- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi mermaid2608
Bizim kreş devam edecek muhtemelen ve dışarı çıkacağız mecburen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben insanlara bebeğimi nasıl uyutayım diye sormuyorum. İnsanlar hep sorulmayan kısımda yorum yapıyorlar. Bebeğin evde uyuması lazım, alıştır, neden dışarda uyuyor. Ben o kısmı sormuyorum ki. Benim sorduğum soru farkkı insanların verdiği cvp farklı. Bir foruma daha üyeyim, anne bebek sitesi. Orada da sordum. Orada durum farklı. Kimse kişilerin şartlarını değiştirmeye yönelik yorum yapmıyor. Mesela oradaki cvplar lşu şekilde bebek arabasında sıkıntı olmaz, kalabalığa girmeyin sadece, polis görürse durumu anlatırsınız, aşı Kağıdınız yanınızda olsun aşıya gidiyorum Dersiniz, Allah kolaylık versin çok zor, geçen yasaklarda biz bebek arabası ile çıktık polisi sıkıntı yok dedi. Bakın bunlar hep çözüm oaaklı. Ama burada nedense herkes eleştirisel.Konu açmıştım okullar açılınca sıkıntı olacak diye, millet neler yazdı, sadece öğretmenler mi gidiyor işe, şimdiye kadar biz çalışıyoruz birşey olmadı, bakın okullar yüzyüze açıldı vaka sayıları uçtu. Ben insanların sorumun kökü ile ilgili kısımlarını kabul ediyorum, yoksa sorunun içinde geçmeyen bebek nasıl uyumalıdıtir tavsiyelerine tepki gösteriyorum. Hatta çok komik mesajlar var bebek arabasını evde kullanın. Üstelik yazmışım ev için ayrı bebek arabası aldık. Uyumuyor. Çatlıyor. Tepiniyor. Katılıyor. Salıncakla birlikte düştü. Beyin travması geçirebilirdi..
Eşim müzik öğretmeni. Ona yüzyüze yok. Dolayısıyla aynen her gün 6 aydır günde iki defa çıkıyoruz. Bakınız şakır şakır yağmur yağıyorAma o öneriler gerçekçi değil avutmaya yönelik
Evet polis göz yumabilir ama göz yummazsa yazar cezayı geçer
Dava açarsın hakim de bizim gibi evde uyutsaymış derse ödersin
Yani öbür site açıkça talan söyle akıta gidiyorum de demiş onlar cici sana bu iş böyle gitmez değiştirmeye çalış alışkanlığı şeklinde ayrıntılı anlatanlar kaka
Burada konu açıyorsun ve olumsuz daha doğrusu sana aman bir şey olmaz demeyen yorumlara hemen bir karşı duruş geliştiriyorsun
Annem bebeğe bakamıyor okula getireyim konusunda da aynı şeyi yaşadık vs o zaman da düzen oturtun dedik bebeğim dışarıya gitmek istiyor ama annem götüremez dediniz
Neyse çok merak ettim siz bu süreçte eşin ile birlikte okula gitmediniz mi hiç hep mi sadece biriniz gittiniz
yani gündüz o bebeği arabada nasıl gezdirdiniz her gün iki kere
Beğenmesen de aklın yolu bir değiştirin alışkanlığı yeni rutin oluşturun
Genelge bugün yayınlanır orda parantez içinde bebek arabasında sıkıntı olmaz derlerse olmaz tabiki .Ben insanlara bebeğimi nasıl uyutayım diye sormuyorum. İnsanlar hep sorulmayan kısımda yorum yapıyorlar. Bebeğin evde uyuması lazım, alıştır, neden dışarda uyuyor. Ben o kısmı sormuyorum ki. Benim sorduğum soru farkkı insanların verdiği cvp farklı. Bir foruma daha üyeyim, anne bebek sitesi. Orada da sordum. Orada durum farklı. Kimse kişilerin şartlarını değiştirmeye yönelik yorum yapmıyor. Mesela oradaki cvplar lşu şekilde bebek arabasında sıkıntı olmaz, kalabalığa girmeyin sadece, polis görürse durumu anlatırsınız, aşı Kağıdınız yanınızda olsun aşıya gidiyorum Dersiniz, Allah kolaylık versin çok zor, geçen yasaklarda biz bebek arabası ile çıktık polisi sıkıntı yok dedi. Bakın bunlar hep çözüm oaaklı. Ama burada nedense herkes eleştirisel.Konu açmıştım okullar açılınca sıkıntı olacak diye, millet neler yazdı, sadece öğretmenler mi gidiyor işe, şimdiye kadar biz çalışıyoruz birşey olmadı, bakın okullar yüzyüze açıldı vaka sayıları uçtu. Ben insanların sorumun kökü ile ilgili kısımlarını kabul ediyorum, yoksa sorunun içinde geçmeyen bebek nasıl uyumalıdıtir tavsiyelerine tepki gösteriyorum. Hatta çok komik mesajlar var bebek arabasını evde kullanın. Üstelik yazmışım ev için ayrı bebek arabası aldık. Uyumuyor. Çatlıyor. Tepiniyor. Katılıyor. Salıncakla birlikte düştü. Beyin travması geçirebilirdi..
