8 aylik hamileyim,evden kovuldum ve siddet gordum neden mi?

o adamda o sorumsuzluk varken çocugu fılan alamaz yanına siz anladıgım kadarıyla önce her hareketıne katlanmıssınız sızı pusturdugunu düşünüyor tabıkı korkup geri gelirsiniz dıye düşünüyor bu durumda en iyi şey kararınızın kesin olduğunu gösterp ona korkmadığınızı kanıtlamak herşeyin hayırlısı olsun ama sakın onun burnunu sürtürmeden eve geri dönmeyin inşallah düzülir bebeğinizle mutlu bir hayat yaşarsınız :29:

Okadar üzüldümm kiii allahh yar ve yardımcınn olsunn canımm benimmm allah kimseye yaşatmasınnn bir ilgii istemeninn bedelii bu olmamalı kii ilginiinn en çokk ihtiyacıı olduğuu dönemde yazıklarr olsunn

benkimimki öncelikle bebeğinizi kendi babasının evinde doğurma kararınızdan dolayı ,sizi tebrik ederim.çünkü boşanma olsa bile bana göre,her insanın babasının evinde doğmaya hakkı vardır..
Burada ağır tahrik var ! anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz dayak atmanın adi bir suç olduğunun farkında.ama korkarım onu siz çıldırtmışsınız.
gebelik psikolojisiyle tam bir çekilmez kadın oluvermişsiniz(affınıza sığınarak,sizin iyiliğiniz için yapıyorum yorumumu:))bütün sebep belki de gebelik kolestazıdır!
ne kadar itici..kadının habire kocasını telefonla taciz etmesi...ona eve gelmesi için belli süre tanıması.siz farkında olmadan zinciri geçirmişsiniz adamın boynuna,erkek milleti böyle de evcilleştirilmez ki canım:1:
üstelik adam belli ki biraz pohpohlanmak istiyor.ne olurdu onu kendi ailenizin yanında göklere çıkarsanız..eve gelen kolileri yukarı taşıyan hademe moduna sokmadan...üstelik siz tatlı tatlı nazlansanız adam zaten sizin için binbir jestle bütün işleri yapar!:9:
1.hatanız:baskıcı-totaliter,ben merkezci ilgi arsızı(tekrar özür dilerim:)) yaklaşımınız oldu..
2.hatanız:oynamıyorum ya diyen 5 yaşındaki kız çocuğu gibi davranmış olmanızdır.araştırmalar gösteriyor ki, göz dağı vermek amacıyla 'olmuyor galiba,istersen boşanalım'tarzındaki 'kadın' yaklaşımları erkekleri ilişkiden soğutuyor ve akıllarına gerçekten boşanmayı getiriyor!yani siz duygu sömürüsü yaparken olay ters tepebilir.
3.hatanız:kadın asla evi terk etmez!çünkü terk eden taraf ,tekrar eve dönmek için karşı taraftan davet beklemek zorundadır ve bunu bir çok erkek ,aşık olsa bile,YAPMAZ!
4.hatanız:kadına yakışmayan laf canbazlığı:o ne söylerse söylesin siz susun, kibarlığınızı,asaletinizi koruyun ki ağzınızdan çıkan lafların sonradan kölesi olmayasınız...
kocanızın da çoook hatası var.onları adam etmek hanımlara düşer tatlılıkla,ustalıkla.
ortada aşk kokusu var,hissediyorum herşey çok güzel olacak!.........
kaç yıllık evli olduğunuzu ,kaç gebelik geçirdiğinizi ve kaç kez şiddet gördüğünüzü yazarsanız ben de size neden hak vermediğimi yazacağım...

