- Konu Sahibi pinkyeffect
-
Bakın bir önceki mesajı yaklaşık 2hafta önce yazmışım,hergün düzenli yaptığım bu egzersiz sayesinde karnımın üzerinde taşıdığım bebek yastığı büyüklüğünde ve yumuşaklığındaki iğrenç göbeğimin yüzde sekseninden kurtulmuş durumdayım.
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım,sana hep minnettar olucam,ömür boyu o göbekle yaşamak zorunda olduğumu sanıyordum,10kilo zayıflamıştım ama göbek olduğu gibi duruyordu,şimdi yok,aynen devam ediyorum,yakında taş gibi bir karnım olacak az kaldı:)
Bakın bir önceki mesajı yaklaşık 2hafta önce yazmışım,hergün düzenli yaptığım bu egzersiz sayesinde karnımın üzerinde taşıdığım bebek yastığı büyüklüğünde ve yumuşaklığındaki iğrenç göbeğimin yüzde sekseninden kurtulmuş durumdayım.
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım,sana hep minnettar olucam,ömür boyu o göbekle yaşamak zorunda olduğumu sanıyordum,10kilo zayıflamıştım ama göbek olduğu gibi duruyordu,şimdi yok,aynen devam ediyorum,yakında taş gibi bir karnım olacak az kaldı:)
Birilerine yarıyor olduğunu görmek insana cesaret veriyor. Ben de geçen sene 10 kilo verdim ve hala göbeğim vardı, var. Alerjik astım için yapılan steroit iğneleri sağolsun her yerim bıngıl bıngıl ama inanılmaz bir şekilde sadece 52 kiloyum. Dün bütün ölçülerimi aldım ve 8 dakika egzersizleri yaptım. Yalnız biraz boynumun zorlandığını hissediyorum siz de böyle bir şey yaşadınız mı en başta?
Birilerine yarıyor olduğunu görmek insana cesaret veriyor. Ben de geçen sene 10 kilo verdim ve hala göbeğim vardı, var. Alerjik astım için yapılan steroit iğneleri sağolsun her yerim bıngıl bıngıl ama inanılmaz bir şekilde sadece 52 kiloyum. Dün bütün ölçülerimi aldım ve 8 dakika egzersizleri yaptım. Yalnız biraz boynumun zorlandığını hissediyorum siz de böyle bir şey yaşadınız mı en başta?
Konuya yorum yapıp ortadan kaybolmak istemedim.
1 haftadır her gece yapıyorum bu gün ölçtüm bel çevremi 4 cm incelmişim. Bizim ailecek "gülen göbek" dediğimiz göbeğim yavaş yavaş düzleşiyor. Ayrıca dik durmak daha kolay hale geldi.
Tabi bu arada yediklerime de dikkat ediyorum şu an 51kg'a düştüm. Zaten bir sürü şeye alerjim olduğundan doğal şeyler yiyorum, işlenmiş gıdaların hepsinden kaçıyorum özellikle unlu ve şekerli gıdalar zaten tüketmiyorum.
Bir hafta sonra tekrar yazacağım buraya :)
Sevgiler...
ciddden 1 haftada bu hareketlerle 4 cm inceldinmi
kaç kilodan 51 e düştün tebrikk ederim valla ayrıca yaptıgın bi diyet varmı ya da bitki çayı
Zaten 52kg'dim(hatta hareketlere başladığımda 52,8) Ben doğru bir ölçüt olmayabilirim çünkü bende hiç kas yoktu 2 senedir vurulan steroit iğneleri nedeniyle. Yani göbeğim 52 kg biri için çok anormaldi. Ölçüyü tam göbeğimin üzerinden benim rahatsız olduğum kısımdan almıştım 88cm idi. Bu sabah tekrar aynı yerden ölçtüğümde 84cmi gördüm.
Sadece sabahları ekstra olarak 2 fincan yeşil çay içiyorum (doğadan büyülü bohça, yaseminli yeşil çay). Onun dışında zaten sürekli su içerim kola, kahve, çay gibi bir alışkanlığım da yok. Bunun dışında kas kütlemin artmasını istediğimden protein ağırlıklı yiyorum 1 haftadır. Karbonhidrattan uzak duruyorum. Gerçekten bir toparlanma hissediyorum üstelik 8 dakikalık bir egzersiz olduğundan hiç ağır değil göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor zaten :)
bnde göbek sorunu var zaten 5-6 kiloda fazlam var normale göre 55 kiloym acaba etkili olurmu bende de
Kızlar bir de hareketin en maksimumda yapilişi 8 dakika. Başlangıçta 8 dakikada yapmak zorunda değiliz. 15 dakika olur 20 dakika olur ... Zaten zamanla alışıyoruz. ve harika bir karın istiyorsak bu yakışıklıyla takılcaz. Başka yolu yok...
