyi akşamlar hanımlar.evet tam 8 aylık hamileyim,kısmetse şubat sonu doğumum.hep endişe ettiğim mesafe koymaya çalıştığım kv,kp,görümcem ve iki kızıyla 4 gündür bizdeler.bizi özlemişler ve yardım etmek için gelmişler.bana sormadılar ihtiyacın varmı diye.görümce iki hafta diğerleri 3 ay burdalar.
Eşim vardiyalı çalışıyor ,o olmadığında odama geçip kitap okuyorum,yatıyorum ama bu tartışma sebebi oldu.niye onlarla oturmuyormuşum.bende yanlızlığı seviyorum abla dedim.biz sana geldik dedi.napalım her saat birlikte mi oturcaz dedim ,ben sana öyle yapsam yanlış anlamaz mısın dedi.kusuruma bakma abla ben kalabalıkta yapamıyorum dedim biz yanlış yaptık dedi.bişey demedim.kocam gelince ağlayarak anlattı hepsi ağladı.
Tabi kocam da bana niye öyle dedin ben sana he de geç demedim mi dedi.kusuruma bakmayın üzmek için demedim ben rahat edemiyorum gidin de demiyorum dedim yaşlı adamla kadına dayanamadım.görümcem sizin aranızı bozmak istemem istersen kardeşimden geçerim dedi.eşim de kimse beni geçiremez ailemden diye celallendi.ağlayarak sabahı ettim.eşim bizimkilerin huyu böyle napiyim diyor ama ben çok mutsuzum.ne yapacağım bilmiyorum.yatıyorum diyorum bizim yanımızda yat diyorlar bunaldım.çocuklar sıkıldım deyip duruyor.bunların huyu bu geçen sene de kv,kp ve kv nin kardeşi iki hafta kalmıştı.yine suçlu ben oldum.
elbette haklisin, gercekten uzun gelmisler. ama yolu yordami farkli olabilirdi, onu demek istiyorum. bak, simdide maalesef esinle kotu oldun. o yuzden birak, bu tur seyleri esin halletsin, onun ailesi sonucta. o ne soylese batmaz ama seninki batar. sonrada sana zarari dokunur.Eşim kırılır birdaha gelmezler he de geç dedi bana.kırmak istemedim sadece hauatıma saygı istedim.onların misafirliği uzun sürüyor her defasında aynı.eşim de biliyor yanlış olduğunu sadece üzmemek için susuyor.bende kimseyi üzmek istemiyorum ama yeni kurduğum yuvamın içinde başkalarını mutlu etmek için yaşamak istemiyorum.
bende saygisizca konustugunuzu dusunuyorum. insanlar iyi niyetleriyle gelmisler. duzgun bir sekilde ogullari 'kiz rahatsiz, siz simdilik gidin dogumdan sonra tekrar gelin' tarzinda kibarca halledebilir, neden yuz goz oluyorsunuz.
elbette haklisin, gercekten uzun gelmisler. ama yolu yordami farkli olabilirdi, onu demek istiyorum. bak, simdide maalesef esinle kotu oldun. o yuzden birak, bu tur seyleri esin halletsin, onun ailesi sonucta. o ne soylese batmaz ama seninki batar. sonrada sana zarari dokunur.
Nedense şaşırmadı halen iç-içe yaşamak isteyen aileler çok kışın evini kapatıp gelinin evinde kalan çok yaşlı tanıyorum ben evlenmeden önce bunlar iyice tespit edip ona göre evlenmeli bence huylu huyundan vazgeçmek istemiyor
Ne güzel kendini ifade edebiliyorsun. Onlara soylesene bu kadar uzun sureli misafir kabul etmeyecegini. Alinmaca darilmaca yok sen crkeceksin. Merak etme oyle yapinca senden kiymetli gelin olmaz. Esinin he de gec demesi de sana yaptigi saygisizlik sonucta sende o evdesin ve onlarin o kadar zahmetini cekmek zorunda degilsin.Eşim kırılır birdaha gelmezler he de geç dedi bana.kırmak istemedim sadece hauatıma saygı istedim.onların misafirliği uzun sürüyor her defasında aynı.eşim de biliyor yanlış olduğunu sadece üzmemek için susuyor.bende kimseyi üzmek istemiyorum ama yeni kurduğum yuvamın içinde başkalarını mutlu etmek için yaşamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?