benkimimki öncelikle bebeğinizi kendi babasının evinde doğurma kararınızdan dolayı ,sizi tebrik ederim.çünkü boşanma olsa bile bana göre,her insanın babasının evinde doğmaya hakkı vardır..
Burada ağır tahrik var ! anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz dayak atmanın adi bir suç olduğunun farkında.ama korkarım onu siz çıldırtmışsınız.
gebelik psikolojisiyle tam bir çekilmez kadın oluvermişsiniz(affınıza sığınarak,sizin iyiliğiniz için yapıyorum yorumumu:))bütün sebep belki de gebelik kolestazıdır!
ne kadar itici..kadının habire kocasını telefonla taciz etmesi...ona eve gelmesi için belli süre tanıması.siz farkında olmadan zinciri geçirmişsiniz adamın boynuna,erkek milleti böyle de evcilleştirilmez ki canım:1:
üstelik adam belli ki biraz pohpohlanmak istiyor.ne olurdu onu kendi ailenizin yanında göklere çıkarsanız..eve gelen kolileri yukarı taşıyan hademe moduna sokmadan...üstelik siz tatlı tatlı nazlansanız adam zaten sizin için binbir jestle bütün işleri yapar!:9:
1.hatanız:baskıcı-totaliter,ben merkezci ilgi arsızı(tekrar özür dilerim:)) yaklaşımınız oldu..
2.hatanız:oynamıyorum ya diyen 5 yaşındaki kız çocuğu gibi davranmış olmanızdır.araştırmalar gösteriyor ki, göz dağı vermek amacıyla 'olmuyor galiba,istersen boşanalım'tarzındaki 'kadın' yaklaşımları erkekleri ilişkiden soğutuyor ve akıllarına gerçekten boşanmayı getiriyor!yani siz duygu sömürüsü yaparken olay ters tepebilir.
3.hatanız:kadın asla evi terk etmez!çünkü terk eden taraf ,tekrar eve dönmek için karşı taraftan davet beklemek zorundadır ve bunu bir çok erkek ,aşık olsa bile,YAPMAZ!
4.hatanız:kadına yakışmayan laf canbazlığı:o ne söylerse söylesin siz susun, kibarlığınızı,asaletinizi koruyun ki ağzınızdan çıkan lafların sonradan kölesi olmayasınız...
kocanızın da çoook hatası var.onları adam etmek hanımlara düşer tatlılıkla,ustalıkla.

Şiddetin asla nedeni olamaz:20:

arkadaşlar ,şiddet tabiki affedilmez bir suçtur ve dayağın nedeni olamaz.ama bir aile terapisti ,çiftin değerlendirmesini yapmadan,sadece anlatılanlara dayanarak 'git adama şöyle yap,böyle yap' diye kötü akıl verip kimsenin vebaline giremem.
bakınız bir 2007 araştırma sonucu(Ege üniv.prof.dr.Nurselen Toygar):
Türkiye'de kadınların%53.7'si eşinden,
%29.8'i kayınvalidesinden,
%2'si kayınpederinden,
%13.3'ü ailenin diğer erkek bireylerinden şiddet görüyor.
O halde ailelerin yarısını boşayalım diyemeyiz.kanser gibi düşünün.bazıları tam kür oluyor,eski sağlığına kavuşuyor.burada düzeltilebilirliği sorgulamak gerekiyor.
evli insan da bir bireydir.özgürlüğü sorgulanamaz.kadın, pazara çıkmak için kayınvalidesinden izin almak zorunda değildir.bu esaret şiddetin en büyüğü bana göre...
adam belki olgunlaşmasını tamamlayamamış,onu tatlılıkla eğitmek lazım diyorum ben.ahlaksızlığı, saygısızlık yaparak gideremeyiz.
uzun bir nişanlılık dönemi olmadan evlendiğiniz adamın sonradan bir kişilik bozukluğuna(örneğin öfke kontrol bozuklıuğu)sahip olduğuna şahit olmak çok sarsıcı ama ölüm hariç her şeyin çaresi var.boşanmak da bir tedavi şeklidir ama ilk tedavi değil..
eğer birlikteliğe devam kararı alınırsa , eşinin düzelip düzelmediğine kanaat getirene kadar ikinci çocuğa hamile kalmak çok riskli.bu da çok oluyor malesef.
Boşanma olacaksa tabiki gençlik elden gitmeden olmalı .
kadın alttan alan taraf değildir.kadın eğiten taraftır.çocuğunu eğitir,kocasını eğitir.iyi davranarak karşınızdakine de 'iyi davran' mesajı vermiş olursunuz.o bu mesajı alırsa ortada kurtarılacak bir ilişki var demektir.sevgilerle......

