8.ayda yatılı misafir

Dikkat ettim de senden iyi kaynana olacak bravo

Benim kv doguma geldiginde.. esim aksam filan arkadaslariyla takilirdi bende kv ile otururdum aksam cay kahve yapardim ona:) hahaha
Kocan icin he deyip gecmek o yuzden kolay.. tum gun otur otur canin sklir birbirine sararsin valla.. bu herifler bencil ne sis yansin ne kebap yani.. ama o isler ole olmuyo iste

Ha birde lohusaligi var yarin bunun.. kp var.. memeler agriycak sizliycak dikisler cabasi.. kadin aglamak istese duygusalliktan acidan onu bile uzerlerine alinip acitasyon yapicaklar. Bu kadin acisini sevincisini mi yasasin? Milletin gonlunu mu alsin?

bunların üzerinede haladaklamaya devammı ediorlarmış hamilesiniz üstelik kalkmadan yatın odadan çıkmayın yansıtma biçiminiz yalnız kalmak istiyorum felan demeden hastayım oturamıyorum uzanmak istiyorum felan deseydin keşke

konu sahibine haksızsın diyenler kendileri asla bu kadar net olamayacakları için mi bu kadar celallendiler
iyi okuyun şu konuları tüm ayrıntılarıyla düşünün biraz da kendinize değer verin hanımlar sizler hizmetçi değilsiniz
konu sahibi çağırmadı 5 kişiyi, görümce bazı aptal görümceler gibi tatil yapmaya(!) gelmiş yengesinin evine
kv ve kp de dramayı kesip misafirliklerini bilsinler madem, zaten kendileri yeterince yük olurken, başkalarını misafir oldukları eve misafirliğe çağırmak da nedir allah aşkına şaka mı? kamera ne yönde xozlemmurat el sallasaydın !

Ay şaka gibisiniz insanlar.

Konu sahibi hamile OLMASA BİLE; herhangi bir hastalık, bakım ihtiyacı, acil durum vs. gibi bir hal olmadıkça, herhangi birinin evine cümbür cemaat gidilip haftalarca KALINMAZ!

Kişinin kendi ana babasının evine gitmesi farklı bir durumdur sapla samanı karıştırıyorsunuz.
İnsan kendi evinde sağına soluna dikkat etmeden, bazen bacaklarını koltuğun tepesine dikmek ister, yemek hazırlayası yoktur bir yumurta pişirip yer, canı sıkılır bir gün sabaha kadar film izlemek ister vs vs.
İnsanların ayrı bir evi olmasının amacı budur. Yoksa hep bir arada yaşanırdı değil mi?

Saçma sapan bir de 8 aylık hamile kadına beddua eden mi dersin, hakaret eden mi dersin.
Eşinizin ailesine bu kadar yalakalık yapınca prenses ilan ediyorlar mı sizi bari? Biraz mantıklı düşünün. Keyfi bir şekilde gelip kadının evinde haftalarca kalacaklarmış. Eşi çalışmasa idi aynı evin içinde olsalardı tüm gün görürdüm ben onu da.

Yanımızda yat demişler, hizmet beklemiyorlarmış vs vs. Öyle mi oluyor o iş gerçekten? Dedikleri gibi olacağını mı düşünüyorsunuz? Anca lafta.

Lütfen kendinize ait yaşam alanlarınız olduğunu, bir BİREY olduğunuzu, fikirlerinize saygı duyulması geerektiğini bir öğrenin artık. Evet hamilelik hastalık değil ama zor bir süreç olduğu su götürmez bir gerçek. Kadın bir de milletin gönlünü eylemek için mi uğraşsın?

