Hem gidicem diyosun hem gitmiyosun sonrada adami eve almicam diyosun. Hic dogru degil yaptiginiz... İyice kendinizden sogutursunuzŞöyle anlatiyim size bugün maç var arkadaşında izlemeye gidicekti,bende gelicem dedim ama ben futbolu zaten sevmiyorum.Sırf ortamda kim var diye öğreniyim çabasına düştüm.Arkadaşını aradı kanka eşimle gelebilir miyiz onuda getirmek istesem diye benim haberim yokmuş gibi.Arkadaşı tamam dedi eşim sordu kim gelicek diye .Ahmet nişanlısı,Mehmet sevgilisi benim eşim ve siz olursanız dedi.Ben zaten çalışıyorum ev yemek ve bide her ortama girmek istemiyorum ve eşimi sokmak istemiyorum.Kimseyi tanımıyorum.Ben gelmiyorum dedim eşim ısrar etti ama gitmedim.Eşim evlendiğimizden beri 2.defa saçını yaptı parfüm sürdü gömleğini bana ütületti.Şok oldum yemek yemeden kalktım masadan.Kapıyı kilitledim onu eve almayı düşünmüyorum o kadar ki kin doluyum
Zaten herşeyin farkındasınız ve bilerek yapıyorsunuz.Elimde değil demeyin çünkü,elinizde olmadan yaptığınız şeyler için pişmanlık duymazdınız.(Hasta olan insanlar,ancak istemeden birşey yaparlar ve bundanda pişmanlık duymazlar.Zaten yaptıklarının kötü birşey olduğunu anlayamadıkları için)Evliliğe alışamamışta olabilirsiniz.Sebep her ne olursa olsun,şunu unutmayınki;kimseyi yıpratmamak,yormamak,bıktırmamak ,kendinden nefret ettirmemek gerek.Kafanızda sürekli birşeyleri kuran,takıntıları olan bir insansanız terapi almanız iyi olacaktır.Hayatımızı yönetmek elimizdeyken,onu sinir gibi ,takıntı gibi aşırı olan duygu ve davranışların yönetmesine ve bizi mutsuz kılmasına müsade etmemeliyiz.Öyle değil mi?Hatalı olduğunuz noktayı biliyorsunuz,şimdide çözüme odaklanıp bir ilişki terapistinden yardım alın.Olur mu?Huzurlu olursanız, huzurda verebilirsiniz.Merhaba,
Yaklaşık 5 yıl önce iş hayatına başlamadan ve flörtlerim olmadan önce çok naif çok yumuşak,herkesin akıl danıştığı mantıklı bir insandım.Sonra iş hayatına başladım,kendi işimi kurma ayakta tutma derken tahammülüm azalmış,ama sadece eşime karşı bu böyle.Sonra yanlış kişilerle ilişki kurdum.Eşimden önce birlikte olduğum kişinin nefret ettiğim tüm huylarını kendime kopyalamışım.En ufak şeyde küsüp giderdi aramaz sormaz kendi isteyince geri dönerdi.Aynı şeyi ben şimdi eşime yapıyorum.Kendimi gülünç duruma düşürüyorum.Kavgada kapıyı çarpıp gidiyorum.Mantıklı konuşamıyorum,sadece sesimi yükseltiyorum.Karşıma alıp böyle böyle demiyorum,trip atıyorum küsüyorum gidiyorum.Bide ne kadar yapma desemde kendime ,hep aileme gitmekle tehdit ediyorum onu.Ve ailem 1.000 km uzaklıkta.Geçen hafta git o zaman dedi,yola düştüm otogara az kala aradı geldi aldı.Bunları ergen yapmaz biliyorum.Bu huyumu yontup eski halime dönmek için videolar izliyorum,kendime nasihat veriyorum boş.Bu konuda sizlerin yorumunu almak istiyorum.Napmam lazım?Nasıl yol izlemeliyim?Kendimden bıktırmak istemiyorum.Ben kendime fazlayken.
