8.ayda yatılı misafir

Bu kadınlar ileride kayınvalide olacaklar ve muhtemelen gelinleri ile birebir ayni sorunları yaşayacaklar. Zira eş ailesine bu kadar düşmanlık duyan, kayınvalide olup belli yaşa gelince de gelinine aynı düşmanlığı besler. Ve bu vicdansızlık, saygısızlık, görgüsüzlük nesiller boyu devam eder. Gelip gelip bide burada yorumlar yapılıyor. Ayıptır yahu. Hep mi kötü bu aileler, hep mi şeytanlar. Sizler birazcık bakış açılarınızı değiştirin hanımlar. Yoksa gün gelir siz de oğlunuzun evinde kovulmaktan beter edilirsiniz .

Son düzenleme:
Nasıl gömmüş ailesini tam olarak?

Benimde anlatmak istedigim bu.. gayet guzel surat asip odana cekilip tavir yapmadiktannsonra gayet guzel

şöyle anlatayım, 8 aylık hamile bir kadın da gaz sorunu olur, mide sorunu olur, bacağını açıp yatmak ister, horlamak ister gel bizim yanımızda yat denmez.. yukarıda yazmışsınız, ben de full house gibi bir evde büyüdüm, halalarımla aramzıda 2 sokak vardı yetmez bir de üstüne 3 ay bizde tatil yaparlardı.. isteyen odasına çekilir, isteyen dışarı çıkar, isteyen uyur, isteyen okur herkes kafasına göre takılırdı.. sürekli yapışık yaşamak hiç bana göre değildir mesela, eşimin ailesi rahat olmasa bende yılda 1 gelsinler derdim ki ben bu forumda kvalide hastasıyımdır ama son ay hamilelik cidden yorucu ve yıpratıcıdır, karşı tarafın kardeşten vurması zaten çok dost canlısı olmadıklarını da gösteriyor gibi..

Her mesajıma yazdınız, bu son mesajınızın da tamamı saçma ithamlar içeriyor...

Sizin tatilde evinize halanızın gelmesiyle, 8 aylık hamile bir kadının evine çoluk çocuk kalmaya gelmek aynı şey değil... kıyaslarınız, örnekleriniz çok hatalı...

cevap yazamayacağınızı biliyorum,çünkü şuana kadar yazdıklarınız cevap değil zaten...

Çok güzel yerden yakalamışsınız daha 4. Günde adamları kovmaktan beter etmiş. Herkes de tüttürmüş 3 ay diye, yahu daha adamlar geleli 4 gün olmuş, sürekli odalara kapanmak nedir. Yiyin için oturun gülün sohbet edin, yorulunca da müsade isteyin gidin Uzanın, bide aile hiç gelmese muhtemelen hiç gelmiyorlar diye de konu açacaktınız.

Canim haklisin, ama gercekten cok cirkin olmus odaya cekilip, 4. Gunde gelenlere,ben kalabalik sevmiyorum demek. Kovmus resmen.. yazik ben uzuldum...acikcasi hep ovundugumuz o misafirperverlik yok olmus makesef.

Yahu ana babalar niye kendilerine ihtiyaç var hissediyorlar?
Manevi destek yeter zaten, zaruri durumda rica edilir
Ama
Kafalarına göre 3 ay kalmak ne biçim şey ya?
İstila resmen.

Üstelik sevmek zorunda değil, saygı duymalı
Peki, ama
Kendi evinde, 3 ay istila varken
Kimse sabır beklemesin

Ben üzüldüm sizin adınıza

Teşekkür ederim

Soylediklerinde belki kendine göre haklısin ama davranıs seklin bencede çok ayip olmuss bu insanlar seni görmeye gelmiss ayni sekilde kendi ailen gelseydi odanami cekilirdin cekilmezdin bi ailesiniz bunun farkinda olmanizz lazimm gene dusuncelerinize saygi duyarim ama bana göre cok yanlis davranıss

Aynen birde sanki karni burnunda kadina sordular mi evine gelmek icin?
Eskidende belki hosuna gitmiyodu cogu kisinin bu kdr gelinip kalinmasi ama ses edemiyodu kimse belki.. onun ailesinin hosuna gidiyor olabilir bu tarz durumlar ama herkesin hosuna gidecek diye bi kural mi var?

Ben acikcasi kayinvalidenize ve kayinpederinize uzuldum. Gorumcenin cocuklariyla aslinda sizde kalmanin bir anlami yoktu. Ama onlari kirarak iyi etmemissiniz. Benim esim mesela annem ve babam geldigi zaman odaya gecip kitap okusa vs ben ona oyle bir kirilirimki. Iki dunya bir araya gelse kalbim duzelmez. Tabi size sormadan gelmislerdir. Ama onlarin da kotu bir niyeti yoktur eminim. Bu sozlerim sadece kvalide ve kpeder icin.

Yahu kadın neredeyse lohusa sayılır 8 aylık hamile kadının yanına 3 ay misafir mi gelir? Doğumdan sonra bunun emzirmesi falan var ayrıca görümce gelmiş çoluk cocuk 15 gün az zaman değil... insanın aynada ki yansımasına tahammülü olmuyo bazen evde bir ordu! Bence az bile tepki vermiş ben şahsen kendi annemle kalamam 3 ay bunalırım.. herkes koloni halinde yaşamayı sevmeyebilir konu sahibide sevmiyosa saygı duymalılar..

Gerçekten merak ediyorum, anneniz ve babanız size 3 aylığına kalmaya gelse, eşinizin gidip diğer odada kitap okumasının size zararı ne?

Pe
Peki kendi kiz kardesinizz yaniniza gelsee verirmiydiniz konu görumce olunca degisiyor gibi insanlarin fikirleri

Pe

Peki kendi kiz kardesinizz yaniniza gelsee verirmiydiniz konu görumce olunca degisiyor gibi insanlarin fikirleri
Alakası yok ben yalnızlığı severim dediğim gibi annem ya da kız kardeşim hiç farketmez.. ne ben gider kimsenin evinde kalırım ne de o kadar gelinsin bende kalınsın isterim.. görümce falan değil olay evde başkasının olması.. 6 yıllık evliyim daha kendi ailemin evinde babamın hastalığı, vefatı hariç gidip keyfi kalmadım ki istanbulun bir ucunda ben diğer ucunda onlar oturuyo trafikte 2-3 saati buluyo gidip gelmem.. yapı meselesi rahat edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…