Konu sahibi size gelince, maalesef çoğu kişinin dediği gibi işi eşinizle çözmeniz lazım. Ama taviz vermeyin duruşunuzdan. Bu kabalık, terbiyesizlik vs değildir. Böyle bir hayat isteseydiniz kayınvalideniz kayınpederiniz ile yaşardınız zaten. 1 hafta değil 2 hafta değil 6 haftadan bahsediyoruz ki doğumdan sonra gideceklerinin garantisi yok düşünmek dahi istemiyorum. Allah sabır versin.

Kadına da beddua etmeyi kesin. Buraya konu açıp fikirlerinizi rica etti diye ağzınıza geleni söyleyemezsiniz insanlara.

8 aylik hamileyken kimse gelmesini bende istemedim 5 dk ayakta durunca bel agrisi yasayip kendini yataga atmak yayila yayila yatmak istiyor insan ve bunu kv ve kp yaninda yapmak zorunda degil kimse hamile kadinin zaten psikolojisi karisik olur kimseyide istemez son zamanlarda bide boyle triplerle ugrasmak yorucu ben olsam anneme gidiyim sizde burda takilin derdim kafam atardi

Yani ben anlayamıyorum kadınları. Hadi bir erkeğin anlayamaması empati kuramaması bir derece normal de asıl kadınlar saldırıyor nasıl kabul etmezsin, nasıl böyle konuşursun diye..

Ben hamilelikte son ayımı ağır geçirmedim çok şükür ama olabilirdi de. Kaldı ki bir de yaz sıcağıydı ince askılı mini elbiselerle, şortlarla dolaşıyordum evde. Hamileyken bir de vücut ateşi de değişkendir. Kış ayında yanar insan..

Kimse kimsenin ailesine tahammül etmek zorunda değil bu durumdayken. Nedense hep erkek aileleri tepelleş oluyor bu durumda. Kız ailesinden çok azdır bunu yapan..

Ayrıca biz sana geldik lafı da yalan bebek için gelindi doğumdan sonra da kadının başının eti yenecek, her halta karışılarak. Doğum yapmasam gerçek sanacağım bazı yorumları..

Ben size hak verdim ya. 8 aylik hamilesiniz ve evinizde 5 kisi agirliyorsunuz. Zor valla. Bu insanlar niye bu kadar anlayissiz anlamiyorum. Hele hele istenmediklerini bildikleri halde kalmaya devam etmeleri tam yuzsuzluk. Boyle suluk gibi yapisip kalan insanlara sinir oluylorum. Bendede var boyle kaynana kayinbaba. Her sene kis aylarinda uc ay eltimlerde bir ay da bizde kalirlardi oyle yasli filanda degiller ustelik biz daha yeni evliydik. Iki kis gecti oyle sonra ucuncu kis yine aradilar gelecez diye cinnet gecirdim 2 haftadan fazla kalmayacaklar dedim bu ne ya herseyin bir olcusu var. Esim bunu aktardigi halde geldiler ama benim dedigim gibi oldu 2 haftayi gecmedi. Ben olsam biri bana sinirlama koysa bir daha o kisinin evine ayak bile basmam ama bazi insanlar boyle yuszsuz iste yapacak birsey yok. Konu sahibi hic taviz vermeyin yarin bunun lohasiligida var burnunuzdan getirirler. Benimkiler dogumdan sonra bir ay kaldilar afedersiniz her b*ka karistilar cehennem gunleri yasattilar bana. Ihtiyacim yok yardima deyip gonderin evlerine.

Ben hamileyken, üstelik düşük tehlikesiyle hastanede üç gün yatmistim. Eşimin ablası sözde yardıma geldi. Geldiği gün tansiyonum 20 ye çıktı. Çenesiyle beni bezdirdi. Doktor iş yok sürekli yatacaksin dediği halde , eşime beni yatıyor is yapmıyor diye şikayet etti. Ben sizi çok iyi anlıyorum. Kimse hamile rahat etsin diye düşünmüyor.

Konu sahibi hakli.
8 aylik hamile bir insanin evinde ne isi var o kadar insanin ?
Kadin dogal olarak yatip dinlenmek ister, 8. Ay zor bir donem yani.
Esinin ailesi de ne kadar anlayissiz.