Yine karın için yüzmeyi tavsiye ederim . Yüzerken nefes ayarlamak için karnımız sıkılı oldugundan çok güzel toparlıyor aklınızda olsun...
güzelim bende karın hareketleri yapmadan vücut ısınmalı diye öğretildim hep spor salonlarından zaten o ısınma evresinde ne oluyorsa oluyor... ya gözüme geliyor, ya ısındım yeter karında kalsın diyorum. ısınma hareketleri olmadan direk bu karın hareketlerini yapıpta sonuç alan varmıdır?? :)
canım benım ben duzenlı spor ıcın b fıt e gıttım 6 ay kadar ve uc kat resmen gobeğim vardı ve hıc kalmadı orda yapıyoduk bu hareketlerden her gun faydası oldu doğum yaptığım ıcın sezeryan gobeğiydı ve tabıkı 86 kıloydum dusun artık sen halımı ama sındı 38 gıyıyom ve hıcte yok artık gobeğim
neler yapıyon fıstığım ıcıyon mu yesılcay yapıyon mu spor devam sakın pes etme olurmu ben bugun pazarımız var mahallede oraya gıttım tabıkı sacıma bır fon cektrdım bıraz makyj ve cektım 38 beden kotumu ustunede degaje yaka sıyah yenı aldığım badımı gıydım ve gunes gozlklerımı takıp yuksek parmak arası terlıklerımıde gıydım gıttım ya valla en az on kısı sordu coktandır gormeyen uzak arkadaslar falan tanıyolar ya ınanamadılr benım ben olduğuma tanımadık bu genc kızda kımmıs boyle dedıler ve nasıl zayıfladın nasıl boyle evrım gecırdın dıyenden baska bıse dıyen olmadı onlar benım gıden kılolarımı nasıl verdığimı merak ederlerken bende gıyınıp suslenıp gezıyom cok ıstedım bu gunlerı ben allah nasıp ettı ve her ısteyenede nasıp etsın ve pazarda su fatmagul elbıselerınden vardı ve bahar gıbı cok guzel bısey dıler cıceklı bır tirtirıl kumstan ve baktım alayım dedım ve kucuk gozuktu gozume modelerı ve 40 ıstedım ama kadın satıcı sana 38 ı olur kız demezmı ve bende guldum yok artık onda olmaz dedım ve dene ustundekınlerın ustune gecırırıver dedı ve benı zorladı ve olmasın mı sasırdım ben o kadarmı zayıfım gercekten dedım ve kadın ayna tutu ve gercekten guzel oldu dıyede aldım ve artık benımde o dısarda kucucuk kızların bıle gıydığı 38 beden bır elbısem oldu ve esıme gosterdım oda bayıldı cok yakıstı ve cok guzel duruyo ustunde bu tarz elbıseler yarın gıdelım değğisık bıseyler ve elbıseler daha alalım dedı yenı elbısemı gıyıp gezmeğede gıtcem yarın gıden yllarıma acıyom keske daha once kılo versemısım gecen sene arkadsımın duğunu ıcın elbıse almıstım xxxlı bır elbıseydı bu ve ben onu hıc cekınmeden gıydım ve tabı korsem yok dıye bırde 90 tlye korse aldım ve o zaman anca gıyebıldım ve esımde keske pantolnmu gıyseydın dedığinde kızdım bıde pantolonlamı gıtcem dedımıstım ve bısy dememıstı o elbıslyle gıttım ben ve cd de kendımı gorunce resmenaglya ağlaya şırkıldım ve dedım bu denız anası benmıyım resmen pıste sığmamısım o zamanlar ama sımdı dusunuyomda hayal gıbı gelıyo o gunler sabahta kahvaltıya arkadsım geldı ve benım gecen senelerden kalma denız elbısem var onu gıymıstım ustume ve o dedıkı busana nasılda dar yapısıyodu sımdı nasıl boyle duruyo ınanamıyorum hayalgıbı dedı durdu ustumden dusuyo resmen artık eskıler zaten hepsını değistırdım amA BI KAC TANE HATIRA OLSUN DIYE SAKLIYOM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?