selam benkimimki,
gelismeleri okudum, evine donmussun. konuyla isin bitmis sanirim artik bir sey yazmiyorsun.
uzulerek soyluyorum ama esin hic inandirici degil.
ayni seyleri mutlaka bir gun tekrar yasayacagini dusunuyorum.
insallah esin bir gun akillanir da seni uzmez artik.
bana gore esinin sana verdigi cicegi kabul etmen ya da sana sarilmasina izin vermen bile cok buyuk bir yumusama. daha sert gorunmeliydin bana gore, eger o eve donduysen esine kok sokturmeliydin.
umarim sorunlarinizi halledersiniz ve bebeginizle mutlu yasarsiniz.

çok üzücü bir olay....Rabbim kimseye yaşatmasın....

eraysmum yorumunu beğendim aslında ama gebe bir kadının psikolojisini de anlamak gerekiyor....

evi terk etmek bir bayan için gerçekten de riskli bir durum...geri dönmek çok incitici olabiliyor....

ben de krizlerimde evi terk ediyordum...son terk edişimde eşim eve almıyordu nerdeyse...e haklı adam bana noluyorsa...:9:

susmak evet kadını yüceltir belki ama o an haksızlıklara tahammül ile ilgili....sabretmek doğamızda pek yok...

gebe olan arkadaşıma söyleyeceklerimse; birbirinizi seviyorsunuz bence de....eşin senden özür dilemiyorsa sen dene....

son bir şans verebilirsin...onu sen değiştirebilirsin...bebeğiniz sizin mucizeniz olabilir..hoşçakal :16:

