8.ayda yatılı misafir

Hamileyken yatılı misafir banada geldi ve sırf gaz çıkartmak için annemlerin evine geldiğimi bilirim. Bacağı açabildiğin kadar açıp memeleri özgür bırakıp şöyle bir yayılıp gaz çıkartıp yemek yemekle geçti yani benim son ayım. Siz premseslere pek öyle olmadı galiba. Mülteci Kampı gibi yerleş sonra ay biz yardıma geldik, yapma yaa

Düsuncelerinize saygi duyuyorum ama bana göre yanliss bi düsuncee ne olursa olsun sonucta suan karsi taraf gelip kalmiss odaya gidip kitap okunması bana pekk hos gelmedi ki o insanlarin yerinde olsaydim daha o eve ayak basmazdim dediginiz gibi yapı meselesii..

Karış taraf gelmiş evet ama bu kız da hamile ve belli ki dinlenmek yalnız kalmak istiyo gelenler 1 günlüğüne gelmemiş bir kısmı 15 gün diğer kısmı 3 ay kalacaklarmış her dakika diplerinde olmasını beklemek saçma değil mi? Ya da siz geldiniz ve belli ki gelin bu durumdan rahatsız akşam kocaya şikayet edip topluca ağlamak ne demek? Çıkın gidin evinize o zaman hakkında ayet mi var geldiysek 3 ay kalcaz diye? Biraz anlayış çok fazla şey değil yaa

Bebeğinizi elinize almadınız ve ona emek harcamadınız ,bebeğinizi hissediyor bile olsanız bu duyguyu asla empati kurarak anlamayamazsınız.Biraz büyüsün peşinizden anne felan diye koşsun, hele bir de erkek evladınız olur ise ,siz gibi bi gelin gelip bulmasın oğlunuzu diye dua etmeye bile başlarsınız .

Evet bende haz etmezdim özgürlüğüme acayip düşkün olduğum için yatılı kv kp görümcesiydi zartıydı zurtuydu felanıydı filanıydı amaa!!;oğullarım doğduktan sonra en azından saygı duymayı fevkalade öğrenmiştim valla..

Adamlara kaç yıl çektirdikten sonra tam benden memnun oldular,(Allah razı olsun felan demeye başlamışlardı ) tam gönüllerini hoş ediyorduummmm kiii oğullarını boşadımKısmet değilmiş

Ben karsi tarafin 3 ay kalmasini onaylamıyorumm ben sadece arkadasinn söyleme bicimini ve tavrini yanlis buluyorumm odaya cekilmesi vs bunlar bana gore yanlis ne olursa olsun onun evi ve esinin ailesii sonucta görumceninde ayrica esinee gidip soylemesi dogru degil keske arkadas esinee son ayinda oldugunu belirtip ailesine ilgi veremicegini esine soyleseydi diyorumm

Hamileyken hatta 8 9 aylikken 3 gun kalan misafir bile bana cok agir geldi rahat edemedim hic bisey yapmasamda kp oldugundan ozellikle rahat olamadim cok iyi anladim sizi bence bu anlayissizlik yardima gelmesin kimse cunku yardim olmuyor son aylarda daha bi yanliz kalmak istiyor insan bi yere sıgamiyor kasilmalarla agrilarla surekli cebelleşiyorsun zaten birinin hik demesi bile batiyor insana canin burnunda oluyor zaten,gelde anlat bunu insanlara...

Görümce show yapmış. Madem "senin isteğinle kardeşinden geçecek" , neden olayı kocana ağlayarak anlatıyorlar doldurur gibi ? Tamam kalıyorlar madem de 7/24 onlarla oturmak zorunda mısın ya ? Hamile kadının evinde bu kadar uzun kalmak nedir ya ? Of allahım kınamak istemiyorum ama ALLAH sabır versin cidden...