Yahu üşütürsün çocuğu şakır şakır yağmur da da çıkılır mı ? Bence sen bakmışsın böyle bi uyuyunca dur ben cıkıyım her gün yapmışsın yapmaEşim müzik öğretmeni. Ona yüzyüze yok. Dolayısıyla aynen her gün 6 aydır günde iki defa çıkıyoruz. Bakınız şakır şakır yağmur yağıyor
Sadece ben karar vermiyorum. Eşim, annem, babam herkes tamam çıkın oluyor sonunda. O derece kıyamet kopuyorYahu üşütürsün çocuğu şakır şakır yağmur da da çıkılır mı ? Bence sen bakmışsın böyle bi uyuyunca dur ben cıkıyım her gün yapmışsın yapma
Aynı dönem doğum yaptığımız arkadaşım bebeği doğduğu andan itibaren bunu uyguladı.Bebeği uyumuyordu ve kızcağız tek başındaydı.. Kız bebeği iki aylıkken hamile kalmadan önceki kilosuna döndü zıplaya zıplaya. Ben çocuğuma uyku eğitimi verebilmiştim.Uyuyacağı saat geldi mi kendi kendine uykuya geçiyordu.Ta ki 21 aylık oluncaya kadar..sonra resmen delirdi ne kendisi uyur oldu ne bizi uyuttu bir yıl mahvoldum.Yeni yeni tekrar düzene giriyoruz.Geçip gidecek bu günler de..sıkma canını .Ben bu sabah çocuğumu kreşe bıraktım mesela ...alış saatim de normalde 4.30 oluyordu.Yürüyerek getiriyordum çünkü kaba motor becerilerinde gerilik var ...bakalım biz ne yapscağızOnu ben de okudum hatta izledim. Böyle üzerine oturup yaylanacağım değil mi? Yanlış mı anladım. Acaba uygulayan var mı ki.
Ben eleştirmek için soylemıyorum yanlış anlama. Ama gerçekten çok yanlış bu yaptığın.Sadece ben karar vermiyorum. Eşim, annem, babam herkes tamam çıkın oluyor sonunda. O derece kıyamet kopuyor
Onu ben de okudum hatta izledim. Böyle üzerine oturup yaylanacağım değil mi? Yanlış mı anladım. Acaba uygulayan var mı ki.
Herkesin farklı bir uyutma, her bebeğin uyuma tarzı var. Eminim ayakta sallanıyor deseydim aaa çok yanlış diyeceklerdi, salıncakta uyuyor deseydim alıştırmıisın diyeceklerdi. Ne yapayım uyumuyor. Sizinki de büyük ihtimalle bebek arabasında uyumaz.Büyük oğlumu bir buçuk sene o sekilde uyuttuk..![]()
Herkesin farklı bir uyutma, her bebeğin uyuma tarzı var. Eminim ayakta sallanıyor deseydim aaa çok yanlış diyeceklerdi, salıncakta uyuyor deseydim alıştırmıisın diyeceklerdi. Ne yapayım uyumuyor. Sizinki de büyük ihtimalle bebek arabasında uyumaz.
normal arabada da, maskeli halde sokakta da sıkıntı olmaz o zaman mantık olarak... Ben de gezdiririm kızı arabada , evde ders ders , bunalıyor çocukAz önce eşi polis olan bir arkadaşıma mesaj attım, bebek arabasında sıkıntı olmaz dedi.