kusura bakmayin arkadaslar bi kac gundur yorumlari okuyup cevap yazma imkanim olmadi..butun yazilanlari okudum ama tesekkur ederim hepinize..
su an soyledigim gib evime dondum.. bi kac gundur evlendigimizden beri hic gezmedigim kadar gezdirdi esim beni..haftasonu cuma cumartesi hadi suraya gidelim hadi buraya gidelim filan..sasirdim cunku normalde yapmazdi.. umarim gozboyama degildir..yanliz simdi soyle bir sorun var arkadaslar ki buda canimi cok yakiyor.. ben evi terkedip annemlere gittigimde konuda yazdigim gibi ben ulasmadan esim mesaj cekmis anneme biz ayriliyoruz filan..neyse ben geldim annemlere olani biteni anlattim annemle konustum iste sonra dedim siz karismayin bu benim meselem.. annemde zaten sinir hapi kullanan bi kadin..cok alinganlasti filan neyse tamam zaten onun biseyler yapmasi gerek diye bi tavir takindi.. babamda isi zamana biarkmisti annem oyle dedi yani zaten cumartesi gittim carsamba dondum eve 4 gun olmus oldu bu sure icersinde babamda gel bakim anlat ne oldu demedi..aslinda normalde yapardi..daha oncede bazi seyloer yasandi o zaman yapmisti..esimlede konusmustu filan.. neyse ben kayinvalidemle telefonda konusmustum iste annemlerdeyken aramisti beni nolcak boyle diye..ablamida aramisti annemle gorusmek icin ama o an annem banyodaydi ablamlada konustular iste ve kayinvalidem dediki neden annenler biosey demiyor.. gidip kulagini cekselerya ne hala vurursun filan boyhle durursak daha kotu olmasin gibi..bende konustumuzda kayinvalideme dedimki ben bilerek istemedim karismalarini cunku bu defa isler daha abartili boyutta oldugu icin malum dogum var yakinda biaraya gelinecek nolursa olsun ailemede rest cekici tavirda konusursa babam hadi alttan alir ama annem dayanamaz olaylar bizden cikar aile meselesine donusur diye istemedim dedim..yani duzelecegi varsada duzelmez demeye getirdim..ama bugune kadar ailene bi saygisizlik yaptimiki bence yapmaz o kadarini boylede bi sonuca varilmazki filan dedi bende bisey yapilcaksa yapmasi gereken esim ne siz ne ailem ne baskasi dedim neyse guzellikle kapandi telefon..
sonra olanlari biliyosunuz..eve dondum filan ama esimle dun tatsiz bi konusma yasandi ki soyle..
bebege alinan esyalar ogun iste esim eve gelmiyor diye annemle ablam eve goturmusler kendi evlerine burdan gelip alirlar diye..neye biz dun alisverise gittik gittigimiz markette annemlerin karsisi..marketten ciktik esim hadi gidelim esyalarida alalim dedi tamam dedim..neyse kapiya yaklastik sen gir kapinin onune getir ben arabaya koyayim dedi..dedim esyalar yukaridaki odada ben indiremem bu halde..isteksiz bi sekilde yaklasti bu arada ben zile bastim annem acti kapiyi ben girdim iceri esimde arkamdan girdi ama yuzundeki gerginligi gordum ve tedirgin oldum o an.. annemde hafif cekingen..kirgin ama saka yapar gibi bi sekilde bakiyodu..esim merhaba anne gibi gecistirici bi sekilde yaninda gecmeye calisti annemde hafif laf vurur hafif sakaci tavirla kotuyum kizginim sana hangi yanagina vurayim gibi bi laf etti..sonra esim niyeymis gibi konustu annemde bi insan gelir olanlar icin ozurdiler filan deyince oda ben senden niye ozurrdileyecegim sen hicmi kocanla kusmedin ben kizinla baristimmi tamam gibi konustu neyse esyalari aldik hemen cikti esim hadi dedi bende anneme hoscakal dedim ciktim ama annemin surat dustu tabi..
arabada dedim neden annemin sakasina sakayla karsilik vermedin neden bu sogukluk boylemi olcak dedim..ama hemen cevabi hazirdi..onlar suclu..onlar beni aramadi kac gundur ne oldu oglum ne bitti diye.. bende dedimki ben engel oldum..sen ne dersen de sen mi yonetiyosun onlari dedi..sana sormadan arayamazmi madem beni oglu gibi gormusler bugune kadar filan dedi.. ben senin icin zamaninda herkesi karsima aldim dedi.. biz nisanliyken annesiyle bazi sogukluklar olmustu ama ben hicbizaman annenle gorusme karsina al filan demedim..hatta hep saygili davrandim ve onuda uyardim bu konuda..neyse iste onlari soyledi..ben senin icin yaptiysam sende benim icin yapacaksin dedi..ufff yani esim annemle babama kus su an..yani ne boyutta bilmiyorum..uzerine gitmek istemedim daha fazla ters tepmesin diye..zamana birakayim diyorum duzelirmi..ben istemiyorum kusluk olsun..bebek dogunca annemler gelince syratsiz suratsiz gezmesin kimse ortada.. simdi esim bana karsi bence hataliydi evet..ama aramamis olmalarina kizmasinda haklimi sizce? bana karsi davranislari cok iyi o yuzden sasirdim kaldim simdi offf

