- Konu Sahibi xozlemmurat
-
Peki hamile bir kadının fikri alınmadan 5 kişi birden evine yerleşmeleri ne kadar doğru? Ne hakla bir de bakalım ev sahibi sizi istiyor mu? Kafası kaldıracak mi hemgameyi? Bencede insanları kocası ile huzurlu bir şekilde rahat birakmak bu kadar zor olmamaliYok agirlamadim hamile olunca bakicaz artik ins bu kadar asabi olmam.burdaki sorun üslup herşeyin bi adabi vardır.her dk sizlemi oturcam demek yerine hamile olduğum icin bu sekilde rahat ediyorum diyebilmek bu kadar zor olmamali
Allah bildiği gibi yapsın öyle insanları. Sen canınla uğraş o dedikodu yapsın fesat kadinBen hamileyken, üstelik düşük tehlikesiyle hastanede üç gün yatmistim. Eşimin ablası sözde yardıma geldi. Geldiği gün tansiyonum 20 ye çıktı. Çenesiyle beni bezdirdi. Doktor iş yok sürekli yatacaksin dediği halde , eşime beni yatıyor is yapmıyor diye şikayet etti. Ben sizi çok iyi anlıyorum. Kimse hamile rahat etsin diye düşünmüyor.
Cok sukur misafirden korkmam..misafirleri sana şutlayalım.
Bizde seni anladik bacim amma sorun ne biliomusun? Gebeligini baskasiyla kiyas etmen suan :) kac cocuk dogurdun? Ben solim daha oncede yorum yaptim.. ilk hamilelikte son 5 haftaya kdr her gun calistim.. son gebeliktede 30. Haftadan sonra yatak dosek yatar oldum.. ortada iki cocuk dolasirken numara mi yaptim sence? Yoksa kocama naz mi yaptim? Herseyde oldugu gibi bunda bile bi rekabet yapiyosunuz ya pesh :) benim hamileligim seninkini dover :)))Cok sukur misafirden korkmam..
Ben yurt disinda yasiyorum, buraya gelen ogrenci annelerii bile evimde gunlerce yatili misafir etmisim, ustelik hamileligimin son gunlerinde. Cok arkadaslarim ailece coluk cocuk yatiya gelip kalmistir..
Ben konu sahibini hakli buldugum taraflari var, ama esi evde olmadigi zamanlar odasina kapanip bu sekilde kocasinin yasli ana babasina davranmasini, kovmaktan beter etmesini elestiriyorum..
bide allah askina ya hamilelik bir hastalik degil, ben dogum yapacagim gune kadar haftanin 6 gunu calistim, cok kiside taniyorum son gune kadar calisani..bu adamin bir ailesi var, agac kovugundan cikmadi heralde. Zaten amac aman koca tarafindan kinse gelmesin gitmesin, boyle dusune dusune bencil bir nesil yetisti malesef.
Eve gelen misafire kim olursa olsun boyle davranilnaz!
Baska bir yolu vardirmutlaka, esiyle konusup bi sekilde ikna edebilirdi..bizim toplumumuza yakismiyir bu, bizde aile arkadaslik onemlidur..
Bu benim dusuncem, sizin dusunceniz farkli olabilir.
4 dogum yaptim, ve cok problemli bir hamilelik gecirdim, yok yoktu anlayacagin. konu sahibinin hamileligini normalmis, ben ona gore yorum yaptim.Bizde seni anladik bacim amma sorun ne biliomusun? Gebeligini baskasiyla kiyas etmen suan :) kac cocuk dogurdun? Ben solim daha oncede yorum yaptim.. ilk hamilelikte son 5 haftaya kdr her gun calistim.. son gebeliktede 30. Haftadan sonra yatak dosek yatar oldum.. ortada iki cocuk dolasirken numara mi yaptim sence? Yoksa kocama naz mi yaptim? Herseyde oldugu gibi bunda bile bi rekabet yapiyosunuz ya pesh :) benim hamileligim seninkini dover :)))
Sen bile problemli gebelik gecirmis biri olarak boyle yorum yaparsan, bekara kari bosamak tabii kolay gelir.4 dogum yaptim, ve cok problemli bir hamilelik gecirdim, yok yoktu anlayacagin. konu sahibinin hamileligini normalmis, ben ona gore yorum yaptim.
amaç kocanın ailesini yok saymak değil eğer kalmaya geleceklerse oğullarına değil gelinlerine danışacaklar çünkü tüm gün onunla muhatap olacaklar. hadi anne baba geldi görümce ve tatile girmiş ergen çocukları ne alaka mantıklı mı sizce?Cok sukur misafirden korkmam..
