Çocuk Hastalıkları 8 aylık kızımın kafasında

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Esmermeleq

Ederi kadar değer şart..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
756
337
53
8 aylık kızımın ense kısmına yakın iki tane nohut kadar beze var dışta belli olmuyor ama ele geliyor net e yazdım pek bşe öğrenemedim sizce bu nedirki

Çocuklarda olabiliyor çok duydum ama çocuk doktorunuza kontrol ettirin mutlaka büyüyüp büyümediğine bakıyorlar. Ona göre sizi yönlendirir zaten.

Ablamdada vardı 5 cm di 9 ay önce aldılar karnındaydı 3.500 kg kitle çkardılar beş senede kocaman olmuştu.tekrarlama riski varmş.bu kitlelerde genetk olabiliomş ya öyle birşeyse diyorum..

Kesin birşey söylemek endişelendirmek doğru olmaz yakın bir zaman da doktorunuzla görüşmenizi dilerim.

Başka bi hastalık kapar diye hastaneye götüremiyoruz
nasıl yani?
hastalık kapar diye bu durumda hastaneye goturmeyecek misiniz?
Allah korusun ya ciddi birseyse ihmale gelirmi.
ben olsam farkettigim an hastanede alırdım soluğu.
gecmis olsun umarım ciddi bir durum değildir..

Hımm hastalık kapar diye hastahaneye götüremiyorsunuz. peki tamam bezeleri biz burdan düşünce gücüyle yok ederiz mi diyelim?
Ya belki birilerinindw başına glmiştr diye braya yazdm.eşime gsterdm bşe olmaz gtürürsek dr lar abartr diyor.bnde korkuyorum b^raz kötü bşe çkar diye

Ya belki birilerinindw başına glmiştr diye braya yazdm.eşime gsterdm bşe olmaz gtürürsek dr lar abartr diyor.bnde korkuyorum b^raz kötü bşe çkar diye

Bakın öyle korkuyorum kötü birşey çıkar diye doktordan kaçılmaz. Siz ANNEsiniz, bebeğiniz kendisi için karar alıp doktora gidemeyeceğine göre şüpheli ters birşey olduğunda( hatta hiç bir şey yoksa bile kontrol amaçlı) doktora gitmelisiniz.

Kusura bakmayın hanımlar ama

Şu sitede yıldığım konular

- göğsümde hassasiyet var karnım ağrıyo hamilemiyim

- acaba doğuruyormuyum

Dalgamı geçiyorsunuz tabiki bu kadar önemli bir konuda hastaneye gitmeniz gerekir.

Yada Fotoğraf çek koy siteye hayrına bir doktor yorum yapar belki

Birilerinin başına belki daha kötüsü geldi size burda anlatılıp evhamlansanız daha mı iyi ayrıca yapmayın doktorlar hep büyütseydi herkes koca karı ilaçlarına başvurur du ,tıp da bir gıdım da olsa ilerlemez di...

Haklısnz eşimle knşup yarin dr gttcm inş.kötü bşe diildr

Ihmale gelecek bir sey degil mutlaka uzman bir cocuk cerrahi görmeli, cocugunuzun sagligi, baska hastalik kapar diye hastaneye goturmeyip googledan teshis koyacak kadar ucuz olmamali. Belki bikac gun cok sey farkettirecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…