son mesajini sonuna kadar okuyamadim bile...
cunku sinir oldum...
sana ve ailene yapilan haksizligi gormuyorsun, gozlerin kor olmus gibi resmen.
baskasinin annesi-babasi olsa acar telefonu sen kizima nasil vurursun ustelik hamile, bir sey olsaydi hesabini nasil verecektin diye demedigini birakmazdi. yani kizlari karsi olsa bile dayanamazlardi bunu yaparlardi.
senin annen ya da ailenin diger fertleri olaya karismamis ve esine hic bir uyari falan yapmamisken(ki bu konuda aileni tebrik ediyorum, sabirlilarmis, benim ailem boyle bir sey karsisinda asla sessiz kalmazdi, bu olayi boyle sindiremezdi) esinin annene verdigi su cevap ''ben senden niye ozurrdileyecegim sen hicmi kocanla kusmedin ben kizinla baristimmi tamam'' cok ama cok saygisizca ve kustahca!
ben gordugum siddetin uzerine evime geri donseydim, ustune ustluk esim de hem suclu hem guclu olarak ailemden birine boyle bir cevap verseydi orada onu yerin dibine sokar cikarirdim.
kendini cok ezdiriyorsun. hadi anneni gecsek, bu lafi sana da buyuk bir saygisizlik cunku boyle konustugu kisi senin annen.
cok acik konusuyorum, bana muhtemelen kizacaksin ama uzgunum, sen bu gidisle daha cok ezileceksin bu bariz sekilde anlasiliyor.
suanki gebelik durumundan dolayi sana bosanmalisin gibi bir ogut veremem ama seni ve cocugunu bir gram haketmeyen bu adama gereginden fazla deger vererek sadece kendine zarar veriyorsun.
o kadar sey yasanmasina ragmen esin hala kendi sucundan kendine hakli gosterecek bir pay cikarmaya calisiyor gibi kustahca davraniyor. cok havalanmis...asagi cekmek lazim biraz...bunu da tek yapabilecek kisi sensin suanda...