Herkesin kendi fikri elbette ama konu sahibine laf edip, sen de çocuğundan görmezsin vs vs gibi laflar edilmesi de çok komik,konu sahibi yakında doğum yapacak o da değil herkesin fiziksel,ruhsal durumu bir değil bir kere, 3 ay az bir zaman mı yahu, hele görümcenin ağlaması bilmem ne bayağı komik olmuş, iyi niyetli olduğunu hiç sanmıyorum.Ayrıca, siz gayet de düzgün bir üslupla cevap vermişssiniz.

haksızzsın bukadarda olmaz ama bende gecerim odaya ama 15 dkka bazen bir satt uzanırım . sende keske rahatsızım kp ynında yatamam deseydin.

Birde sunu belirtmeden gecemeyecegim yardim falan hikaye emin olun size hic bir faydalari dokunmayacak. Anca bos bos konusup duracaklar ahanda buraya yaziyorum. Benim kaynana sahsi haftalarca kendi kullandiklari tuvaleti bile yikamadi bir kere bile el surmedi diger islerden bahsetmiyorum bile. Tuvalet bu kac kisi kullaniyorlardi haftalarca insan hic mi bir domestos alip eline temizlemez. Ev iki hafta boyunca ahira benziyordu heryer heryerdeydi sonra dikislerim biraz duzelince ben el attim yine evime ama o pis tuvalete elimi surmedim kaynanamin gozunun onunde esime temizlettim kadin kriz gecirdi. Elinden alip oglum ver ben yapayimda demedi oyle uzaktan durdu seyretti soylendi. Yaptigi tek sey gunde tek cesit bir yemek corba yapsa ana yemegi yapmazdi ana yemegi yapsa yanina ne pilav ne corba. Onuda kendisinin ve kocasinin karnini doyurmak icin yapiyordu. Ac kaldim resmen birde sutun niye yok diye soyleniyordu. Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin mumkun olsada yuzlerini bile gormesek keske.

Son düzenleme:
eswinle düzgünce konus ben kendi annemden bile uzun süre sıkılımıstım . dip dibe yasamk zorunda dehggilsin tabiki okadar uzuzun süre. esine anlat saygısızlık etmek istemem diye.ama sende cık yuanlarındada otur

Yorumlara hayret ediyorum.
Cidden 8 aylık hamileyken neden onca kişi çoluk çocuk gelipte bir eve tıkılır anlamak mümkün değil.
Neden ya neden?
İyi niyetli olsalar eşine ağlamazlar yatıyor diye. Ne münasebet ya ne münasebet. Birde utanmadan kadını şikayet edip eşini dolduruyorlar.
Ayrica konu sahibine sorulmamış gelelim mi diye. Sorsalardı madem müsait misin yardıma ihtiyacın var mı diye.
6 hafta kalıpta beynini yemeselerdi. Kadının nerede yatacağına kadar karışıyorlar şimdiden,bebek olunca nelere karışacağını duşünemiyormusunuz? Gel burda yanımızda yat diyen insanlar,bebeği emzirmeye odasına geçse "ay biz yabancımıyız burda emzirsin"diye ağlayacaklar emin olun. Torunumuzu göstermiyor alip alıp odaya gidiyor demeleri de gayet olası.
İyi niyetlilerse çenelerini kapatıp otursunlar. Huzursuzluk çıkarmasınlar. Kadının evi,8 aylık hamile gidipte 5 kişinin yanında yatmak zorunda değil. 4 gün kalmışlar diyorsunuz da,4 günluk misafirlik olmayacak bu,doğuma 6 hafta var diyor,buda demektir ki en az 6 hafta daha tepesindeler kadının. Çocuk olunca da hemen gitmezler. Ee naapsın bu kadın?
Bu kadar uzun misafirlik olmaz. Kimse kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…