8 Dakikada Göbekten Kurtulma Garantisi ....

Ben bu gün bu egzersizleri farklı zamanlarda 2kez yaptım.hatta dinlenme için verilen otuz saniyede bile devam ettim durmadım.karnım acaip yandı,umuyorum işe yarayacak.sezeryan doğumdan kalma göbeğim var,ondan kurtulmayı çok istiyorum.göbek yağlarım eriyecek ve eğer birdaha geri gelmeyecekse ben bunları hergün yaparım

Bakın bir önceki mesajı yaklaşık 2hafta önce yazmışım,hergün düzenli yaptığım bu egzersiz sayesinde karnımın üzerinde taşıdığım bebek yastığı büyüklüğünde ve yumuşaklığındaki iğrenç göbeğimin yüzde sekseninden kurtulmuş durumdayım.
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım,sana hep minnettar olucam,ömür boyu o göbekle yaşamak zorunda olduğumu sanıyordum,10kilo zayıflamıştım ama göbek olduğu gibi duruyordu,şimdi yok,aynen devam ediyorum,yakında taş gibi bir karnım olacak az kaldı:)

Birilerine yarıyor olduğunu görmek insana cesaret veriyor. Ben de geçen sene 10 kilo verdim ve hala göbeğim vardı, var. Alerjik astım için yapılan steroit iğneleri sağolsun her yerim bıngıl bıngıl ama inanılmaz bir şekilde sadece 52 kiloyum. Dün bütün ölçülerimi aldım ve 8 dakika egzersizleri yaptım. Yalnız biraz boynumun zorlandığını hissediyorum siz de böyle bir şey yaşadınız mı en başta?

İşte azimle yapıldıgı zaman sonuç alınıyor... Tebrikler :)

Boynunun zorlanması hareketi tam olarak yapmadıgındandır... Yine de alışana kadar boynunun altına destekleyici bir nesne koyabilirsin..

benim de boynum biraz ağırıyordu sonra alıştım,ısınmak çok önemli,önce biraz boynunuzu çalıştırın.hareketleri yanlış yapıyor da olabilirsiniz,ben ebru şallı dvd sinden öğrenmiştim,orda gösteriyordu,mekik çeker gibi doğrulurken boynumuzu vücudumuzun merkezi gibi düşünücez,boynumuzu öne doğru eğmeden sadece karnımızı kullanarak doğrulucaz diyordu,izlerseniz anlarsınız,ona dikkat edin.
Bazen unutuyorum,elim karnıma gittiğinde şaşırıyorum bir an,orda bir eksiklik var,göbeğim yok:)

Zamanla olacak umarim. Son hareket biraz zorluyor acikcasi ben de fazla israr etmiyorum simdilik o son hareketi yaparken donup en bastaki bir kac hareketi yapiyorum ben de :) astim oldugundan nefes nefese birakicak aktivitelerden olabildigince kaciyorum ama bu iyi geldi sagolun kizlar :)

Konuya yorum yapıp ortadan kaybolmak istemedim.
1 haftadır her gece yapıyorum bu gün ölçtüm bel çevremi 4 cm incelmişim. Bizim ailecek "gülen göbek" dediğimiz göbeğim yavaş yavaş düzleşiyor. Ayrıca dik durmak daha kolay hale geldi.
Tabi bu arada yediklerime de dikkat ediyorum şu an 51kg'a düştüm. Zaten bir sürü şeye alerjim olduğundan doğal şeyler yiyorum, işlenmiş gıdaların hepsinden kaçıyorum özellikle unlu ve şekerli gıdalar zaten tüketmiyorum.
Bir hafta sonra tekrar yazacağım buraya :)
Sevgiler...

ciddden 1 haftada bu hareketlerle 4 cm inceldinmi
kaç kilodan 51 e düştün tebrikk ederim valla ayrıca yaptıgın bi diyet varmı ya da bitki çayı

ciddden 1 haftada bu hareketlerle 4 cm inceldinmi
kaç kilodan 51 e düştün tebrikk ederim valla ayrıca yaptıgın bi diyet varmı ya da bitki çayı

Zaten 52kg'dim(hatta hareketlere başladığımda 52,8) Ben doğru bir ölçüt olmayabilirim çünkü bende hiç kas yoktu 2 senedir vurulan steroit iğneleri nedeniyle. Yani göbeğim 52 kg biri için çok anormaldi. Ölçüyü tam göbeğimin üzerinden benim rahatsız olduğum kısımdan almıştım 88cm idi. Bu sabah tekrar aynı yerden ölçtüğümde 84cmi gördüm.
Sadece sabahları ekstra olarak 2 fincan yeşil çay içiyorum (doğadan büyülü bohça, yaseminli yeşil çay). Onun dışında zaten sürekli su içerim kola, kahve, çay gibi bir alışkanlığım da yok. Bunun dışında kas kütlemin artmasını istediğimden protein ağırlıklı yiyorum 1 haftadır. Karbonhidrattan uzak duruyorum. Gerçekten bir toparlanma hissediyorum üstelik 8 dakikalık bir egzersiz olduğundan hiç ağır değil göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor zaten :)

bnde göbek sorunu var zaten 5-6 kiloda fazlam var normale göre 55 kiloym acaba etkili olurmu bende de

Kızlar bir de hareketin en maksimumda yapilişi 8 dakika. Başlangıçta 8 dakikada yapmak zorunda değiliz. 15 dakika olur 20 dakika olur ... Zaten zamanla alışıyoruz. ve harika bir karın istiyorsak bu yakışıklıyla takılcaz. Başka yolu yok...

Yine karın için yüzmeyi tavsiye ederim . Yüzerken nefes ayarlamak için karnımız sıkılı oldugundan çok güzel toparlıyor aklınızda olsun...

güzelim bende karın hareketleri yapmadan vücut ısınmalı diye öğretildim hep spor salonlarından zaten o ısınma evresinde ne oluyorsa oluyor... ya gözüme geliyor, ya ısındım yeter karında kalsın diyorum. ısınma hareketleri olmadan direk bu karın hareketlerini yapıpta sonuç alan varmıdır?? :)

Sakatlığımdan dolayı yürüyüş yaparak ısınamıyorum. Spor hocam karın hareketleriyle ısınarak başlamamı uygun buldu. Bel sorunu yoksa karın hareketleri yapılabiliyor.

bi fit işe yarıyormu gerçekten ya? bende duydum amaişe yarayacagını hiçdüşünmedim arkadaşımda gitti diyet yapmadı 1 cm incelmedi.

banada gaz verirmisin yaaa çokihtiyacımvarr.. doğum yapalı 6 ay oldu ve şuan 79.5 imm moralim sifir psikolojim bozuldu çok fenelardayımmmm banada yardım edin. bu 8 dk işe yarıyorsa yapayım valla çatlaklarımdan sarktı göbeğimm böğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…