8.ayda yatılı misafir

Evet arkadaşlar son durumu anlatayım size.3,4 gün eşimle konuşmadım çünkü kırdı beni.sana baskı yapmıyorlar ablamın ki gibi olsan intihar edersin dediği için.anlamıyor beni ne kadar anlıyorum desede.
Ailesiyle konuşmuş kalabalıkta sıkılıyor,yapısı bu gidin filan demiş ama kimse bana birşey demedi.görümce gitti kb kp bizde ve kocamla konuşmuyorduk.iki gün önce akşam bunlar başladı söylenmeye.senden beklemezdik.ailenle nasıl kalıyordun,okumuş insansın.eşinle niye konuşmuyorsun diyorlar o benim eşim küseriz barışırız diyorum.üsteliyorlar.en sonunda dedim.ben uzun misafirlikleri sevmiyorum bunalıyorum dedim.okumuş insan misafirliği bilmeliymiş.kardeşinin yanında nasıl kalıyordun dediler.bende ayrı ev tutmuştum kirasını ödeyip kalıyordum dedim çıktım.anladık biz gideriz yarın deyip gece valiz topladılar.duyuyorum iyilikten maraz doğar birsürü şey işte.eşim arada kalmış durumda.kv çektim konuştum.ben uzun misafirlik yapamıyorum beni anlayın ama şimdi gitmeyin madem torununuzu görün öyle gidin dedim kaldılar.doğumdan bir hafta on gün sonra giderim ben zaten dedi.

Valla kıyamadım doğumdan sonra gidin dedim ama psikolojik olarak iyi değilim.bu günler bi geçseydi.kv kp de bişey yok gayet normal devam ediyorlar hayatlarına.doğumdan sonra bir haftada giden olmazsa diyeceğim artık gidebilirsiniz diye. nasılsa dedim o zaman gidin diye

en azından kocanın söyleyecek sözü olmaz.
doğumdan sonra yalnız kalınca yeniden konuşursun.
Allah kolay doğum nasip etsin.

Blöf yapmışlar ve işe yaramış :)

en azından kocanın söyleyecek sözü olmaz.
doğumdan sonra yalnız kalınca yeniden konuşursun.
Allah kolay doğum nasip etsin.
Sağol canım..hayırlısıyla o günler de gelir inşallah.bu kadar başkasının evinde kalmayı seven ,söylendiği halde hiç bişey olmamış gibi davranan insanlar görmedim

Yani kesinlikle öyle. Gidecek olan giderdi çünkü açıkça istemediğinizi söylemişsiniz. Gitmeye niyetleri yokmuş valiz toplama falan işte duygu sömürüsü oluyor gayet işe yaramış.

madem gidin dedin,gidecekleri neden engelledin.kaldıklarında ne yapmaları lazımdı,normal değil mi hayatlarına devam etmeleri.mesela nasıl devam etmelilerdi.valiz kapıda,diken üstünde kenarda mı durmalılardı,yiyip içmemeleri mi gerekirdi.

Gidin demedim ben uzun misafirlik sevmiyorum dedim.bunu deme sebebim de eşime doğumdan iki hafta sonra gitsinler konuş olmazmı dediğimde beni anlamadığı için eşimle konuşmuyordum.sorunca eşim soylemiş

Gidin demedim ben uzun misafirlik sevmiyorum dedim.bunu deme sebebim de eşime doğumdan iki hafta sonra gitsinler konuş olmazmı dediğimde beni anlamadığı için eşimle konuşmuyordum.sorunca eşim soylemiş
normal hayatlarına devam ediyorlar demişsin ne yapacaklardı?

Yani kesinlikle öyle. Gidecek olan giderdi çünkü açıkça istemediğinizi söylemişsiniz. Gitmeye niyetleri yokmuş valiz toplama falan işte duygu sömürüsü oluyor gayet işe yaramış.
En azından insan gezme yemek filan düşünmezdi o kadar üzülmüş olsaydı.gitmeyi düşünecek kadar.bende duygu sömürüsü olduğunu biliyorum aslında ama eşim bilmiyor

En azından insan gezme yemek filan düşünmezdi o kadar üzülmüş olsaydı.gitmeyi düşünecek kadar.bende duygu sömürüsü olduğunu biliyorum aslında ama eşim bilmiyor
bekletme gönder,gitsinler evlerine.bu düşüncelerle sen zaten huzur bulmazsın.

Eşiniz aynı şekilde sizin kızlardeşiniz ve ailenizebu şekilde davransa ne yapardınız onu metak ediyorum.Oğlumu çok seviyorum bana da oğlumun evinde kardeşleri ve ben kalmak istediğim zaman böyle bir şey yaşatan biri olursa kahrolurum.Sizinde evladınız olacak bir 30 yıl sonraya gidip bir empati yapın bence.

Kalın doğuma kadar demiş artık bir daha gönderemez. Dalga geçer gibi olur. Zaten ciddiye de almıyorlar.
madem blöf olarak düşünüyor yemeyecekti o blöfü ya da kalın dedi düşüncelerini değiştirecek.normal hayatlarına devam ediyorlar diye dertlenmeyecek.kendi huzursuz onlarda huzursuz olsun,diken üstünde otursunlar,surat assınlar ki eşi kendisine daha çok hak versin istiyıor.

3 ay kalacağız demişler. Tıp gelişse, ileride oğlunuz bebeğini karnında taşısa, 8 aylık hamileyken, karısının ailesinin gelip, 3 ay kalacağız deyip, devamlı gezme, eğlenme peşlerinde olmalarını, en rahat olması gereken dönemde oğlunuzu devamlı kimle konuşuyorsun, nereye gidiyorsun, biz de gelelim, niye içeride yatıyorsun, biz sana geldik, bizim yanımızda yat, hep bizim yanımızda dur diye sık boğaz etmelerini hoş karşılar mıydınız?

Oğlunuz konuşup, ben kalabalıkta uzun süre yapamıyorum dediğinde, ağlayıp cıngar çıkartsalar, sonra oğlunuz geri vites yapıp barıştığında hala gitmeyip, gezme eğlence peşinde olsalar ne hissederdiniz? Bence yolmak isterdiniz.

Eğer dünyaya getirdim istersem aylarca kalırım diyorsanız bana göre yanlış bu.herkes yaptığı çocuğa bakmalı zaten.

Ne kadar güzel anlatmışsınız derdimi

Eğer dünyaya getirdim istersem aylarca kalırım diyorsanız bana göre yanlış bu.herkes yaptığı çocuğa bakmalı zaten.
Ben böyle bit şey demedim.Dünyaya getirdim aylarca kalırım şeklinde.Eşiniz evde bulunan ailenizi bırakıp sürekli odasında kitap okusa evdekileri istemediğini sonuna kadar gösterse ve size ailenizi istemediğini ve gitmelerini istediğini söylese ne olurdu durum .Sorum bu şekilde.

Bir de oğlumun evi deyişi var. Bu ancak oğlan bekarsa kullanılabilir. Adam evliyse, o eve oğlumun ve gelinimin evi denir. Ne dendiği çok önemli değil de zihniyeti kastediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…