kusura bakmayin arkadaslar bi kac gundur yorumlari okuyup cevap yazma imkanim olmadi..butun yazilanlari okudum ama tesekkur ederim hepinize..
su an soyledigim gib evime dondum.. bi kac gundur evlendigimizden beri hic gezmedigim kadar gezdirdi esim beni..haftasonu cuma cumartesi hadi suraya gidelim hadi buraya gidelim filan..sasirdim cunku normalde yapmazdi.. umarim gozboyama degildir..yanliz simdi soyle bir sorun var arkadaslar ki buda canimi cok yakiyor.. ben evi terkedip annemlere gittigimde konuda yazdigim gibi ben ulasmadan esim mesaj cekmis anneme biz ayriliyoruz filan..neyse ben geldim annemlere olani biteni anlattim annemle konustum iste sonra dedim siz karismayin bu benim meselem.. annemde zaten sinir hapi kullanan bi kadin..cok alinganlasti filan neyse tamam zaten onun biseyler yapmasi gerek diye bi tavir takindi.. babamda isi zamana biarkmisti annem oyle dedi yani zaten cumartesi gittim carsamba dondum eve 4 gun olmus oldu bu sure icersinde babamda gel bakim anlat ne oldu demedi..aslinda normalde yapardi..daha oncede bazi seyloer yasandi o zaman yapmisti..esimlede konusmustu filan.. neyse ben kayinvalidemle telefonda konusmustum iste annemlerdeyken aramisti beni nolcak boyle diye..ablamida aramisti annemle gorusmek icin ama o an annem banyodaydi ablamlada konustular iste ve kayinvalidem dediki neden annenler biosey demiyor.. gidip kulagini cekselerya ne hala vurursun filan boyhle durursak daha kotu olmasin gibi..bende konustumuzda kayinvalideme dedimki ben bilerek istemedim karismalarini cunku bu defa isler daha abartili boyutta oldugu icin malum dogum var yakinda biaraya gelinecek nolursa olsun ailemede rest cekici tavirda konusursa babam hadi alttan alir ama annem dayanamaz olaylar bizden cikar aile meselesine donusur diye istemedim dedim..yani duzelecegi varsada duzelmez demeye getirdim..ama bugune kadar ailene bi saygisizlik yaptimiki bence yapmaz o kadarini boylede bi sonuca varilmazki filan dedi bende bisey yapilcaksa yapmasi gereken esim ne siz ne ailem ne baskasi dedim neyse guzellikle kapandi telefon..
sonra olanlari biliyosunuz..eve dondum filan ama esimle dun tatsiz bi konusma yasandi ki soyle..
bebege alinan esyalar ogun iste esim eve gelmiyor diye annemle ablam eve goturmusler kendi evlerine burdan gelip alirlar diye..neye biz dun alisverise gittik gittigimiz markette annemlerin karsisi..marketten ciktik esim hadi gidelim esyalarida alalim dedi tamam dedim..neyse kapiya yaklastik sen gir kapinin onune getir ben arabaya koyayim dedi..dedim esyalar yukaridaki odada ben indiremem bu halde..isteksiz bi sekilde yaklasti bu arada ben zile bastim annem acti kapiyi ben girdim iceri esimde arkamdan girdi ama yuzundeki gerginligi gordum ve tedirgin oldum o an.. annemde hafif cekingen..kirgin ama saka yapar gibi bi sekilde bakiyodu..esim merhaba anne gibi gecistirici bi sekilde yaninda gecmeye calisti annemde hafif laf vurur hafif sakaci tavirla kotuyum kizginim sana hangi yanagina vurayim gibi bi laf etti..sonra esim niyeymis gibi konustu annemde bi insan gelir olanlar icin ozurdiler filan deyince oda ben senden niye ozurrdileyecegim sen hicmi kocanla kusmedin ben kizinla baristimmi tamam gibi konustu neyse esyalari aldik hemen cikti esim hadi dedi bende anneme hoscakal dedim ciktim ama annemin surat dustu tabi..
arabada dedim neden annemin sakasina sakayla karsilik vermedin neden bu sogukluk boylemi olcak dedim..ama hemen cevabi hazirdi..onlar suclu..onlar beni aramadi kac gundur ne oldu oglum ne bitti diye.. bende dedimki ben engel oldum..sen ne dersen de sen mi yonetiyosun onlari dedi..sana sormadan arayamazmi madem beni oglu gibi gormusler bugune kadar filan dedi.. ben senin icin zamaninda herkesi karsima aldim dedi.. biz nisanliyken annesiyle bazi sogukluklar olmustu ama ben hicbizaman annenle gorusme karsina al filan demedim..hatta hep saygili davrandim ve onuda uyardim bu konuda..neyse iste onlari soyledi..ben senin icin yaptiysam sende benim icin yapacaksin dedi..ufff yani esim annemle babama kus su an..yani ne boyutta bilmiyorum..uzerine gitmek istemedim daha fazla ters tepmesin diye..zamana birakayim diyorum duzelirmi..ben istemiyorum kusluk olsun..bebek dogunca annemler gelince syratsiz suratsiz gezmesin kimse ortada.. simdi esim bana karsi bence hataliydi evet..ama aramamis olmalarina kizmasinda haklimi sizce? bana karsi davranislari cok iyi o yuzden sasirdim kaldim simdi offf

şimdi sen de anne olacaksın.konuya kendi açından değil kendi evladının başından geçmiş gibi baktığında anlayacaksın annenlerin ne kadar sakin davrandığını.eşini allah ıslah etsin.hem adamın kızına vur,hem de aranıp sorulmayı bekle.bu nasıl bir dengesizlik,nasıl bir çarpık düşünüş şeklidir yarabbim.
dahası bu nasıl bir evlilik.
iki kız evladım var.onlara öğrettiğim ve öğreteceğim ilk şey her durumda kendilerine saygı duymak,kimsenin onları ezme ve incitme hakkına sahip olmadığını göstermek olacak.evet sen kendini ezdirmediğinde kimse seni ezemiyor.
son olarak ben ailenin yerinde olsaydım delirir,ben bu kızı yetiştirirken nerede hata yaptım diye kendi kendimi yerdim.allah hepimizi böyle dengesiz ,ne dediğini bilmez insanlardan korusun.seni de canım.korkarım eşin yüzünden daha çok konu açarsın sen buraya.inşallah bebeğin doğumuyla gönül gözü açilırda olgunlaşır,rabbim o bebeğin hürmetine akıl fikir ihsan eder eşine.ah güzelim benim...