Siz geleceğinizi söyledikten sonra mı diğer eşler dahil oldu, yoksa zaten planlarında hepsinin eşli gitmesi mi vardı?Şöyle anlatiyim size bugün maç var arkadaşında izlemeye gidicekti,bende gelicem dedim ama ben futbolu zaten sevmiyorum.Sırf ortamda kim var diye öğreniyim çabasına düştüm.Arkadaşını aradı kanka eşimle gelebilir miyiz onuda getirmek istesem diye benim haberim yokmuş gibi.Arkadaşı tamam dedi eşim sordu kim gelicek diye .Ahmet nişanlısı,Mehmet sevgilisi benim eşim ve siz olursanız dedi.Ben zaten çalışıyorum ev yemek ve bide her ortama girmek istemiyorum ve eşimi sokmak istemiyorum.Kimseyi tanımıyorum.Ben gelmiyorum dedim eşim ısrar etti ama gitmedim.Eşim evlendiğimizden beri 2.defa saçını yaptı parfüm sürdü gömleğini bana ütületti.Şok oldum yemek yemeden kalktım masadan.Kapıyı kilitledim onu eve almayı düşünmüyorum o kadar ki kin doluyum
Bir kitap okumuştumŞehrimi değiştirdim.Burda işe başladım patroan gık diyemiyorum,diğer personllerede annemlede bişey olsa tartışmadan mesafe koyuyorum kendiliğinden düzelir diye ama eşimle yüreğimi soğutana kadar kavga ediyorum
Şöyle anlatiyim size bugün maç var arkadaşında izlemeye gidicekti,bende gelicem dedim ama ben futbolu zaten sevmiyorum.Sırf ortamda kim var diye öğreniyim çabasına düştüm.Arkadaşını aradı kanka eşimle gelebilir miyiz onuda getirmek istesem diye benim haberim yokmuş gibi.Arkadaşı tamam dedi eşim sordu kim gelicek diye .Ahmet nişanlısı,Mehmet sevgilisi benim eşim ve siz olursanız dedi.Ben zaten çalışıyorum ev yemek ve bide her ortama girmek istemiyorum ve eşimi sokmak istemiyorum.Kimseyi tanımıyorum.Ben gelmiyorum dedim eşim ısrar etti ama gitmedim.Eşim evlendiğimizden beri 2.defa saçını yaptı parfüm sürdü gömleğini bana ütületti.Şok oldum yemek yemeden kalktım masadan.Kapıyı kilitledim onu eve almayı düşünmüyorum o kadar ki kin doluyum
Neden nefret ettiğiniz şeylerı eşinize karşı yapıosunuz.Güzelce konuşmak varken.Bu davranışlar insanı insandan soğutur.Benim boşandığım eşim böyleydi.Hep kendı haklı.Ben bişey konuşuncada bağırır kafasını duvarlara vurur ceker gıderdı.Yapmayın günahtır.Oda bir anne evladı.Eski sevgılınızın bunları yaparken doktugunuz gozyaşlarını dusunun.Terapıye gıdın.Ve emin olun eşiniz gıderek uzaklasacak sızden .Cunku bu davranıslar ınsanı hayattan sogutur.Merhaba,
Yaklaşık 5 yıl önce iş hayatına başlamadan ve flörtlerim olmadan önce çok naif çok yumuşak,herkesin akıl danıştığı mantıklı bir insandım.Sonra iş hayatına başladım,kendi işimi kurma ayakta tutma derken tahammülüm azalmış,ama sadece eşime karşı bu böyle.Sonra yanlış kişilerle ilişki kurdum.Eşimden önce birlikte olduğum kişinin nefret ettiğim tüm huylarını kendime kopyalamışım.En ufak şeyde küsüp giderdi aramaz sormaz kendi isteyince geri dönerdi.Aynı şeyi ben şimdi eşime yapıyorum.Kendimi gülünç duruma düşürüyorum.Kavgada kapıyı çarpıp gidiyorum.Mantıklı konuşamıyorum,sadece sesimi yükseltiyorum.Karşıma alıp böyle böyle demiyorum,trip atıyorum küsüyorum gidiyorum.Bide ne kadar yapma desemde kendime ,hep aileme gitmekle tehdit ediyorum onu.Ve ailem 1.000 km uzaklıkta.Geçen hafta git o zaman dedi,yola düştüm otogara az kala aradı geldi aldı.Bunları ergen yapmaz biliyorum.Bu huyumu yontup eski halime dönmek için videolar izliyorum,kendime nasihat veriyorum boş.Bu konuda sizlerin yorumunu almak istiyorum.Napmam lazım?Nasıl yol izlemeliyim?Kendimden bıktırmak istemiyorum.Ben kendime fazlayken.
Terapiye gidin.Merhaba,
Iyi de sac yapıp parfüm sıkmak kötü bir şey mi ?Adam o gün iyi hissetmiş kendini yapmış.Şöyle anlatiyim size bugün maç var arkadaşında izlemeye gidicekti,bende gelicem dedim ama ben futbolu zaten sevmiyorum.Sırf ortamda kim var diye öğreniyim çabasına düştüm.Arkadaşını aradı kanka eşimle gelebilir miyiz onuda getirmek istesem diye benim haberim yokmuş gibi.Arkadaşı tamam dedi eşim sordu kim gelicek diye .Ahmet nişanlısı,Mehmet sevgilisi benim eşim ve siz olursanız dedi.Ben zaten çalışıyorum ev yemek ve bide her ortama girmek istemiyorum ve eşimi sokmak istemiyorum.Kimseyi tanımıyorum.Ben gelmiyorum dedim eşim ısrar etti ama gitmedim.Eşim evlendiğimizden beri 2.defa saçını yaptı parfüm sürdü gömleğini bana ütületti.Şok oldum yemek yemeden kalktım masadan.Kapıyı kilitledim onu eve almayı düşünmüyorum o kadar ki kin doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?