Ben yurt disinda yasiyorum, buraya gelen ogrenci annelerii bile evimde gunlerce yatili misafir etmisim, ustelik hamileligimin son gunlerinde. Cok arkadaslarim ailece coluk cocuk yatiya gelip kalmistir..
Ben konu sahibini hakli buldugum taraflari var, ama esi evde olmadigi zamanlar odasina kapanip bu sekilde kocasinin yasli ana babasina davranmasini, kovmaktan beter etmesini elestiriyorum..
bide allah askina ya hamilelik bir hastalik degil, ben dogum yapacagim gune kadar haftanin 6 gunu calistim, cok kiside taniyorum son gune kadar calisani..bu adamin bir ailesi var, agac kovugundan cikmadi heralde. Zaten amac aman koca tarafindan kinse gelmesin gitmesin, boyle dusune dusune bencil bir nesil yetisti malesef.
Eve gelen misafire kim olursa olsun boyle davranilnaz!
Baska bir yolu vardirmutlaka, esiyle konusup bi sekilde ikna edebilirdi..bizim toplumumuza yakismiyir bu, bizde aile arkadaslik onemlidur..
Bu benim dusuncem, sizin dusunceniz farkli olabilir.
Canim hamilelik hayati tehlikesi olan bur durum degil, bebegimde iyi bende, misafir olmasi bebegin tada brnim hayatimi tehlikeye atmadiSen bile problemli gebelik gecirmis biri olarak boyle yorum yaparsan, bekara kari bosamak tabii kolay gelir.
Buna ragmen yok misafir agirladim blabla hamileyken demen?? Cok matah bisey degil yaptigin bana gore.. o durumda canini ve bebegini dusunmen gerekirdi
Aynen seninkinde yokmus hayati tehlike olanda var.. kaldiki agri cekiosan tehlike olmasada eziyet olmuyo mu kendinede bebegede?Canim hamilelik hayati tehlikesi olan bur durum degil, bebegimde iyi bende, misafir olmasi bebegin tada brnim hayatimi tehlikeye atmaditabi tahlikeli olan durumlari bunun disinda tutuyorum.
Ben konu sahibini sadece odasina kapanip rahat edemiyorum deyip o yasli basli insanlari aglattigi icin elestirdim. Tabiki onuda anliyorum, ama uslup cirkin olmus.amaç kocanın ailesini yok saymak değil eğer kalmaya geleceklerse oğullarına değil gelinlerine danışacaklar çünkü tüm gün onunla muhatap olacaklar. hadi anne baba geldi görümce ve tatile girmiş ergen çocukları ne alaka mantıklı mı sizce?
her hamilelik ve her ruh yapısı bir değildir neler hissettiğini bilemezsiniz.
bu insanlar resmen 3 ay kalmaya gelmişler ne mana yani benim aklım almıyor bu isteklerini, eğer konu sahibi birine ihtiyaç duyacak olursa doğum sonrası hergün evine bir hemşire uğrasa kv kp ve görümceden daha faydalı olur onun için.
kp in yanında neden uzansın? yarın doğum yapınca da aç emzir bebeğini çekinme mi diyecek yani bu nasıl bir rahatlık
evet dediğiniz gibi herkesin fikri bir değil bu bir gerçek ama ben üç günden fazla kalacak olana misafir demem ve evimin içinde istediğim gibi hareket ederim kimse de hesap soramaz he diyelim işgüzar görümce gibi hesap sordu o zaman sonuna kadar haklı olan konu sahibi gibi cevaplarımı sıralarım tek tek.