Ben 8 aylık hamile halimle dayak yiyeceğim, evden kovulacağım, herhalde bana kalmadan annem babam parçalardı o insan namzetini.

Üstüne herşeyi yutup evime döneceğim, bir de kocam olacak adam hala bana annemlerle ilgili abuk sabuk konuşma hakkını kendinde görecek.

Hadi hayali birşey ama annem "hangi yanağına ben vurayım ehehe" diye fantastik bir şaka yapacak, herif üstüne bir de anneme çemkirecek. :47:

Bu ne özgüvendir, bu ne şımarıklıktır, bu ne arsızlıktır bilmem.

Bir de üstüne üstük "adam haklı mı" diye soru sormuşsunuz. Allah aşkınıza bir kendinizi annenizin yerine koyun. Dayak yemiş, baba evine dönüş kızının kocasını bir de "oğlum napıyon ne oldu" diye arayacak mıydı???

Pesss ya gerçekten pes...

Bu büyükbaştan yontma herifler bu kadar mı aklınızı başınızda alıyor da hem kendinizi hem anne babanızı paspas ediyorsunuz bunların altına, pess !!!!

kocanın sana vurması suçtur.
ki yurtdışında yaşıyosan cezası vardır.
kanunlar bile kocanın sana vurmasını yasaklamışken senin ve annenlerin nasıl bu kadar dayak yemene ses çıkarmadığını anlamıyorum. benim eşim bana hamileyken öyle yapsaydı babam ve abim o adamı dayaktan komalık ederdi. bu adam sana vurdu aloo? birde üstüne şakası yapılmaz bunun. ne demek yanağına vursammı diye şaka yapmak böyle bi olayın şakası mı olur.
ayrıca eşin duygusuz anlayışsız sevgisiz. öyle bi haftasonu göstermelik gezdirmeyle olmuyor.
ama gelgelelim eve dönmekte biraz haklısın çünkü çocuğunun babasız kalmasını istememekte haklısın. bir dene bakalım. bebeğin doğduktan sonra seni yine yıpratmaya devam ederse boşanmanı tavsiye ederim.

hala bide haklımı diye soruyorsun ya ben artık sana bişey demiycem.
benkimimki çocuğun için eve döndün, tek başına bebek büyütmek istemiyorsun anladım ama şu gerçekleri kabul et:
1. eşinin şiddet eğilimi var. sana tekrar vurma ihtimali çok yüksek.
2. eşin bencil ve kibirli. sana kabalık etmeye ve kırmaya devam edecek.
3. şimdi boşanmak istiyorum desen eşin sana evli kalalım diye yalvarmaz.
4. eşin ailene karşı çok saygısız. annen ve baban zaten yaşlı birde yetmiyormuş gibi eşinin saygısızlıklarına üzülüyorlar ve stres yapıyorlar ömürleri iyice kısalıyor.
5. eşin sana aşık değil. sevmiyor. sadece ev işlerini yemekleri yaptırabileceği ve düzenli seks yapabileceği bir hizmetçisin onun için.
6. korkarım sende artık ona aşık değilsin.

6 tane gerçek var iyi bilmen gereken. bebeğin için son bi şans vermek istiyorsan ver.
ama bekar halimle bile üzülüyorum sana bu iğrenç evliliğe katlandığın için.

bu arada açtığın diğer konulara da baktım da, evliliğin başından beri hır gür eksik olmamış maşallah.
anlaşamadığın bir adamla nikah masasına oturmuş bir de üstüne hamile kalmışsın.
eski konularında sana demişler ki hep sabret dayan alttan al.
alttan aldın da nooldu? al işte... erkek erkek değilse isteralttan al ister üstten farketmez.

ve sana mesaj attım canım bi bakıver

konuyu okudumda gerçekten sinirlerim tavan yaptı

evet bekara karı boşamak kolay derler ama senin durumunda herkes aynı şeyi söylüyor.

doğru dürüst bir özür bile olmadan evine dönmüşsün.seni ikna etmek bu kadar kolay demekki.

umarım doğumdan sonra yine böyle bir sorun yaşamazsın zira ozaman evi yalnız terketmek zorunda kalırsın.çünki kocan çocuk için sana iyi davranıyor olabilir.

hamileyken sana bu şekilde davranan birinden herşey beklenir.kii daha yeni evlisiniz çiçeği burnunda koklaşan bir çift olmanız gerekirken şu yaşananlara bak.

