- 18 Şubat 2007
- 940
- 1.384
- 333
- 53
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
Heeee :)) misafir degil.. ev sahibi degil..hmmm napsak acaba bilemedim!!!3 gunden fazla kalirlarsa misafir olmazlar dedim, ev sahibi olurlar demedim :)))
Nasıl gömmüş ailesini tam olarak?4 günde bunu mu yaptınız? Rezalet..
yaptığınız hiçbir yerde kabul görmez.
Ayıp ayıp Ailenizde böyle mi gördünüz?
Bazı kadınların Evlendikten sonra eşlerinin ailelerini gömmeleri ne garip.
Dilerim Allahtan Oğlumun karşısına senin gibi sevgisiz ve mutsuz bir kadın çıkmaz.
Dilerim Allahtan
Benimde anlatmak istedigim bu.. gayet guzel surat asip odana cekilip tavir yapmadiktannsonra gayet guzel
Hersey siyah ya da beyaz degildir.. gride olabilir :))Heeee :)) misafir degil.. ev sahibi degil..hmmm napsak acaba bilemedim!!!
Valla sizinle baktigimiz pencere tamamen farkli...belki buyudugumuz cevre de onemli. Ben hep babaannem dedem teyzekerim halam yengelerim amcalarim kuzenkerim cok yakin akraba iliskusi icind buyudum. halam esi ve cocuklariyla mesela her yaz gelirler 3 ay kalirlardi bizde. Annem onlar giderken halamlasarilip aglarlardi. Yani aile diyince benim aklima bu sicaklik bu guzellik geliyor. Oz annem gelse odama cekilsem annem bile darilir. Benim anlayabilecegim bir durum degil bu. Ama sizede bu nirmal geliyor.. tamamen yetistirildigimiz cevre aile ortamiyla alakali.
Nefret bile etsem esimin ailesine bu hareketi yapmam. Yani eminim konu sahibinin kv kp ve girumceside misafir gibi oturup ger usi ona yaptirip hizmet beklemiyorlardir. Sadece her ev sahibinin yapmasi gerekeni guler yuz tatli dil. Oglunun kardesinin evine gelip kovulmaktan beter olmak cok kotu, ne yapsinlar silsin unutsunlarmi evlendi diye evlatlarini?
Acikcasi tartismaya gerek yok, bunlar benim dusuncem, dedigim gibi aile oneml benim icin. Boyle dusunmeye bilirsiniz, acikcasi tartismadanda hic haz etmem.. o yuzden cevsp yazmicam.iyi gunler size..
Genel anlamda hak verdim.
Kimse hamileliğin son günlerinde, lohusalikta evin içinde kp istemeyebilir.
Bu olay 1 ay sonunda olsaydi hakliydin ama geleli daha 4 gün olmuş.
Işlerini de yapıyorlarmış.
Daha 4.gun onların seninle konuşacak raddeye gelmesi için çok fazla istemediğini belli ettin.
Ve bence çok çok ayıp.
Alenen kovmuşsun, hem hareketlerinle. Sonra da sözlerinle.
Canim haklisin, ama gercekten cok cirkin olmus odaya cekilip, 4. Gunde gelenlere,ben kalabalik sevmiyorum demek. Kovmus resmen.. yazik ben uzuldum...acikcasi hep ovundugumuz o misafirperverlik yok olmus makesef.şöyle anlatayım, 8 aylık hamile bir kadın da gaz sorunu olur, mide sorunu olur, bacağını açıp yatmak ister, horlamak ister gel bizim yanımızda yat denmez.. yukarıda yazmışsınız, ben de full house gibi bir evde büyüdüm, halalarımla aramzıda 2 sokak vardı yetmez bir de üstüne 3 ay bizde tatil yaparlardı.. isteyen odasına çekilir, isteyen dışarı çıkar, isteyen uyur, isteyen okur herkes kafasına göre takılırdı.. sürekli yapışık yaşamak hiç bana göre değildir mesela, eşimin ailesi rahat olmasa bende yılda 1 gelsinler derdim ki ben bu forumda kvalide hastasıyımdır ama son ay hamilelik cidden yorucu ve yıpratıcıdır, karşı tarafın kardeşten vurması zaten çok dost canlısı olmadıklarını da gösteriyor gibi..
