8 aylık bebeğime kreş :(

lola_a

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
338
103
323
Merhaba arkadaşlar,

5 aylık bir bebeğim var. Normalde çalışıyorum ama şu an ücretsiz izindeyim. İstanbulda kimsemiz yok. Benim annem yaşlı, kayınvalidem ise hasta babasına bakıyor. Ocak ayında çalışmaya başlamak zorundayım. Bebeğim 8 aylık olmuş olacak. Kime emanet edicem ben bebeğimi? :( Moralim çok bozuk. Geceleri uyuyamıyorum. Bakıcı arıyoruz, daha kimseyi bulamadık. Seçenek dahi yok. 0-2 yaş kreşlerine vereyim dedim sadece bir kreş bulabildim. O da içime sinmiyor minicik bebeği her sabah kreşe götürmeye. 1 yaşına kadar süt iznim var ama sonra ne olacak. Çok mutsuzum. Düşündükçe içim acıyor. Keşke maddi imkanım el verse de bebeğimi evde kendim büyütsem. Benim gibi anneler var mı aranızda?

kreş olmaz bakıcı bulun
buradan konu açın belkı faydası olur

lütfen bakıcı için etrafınıza haber salın ..

Keşke bulabilsem. Seçenek dahi yok. Açıkçası içinde Allah korkusu olup olmadığını bilmediğim birine emanet etmeye de korkuyorum. Kamera sistemi kurmayı düşünüyoruz. Bu durumu da herkes kabul etmez. Dolayısıyla seçenekler daha da kisitlaniyor.:(

lütfen bakıcı için etrafınıza haber salın ..
Merhaba dedigime bile söylüyorum. Durakta, otobüste, markette... Kimse aracı olmak istemiyor sanki. Kendimi bu konuda çok şanssız ve çaresiz hissediyorum. Aylardır arıyorum herkese soyluyorum bir umut diye

İatanbul'un neresi? Yabancı bakıcı olur mu? Türk mü olmalı?
Beylikdüzü. Açıkçası Türk bakıcı istiyorum. Ve kesinlikle sigara kullanmayan. Ev işi falan da beklemiyorum sadece çocuğuma iyi baksın, çocuğumun yemegini yapsın ve onun oyuncaklarını toplasın. Ve tabiki kamera olacak evde.

Merhaba dedigime bile söylüyorum. Durakta, otobüste, markette... Kimse aracı olmak istemiyor sanki. Kendimi bu konuda çok şanssız ve çaresiz hissediyorum. Aylardır arıyorum herkese soyluyorum bir umut diye

herkese de soylenmez ki Allah korusun neler var.. korkutmak istemem ama istanbuldasiniz daha dikkatli davranmaniz lazim..

icinizde kotuluk yok anliyorum ama insanlar artik cok kotu.. yakin tanidik olmadikca emanet etmeyin bebeginizi.. gerekirse isten cikin zorluk cekin ama tanimadiginiz insanlara birakmayin..

oturduğunuz semti yazabilir misiniz? 0-2 yaş için çok güvenilir bir kreş biliyorum ama imes in içinde, eğer anadolu yakasındaysanız düşünebilirsiniz. onun dışında bakıcı için aracı şirketlerden referanslı birini bulmayı düşünür müsünüz? ben o zaman cesaret edememiştim ama bu şekilde bakıcı bulup çok memnun kalan arkadaşlarım oldu.

Beylikdüzü. Açıkçası Türk bakıcı istiyorum. Ve kesinlikle sigara kullanmayan. Ev işi falan da beklemiyorum sadece çocuğuma iyi baksın, çocuğumun yemegini yapsın ve onun oyuncaklarını toplasın. Ve tabiki kamera olacak evde.
Anladım Türk bulamazsanız yabancı da olabilirdi tercihler arasında. 600 dolar civarı bakıyolar.

Anladım Türk bulamazsanız yabancı da olabilirdi tercihler arasında. 600 dolar civarı bakıyolar.
Yabancıların oturma izni olanı var olmayanı var. Bir de Allah korusun olumsuz bir durum olsa sonrası için sıkıntı. O nedenle yabancı istemiyorum.

oturduğunuz semti yazabilir misiniz? 0-2 yaş için çok güvenilir bir kreş biliyorum ama imes in içinde, eğer anadolu yakasındaysanız düşünebilirsiniz. onun dışında bakıcı için aracı şirketlerden referanslı birini bulmayı düşünür müsünüz? ben o zaman cesaret edememiştim ama bu şekilde bakıcı bulup çok memnun kalan arkadaşlarım oldu.
Aslında dediğiniz doğru. Ama onun için de güvenilir bir şirket gerekiyor. Bakıcı olayı da başka türlü iste :( canımı emanet edicem. Çok zor çok.