Gerçekten ağladıklarına inandınız yani ilginç. Böyle bir nedenden dolayı koro halinde ağlamalarını samimi buluyorsunuz bu daha da ilginç.Ben konu sahibini sadece odasina kapanip rahat edemiyorum deyip o yasli basli insanlari aglattigi icin elestirdim. Tabiki onuda anliyorum, ama uslup cirkin olmus.
canim hepimiz ana babayiz, evlat yetistiriyiruz...dusun sene annen baban bir hata etmis dusunmeden gitmisler kardesin evine. Bu sekilde kovulmaktan beter olup, aglasalar ne hissedersin, bu arada grline hakaret felan etmemusler bu durumu hak edecek. Tamam dusuncesiz olmus bu durumda uzun sure kalmalari, ama bir ana vaba evladinin evinde bu muameleyi gorup aglayarak gitmemeli. Ben hic tanimadigim halde bu duruma cok uzuldum. Herseyin bur yolu yordami vardir, daha degusik kirilmadan halledilebilirdi diyorum. Yaziktir yadlilarikiza bu reva gorulmemeli.Aynen seninkinde yokmus hayati tehlike olanda var.. kaldiki agri cekiosan tehlike olmasada eziyet olmuyo mu kendinede bebegede?
Solim mesela bi varisim vardi alt bacaktan tut vajinaya kadar.. hayati tehlikem yoktu sukur ama yataktan kalkinca gozlerimden yaslar akiyodu acidan.. iltihaplanmisti cunku.. koskoca kadinim dusun yani.. normal dogumla varis acim olumune kapisirdi sen dusun.. birak misafir agirlamayi yatakta zor donuyor kalkip su bile icemiyodum.
Bu durumda 5 kisinin bana misafirlige gelmesi ne kdr mantikli olurdu? Misafirden kim korkar.. heyt elim hizlidir 1-2 saat icinde sana mukellef sofra hazirlarim hamur isi yaparim pasta kek borek acarim..ama normal zamanda :)
Buyur gel dogurdum nasilsa :)canim hepimiz ana babayiz, evlat yetistiriyiruz...dusun sene annen baban bir hata etmis dusunmeden gitmisler kardesin evine. Bu sekilde kovulmaktan beter olup, aglasalar ne hissedersin, bu arada grline hakaret felan etmemusler bu durumu hak edecek. Tamam dusuncesiz olmus bu durumda uzun sure kalmalari, ama bir ana vaba evladinin evinde bu muameleyi gorup aglayarak gitmemeli. Ben hic tanimadigim halde bu duruma cok uzuldum. Herseyin bur yolu yordami vardir, daha degusik kirilmadan halledilebilirdi diyorum. Yaziktir yadlilarikiza bu reva gorulmemeli.
Ayrica anladigim kadariyla cok sik gelmiyorlarmis, bude gecen sene gelip iki hafta kaldilar demisti konu sahibi sanirim. Ee hic gelmesinlermi silsinkermi evlatlarini.
Hamaratim diyirsun yani:))) gelirim bak:))
Evet butun kalbimleinandim, benim basima gelse bende aglardim.. dusunsen oz oglunun evinde kirici bir sekilde kovuluyorsun. Ev sahibi odasindan cikmiyor.Gerçekten ağladıklarına inandınız yani ilginç. Böyle bir nedenden dolayı koro halinde ağlamalarını samimi buluyorsunuz bu daha da ilginç.
Canim belki konu sahibinin esi davet etti, ki sanki oyle gibi gorunuyor. Demem o ki yasli insanlar yinede kirici olmadan cozulseydi iyi olurduBuyur gel dogurdum nasilsa :)
O kdr iyi niyetli olsalardi bu durumda ogullarini skstrmazlardi diyorum bende.. geldikleri gibi giderlerdi.. senin soyledigin kadar iyi niyetli degiller yani..timsah gozyaslari:)
Buarada benim anne babam habersiz cat kapi bile gitmezler kardesimin evine :) sukur o kdr dusuncesiz degiller
Anlasamioz senle :)Canim belki konu sahibinin esi davet etti, ki sanki oyle gibi gorunuyor. Demem o ki yasli insanlar yinede kirici olmadan cozulseydi iyi olurdu
Bi ikna edemedim seni:)Anlasamioz senle :)
Hahaha ikna etme zorunlulugu yokta yani bu kdr kadin yanlis dusunuyo olamaz dimi:) ya fazla iyi niyetlisin ya da bizi essah anlamak istemiyon :) sana kolay gelsin madem doktur maharetini :)Bi ikna edemedim seni:)
Misafirim gelecek birazdan hic bisey hazir degil daha, bi yandanbebisimi emziriyom bi yandan senden fabrice laf yetistiriyim.. anacim ikna olmadiniz bi turlu
Ben kaciyorum kizlar, hizli hi sekilde sofra donatacam, bebiste huysuz.. hayir sizi ikna edeydim iyiydi) simdi aklim burda kalacak (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?