benkimimki öncelikle bebeğinizi kendi babasının evinde doğurma kararınızdan dolayı ,sizi tebrik ederim.çünkü boşanma olsa bile bana göre,her insanın babasının evinde doğmaya hakkı vardır..
Burada ağır tahrik var ! anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz dayak atmanın adi bir suç olduğunun farkında.ama korkarım onu siz çıldırtmışsınız.
gebelik psikolojisiyle tam bir çekilmez kadın oluvermişsiniz(affınıza sığınarak,sizin iyiliğiniz için yapıyorum yorumumu:))bütün sebep belki de gebelik kolestazıdır!
ne kadar itici..kadının habire kocasını telefonla taciz etmesi...ona eve gelmesi için belli süre tanıması.siz farkında olmadan zinciri geçirmişsiniz adamın boynuna,erkek milleti böyle de evcilleştirilmez ki canım

üstelik adam belli ki biraz pohpohlanmak istiyor.ne olurdu onu kendi ailenizin yanında göklere çıkarsanız..eve gelen kolileri yukarı taşıyan hademe moduna sokmadan...üstelik siz tatlı tatlı nazlansanız adam zaten sizin için binbir jestle bütün işleri yapar!

1.hatanız:baskıcı-totaliter,ben merkezci ilgi arsızı(tekrar özür dilerim:)) yaklaşımınız oldu..
2.hatanız

ynamıyorum ya diyen 5 yaşındaki kız çocuğu gibi davranmış olmanızdır.araştırmalar gösteriyor ki, göz dağı vermek amacıyla 'olmuyor galiba,istersen boşanalım'tarzındaki 'kadın' yaklaşımları erkekleri ilişkiden soğutuyor ve akıllarına gerçekten boşanmayı getiriyor!yani siz duygu sömürüsü yaparken olay ters tepebilir.
3.hatanız:kadın asla evi terk etmez!çünkü terk eden taraf ,tekrar eve dönmek için karşı taraftan davet beklemek zorundadır ve bunu bir çok erkek ,aşık olsa bile,YAPMAZ!
4.hatanız:kadına yakışmayan laf canbazlığı

ne söylerse söylesin siz susun, kibarlığınızı,asaletinizi koruyun ki ağzınızdan çıkan lafların sonradan kölesi olmayasınız...
kocanızın da çoook hatası var.onları adam etmek hanımlara düşer tatlılıkla,ustalıkla.
ortada aşk kokusu var,hissediyorum herşey çok güzel olacak!.........