Allah yardımcın olsun ne diyim

konuyu okudumda gerçekten sinirlerim tavan yaptı

evet bekara karı boşamak kolay derler ama senin durumunda herkes aynı şeyi söylüyor.

doğru dürüst bir özür bile olmadan evine dönmüşsün.seni ikna etmek bu kadar kolay demekki.

umarım doğumdan sonra yine böyle bir sorun yaşamazsın zira ozaman evi yalnız terketmek zorunda kalırsın.çünki kocan çocuk için sana iyi davranıyor olabilir.

hamileyken sana bu şekilde davranan birinden herşey beklenir.kii daha yeni evlisiniz çiçeği burnunda koklaşan bir çift olmanız gerekirken şu yaşananlara bak.

Allah yardımcın olsun ne diyim

valla aynen bende konuyu her gördüğümde sinirleniyorum. hem kocasına hemde bu kadar kolay ikna olduğu için konuyu açan bayana

ee dayağı yiyip durmuşsunuz :50:
ne denir, Allah beterinden korusun sizi ve bebeğinizi....

bazı kadınla rkolay kolay evliliği yıkamıyor..bir sans daha dıyor hep tıpkı senin gibi.evlilik kolay bosanmak zordur.allah kollaylık versin

bu tarz konularda pek fazla bilgi sahibi olmadan, kulaktan duyma laflarla yorum yazıp yanlış yönlendiren arkadaşlar görüyorum ve yazdıklarını üzülerek okuyorum..
umarım konuyu açan arkadaşımız bunları dikkate almaz, okuyup da daha fazla üzülmez..

Konu üzücü ,adam karektersiz, kadın ise aslında evlenmesine rağmen yalnız umarım bu yalnızlık ömür boyu sürmez

Ben 8 aylık hamile halimle dayak yiyeceğim, evden kovulacağım, herhalde bana kalmadan annem babam parçalardı o insan namzetini.

Üstüne herşeyi yutup evime döneceğim, bir de kocam olacak adam hala bana annemlerle ilgili abuk sabuk konuşma hakkını kendinde görecek.

Hadi hayali birşey ama annem "hangi yanağına ben vurayım ehehe" diye fantastik bir şaka yapacak, herif üstüne bir de anneme çemkirecek. :47:

Bu ne özgüvendir, bu ne şımarıklıktır, bu ne arsızlıktır bilmem.

Bir de üstüne üstük "adam haklı mı" diye soru sormuşsunuz. Allah aşkınıza bir kendinizi annenizin yerine koyun. Dayak yemiş, baba evine dönüş kızının kocasını bir de "oğlum napıyon ne oldu" diye arayacak mıydı???

Pesss ya gerçekten pes...

Bu büyükbaştan yontma herifler bu kadar mı aklınızı başınızda alıyor da hem kendinizi hem anne babanızı paspas ediyorsunuz bunların altına, pess !!!!

Her sözüne harfiyen katılıyorum,ağzına sağlık.Eşim haklı mı diye soran arkadaşa da diyorum ki annen kesin sizin yüzünüzden sinir hastası olmuştur,sen kocanın oyuncağı olmuşsun 2+2=4....Annenlere karşı saygısız bir arsızı sanırım başka koca bulamam diye ezdiriyorsun hem kendini hem aileni.O nasıl bir erkekmiş ya ben yaptım sende yapacan tehdit resmen bu....Acıdım sana gerçekten ve iyice yüz göz olmuşsunuz sanma ki düzeldi geçici emin ol.Tekrarlayacaktır.Son olarak koca her zaman bulunur ama ana baba asla......................!!!

Back
X