Size ozelden.yazamadim cepten.cok zor oluyormuş duruma. Bakılırsa.
Su kresi bana.yazar misiniz rica etsem?
Anadolu yakasindayim bende.ve ayni yasta bebegim var.
Konu sahibi özür dilerim.

Aslında dediğiniz doğru. Ama onun için de güvenilir bir şirket gerekiyor. Bakıcı olayı da başka türlü iste :KK43: canımı emanet edicem. Çok zor çok.

sizi çoook iyi anlıyorum, aynı nedenlerle işi bıraktım ben... umarım düzgün ve güvenilir bir yer bulursunuz da gözünüz arkada kalmaz.

Size ozelden.yazamadim cepten.cok zor oluyormuş duruma. Bakılırsa.
Su kresi bana.yazar misiniz rica etsem?
Anadolu yakasindayim bende.ve ayni yasta bebegim var.
Konu sahibi özür dilerim.

ümraniyede imes in içinde, kampüs kreş, 2 ayrı tanıdığımın bebekleri oraya gitti, çok memnunlardı. biraz araştırın isterseniz, ben sadece fotoğraflarını gördüm yakından hiç görmedim ama gönderenler öve öve bitiremiyorlar.

sizi çoook iyi anlıyorum, aynı nedenlerle işi bıraktım ben... umarım düzgün ve güvenilir bir yer bulursunuz da gözünüz arkada kalmaz.

ümraniyede imes in içinde, kampüs kreş, 2 ayrı tanıdığımın bebekleri oraya gitti, çok memnunlardı. biraz araştırın isterseniz, ben sadece fotoğraflarını gördüm yakından hiç görmedim ama gönderenler öve öve bitiremiyorlar.
Cok teşekkür ederim pelin, bende bebisim için işi biraktim evdeyim,
Ev hanimligi ne,zormus yahu . konu sahibi umarim istedigin gibi.bakıcı bulursun.
Bu.kuzulari başkalarına emanet etmek ne.zordur iyi biliyorum bende bu.yüzden 7 yıldir calistigim yerden çıkış aldım.

Sanırım benim de işi bırakmam en doğru karar olacak. :( ne zormus meğer bu işler. Keşke sonra olsaydı diye bir şey de söyleyemem çünkü 10 sene sonra da olsa bu durumda olacaktık. Gerçekten çok üzücü. Allah yavruma sağlık versin iyilerle karşılaştırsin diye dua etmekten başka çarem yok :(

Cok teşekkür ederim pelin, bende bebisim için işi biraktim evdeyim,
Ev hanimligi ne,zormus yahu . konu sahibi umarim istedigin gibi.bakıcı bulursun.
Bu.kuzulari başkalarına emanet etmek ne.zordur iyi biliyorum bende bu.yüzden 7 yıldir calistigim yerden çıkış aldım.

İş bulmak evde oturmaktan daha zor diyip moral bozayım mı biraz :cool: şaka bir yana şu anda iş arıyorum ben de, çok stresliymiş yahu, bir de çocuk olunca eve yakın olsun, saatleri güzel olsun, şöyle olsun böyle olsun diyoruz alternatif kalmıyor :KK70:
tüm çalışan, iş bırakan ve iş arayan annelere kolay gelsin, hepsi ayrı zor...

İş bulmak evde oturmaktan daha zor diyip moral bozayım mı biraz :cool: şaka bir yana şu anda iş arıyorum ben de, çok stresliymiş yahu, bir de çocuk olunca eve yakın olsun, saatleri güzel olsun, şöyle olsun böyle olsun diyoruz alternatif kalmıyor :KK70:
tüm çalışan, iş bırakan ve iş arayan annelere kolay gelsin, hepsi ayrı zor...
Valla insanın ya annesi ya kayınvalidesi yakında olacak. En kötü anneanne/ babaanne en iyi bakicidan iyi bakar.

Back
X