Hamile değilim hasta da değilim şu an evde yatılı misafirim var ne kadar da kalacağı belli değil benim akrabam ama ne yalan söyleyim çok rahatsız oluyorum rahat ayaklarımı uzatıp yatamiyorum istediğim gibi davranamiyorum bi görev için geldi inanmayacaksınız ama 6 aylığına geldi ben ne yapayım 1 haftada sıkıldım
Haftasonu gidiyor 2 günlüğüne ama hafta içi bizde hiçbir rahatsızlığı olmadı bize karşı sadece akşam yemeğini yer ve odasına girer sabah giderken odayı toplar çamaşırlarını bile evine götürür yük olmayayım diye
Ev kiralayıp geçici gorev için eşini getirecek inşallah tez zamanda evine çıkar
Ay çok zor yatılı misafir herkes evinde kalsın mümkünse

Neden bu gelinler bu kadar nefret ediyor misafirden daha dogrusu eşinin ailesinden anlamiyorum yaptığınız davranış gercekten ayip anlattiginiz kadariyla karsi tarafin size bi saygisizligi yok cunku.eşiniz ayni seyleri sizin ailenize yapsa hoş olurmu?

Geçenlerde Ilber Ortaylı nın bi konuşması vardı.
Türk milleti komün halinde yaşamaya bayılır yalnız kalamaz sürekli burun buruna birbirinin tepesinde nefes aldırmaz vs.seklinde.
Anne baba da olsak çocuğumuzun gelinimizin sınırlarına saygı göstermeliyiz.
Ama yok anne babayiz ya mutlaka tepesine binmemiz lazım gelinin 3 ay kalmak istemeleri ve buna kendilerinin karar vermesi ne densiz hadsiz insanlar olduklarını gösteriyor zaten.

Ayrıca o görümce olay çıkarmaya gelmiş çok bariz.
Iki tane ergen çocuğun var senin be kadın 15gun tatili var o çocukların git gezdir bi etkinliğe götür çocukları dilediklerini yapsın çocuklar.
Tıkmış gelinin evine ergen çocukları yazık değil mi ?
Aa ama allah muhafaza gorumcelik yapmak daha mühim çocukların kaliteli vakit geçirmesinden.

yapamaz.
Çünkü ailemin eşime hiçbir zararı olmadı.
zarar verenler düşünsün.

iyide hamile olan sensim asıl sana hassas davranmaları gerek.... asıl he deyip geçen sen değil onlar olmalı yok eger yapamıyorlarsada bunu bunaltmasınalr seni ne kadar yanlış iyilik yapmaya geldin ama kıza sarma bırak hamile zaten canı nerde yatmak isterse yatsın ne yapmak isterse yapsın. bunda yanlış anlıycak birşeyde yok eşe şikayet etmek ağlamak nedir ya. eşine lütfen bunu söyle hamile olan sensin onalr sana he deyip geçsinler. yazık değilmi sabaha kadar ağladım diyorsun. stres ve üzüntüden uzak durman gerek. bunu uygun bir dille anlat ona lütfen üzme kendini bak çok az kalmış yavruna kavuşmana. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Öf Allah yardımcın olsun açıkca belirtmene rağmen ne bekliyolar gitmek için acaba, bende hamileyim ve son ayımdayım anın anını tutmuyor kimseye tahammülün olmuyor gerçekden çok zor bende de kv evde olmadığı için her akşam yemek de kayınbabam var ve bende aşırı zorlanıyorum.Gün sayıyorum bi an önce gelsin evine diye.

Evet cok yanlis, evet musade istenmeden gelinmez. Yardima gelinecekse bir kisi gelebilirdi kv o da sizinde rizanizlar. Kp varken hamile halinizle rahat edemezsiniz kaldi ki gorumce ve cocuklarda promosyon gibi olmuş. Ama madem acikca herseyi konusabiliyorsunuz keske odaniza cekilmek yerine gorumcenizi karsiniza alip abla siz destek icin geldiniz biliyorum ama hamileyim bu sekilde hic rahat edemiyorum diye samimi bir konusma yapsaydiniz. Odaya kapanarak hakliyken haksiz konumuna dusmussunuz

8 aylikken dogum yaptim. Son 15 gün sürünüyordum. Bence cumbur cemaat gelinmez hadi gelindi yatip kalkmasina karışılmaz. Üzecek seyler yapilmaz. O ayıp etse de hamiledir diye alttan alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…