Bu kadınlar ileride kayınvalide olacaklar ve muhtemelen gelinleri ile birebir ayni sorunları yaşayacaklar. Zira eş ailesine bu kadar düşmanlık duyan, kayınvalide olup belli yaşa gelince de gelinine aynı düşmanlığı besler. Ve bu vicdansızlık, saygısızlık, görgüsüzlük nesiller boyu devam eder. Gelip gelip bide burada yorumlar yapılıyor. Ayıptır yahu. Hep mi kötü bu aileler, hep mi şeytanlar. Sizler birazcık bakış açılarınızı değiştirin hanımlar. Yoksa gün gelir siz de oğlunuzun evinde kovmaktan beter edilirsiniz .[/QU benim ailem hiç böyle yapmıyor niyeyse.ve ben kötü demedim sadece yaşadığım bunalımı anlattım
Teşekkür ederimşöyle anlatayım, 8 aylık hamile bir kadın da gaz sorunu olur, mide sorunu olur, bacağını açıp yatmak ister, horlamak ister gel bizim yanımızda yat denmez.. yukarıda yazmışsınız, ben de full house gibi bir evde büyüdüm, halalarımla aramzıda 2 sokak vardı yetmez bir de üstüne 3 ay bizde tatil yaparlardı.. isteyen odasına çekilir, isteyen dışarı çıkar, isteyen uyur, isteyen okur herkes kafasına göre takılırdı.. sürekli yapışık yaşamak hiç bana göre değildir mesela, eşimin ailesi rahat olmasa bende yılda 1 gelsinler derdim ki ben bu forumda kvalide hastasıyımdır ama son ay hamilelik cidden yorucu ve yıpratıcıdır, karşı tarafın kardeşten vurması zaten çok dost canlısı olmadıklarını da gösteriyor gibi..
Aynen birde sanki karni burnunda kadina sordular mi evine gelmek icin?Her mesajıma yazdınız, bu son mesajınızın da tamamı saçma ithamlar içeriyor...
Sizin tatilde evinize halanızın gelmesiyle, 8 aylık hamile bir kadının evine çoluk çocuk kalmaya gelmek aynı şey değil... kıyaslarınız, örnekleriniz çok hatalı...
cevap yazamayacağınızı biliyorum,çünkü şuana kadar yazdıklarınız cevap değil zaten...
Ben acikcasi kayinvalidenize ve kayinpederinize uzuldum. Gorumcenin cocuklariyla aslinda sizde kalmanin bir anlami yoktu. Ama onlari kirarak iyi etmemissiniz. Benim esim mesela annem ve babam geldigi zaman odaya gecip kitap okusa vs ben ona oyle bir kirilirimki. Iki dunya bir araya gelse kalbim duzelmez. Tabi size sormadan gelmislerdir. Ama onlarin da kotu bir niyeti yoktur eminim. Bu sozlerim sadece kvalide ve kpeder icin.
Peki kendi kiz kardesinizz yaniniza gelsee verirmiydiniz konu görumce olunca degisiyor gibi insanlarin fikirleriYahu kadın neredeyse lohusa sayılır 8 aylık hamile kadının yanına 3 ay misafir mi gelir? Doğumdan sonra bunun emzirmesi falan var ayrıca görümce gelmiş çoluk cocuk 15 gün az zaman değil... insanın aynada ki yansımasına tahammülü olmuyo bazen evde bir ordu! Bence az bile tepki vermiş ben şahsen kendi annemle kalamam 3 ay bunalırım.. herkes koloni halinde yaşamayı sevmeyebilir konu sahibide sevmiyosa saygı duymalılar..
Alakası yok ben yalnızlığı severim dediğim gibi annem ya da kız kardeşim hiç farketmez.. ne ben gider kimsenin evinde kalırım ne de o kadar gelinsin bende kalınsın isterim.. görümce falan değil olay evde başkasının olması.. 6 yıllık evliyim daha kendi ailemin evinde babamın hastalığı, vefatı hariç gidip keyfi kalmadım ki istanbulun bir ucunda ben diğer ucunda onlar oturuyo trafikte 2-3 saati buluyo gidip gelmem.. yapı meselesi rahat edemiyorum.Pe
Peki kendi kiz kardesinizz yaniniza gelsee verirmiydiniz konu görumce olunca degisiyor gibi insanlarin fikirleri
Konu sahibi inşallah sizin gibi düşünmezOhoo daha hamileyken seni ağlatıyolar doğum yapınca eşin boğazlar seni
Söyle eşine gitsinler girmiyolarsa sen ailene git
Mecbur bebeği olucak tıpış tıpış gelir arkandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?