8 Dakikada Göbekten Kurtulma Garantisi ....

canım valla ben altı ay hıc bır gun evde kalmadan spora gıttım ve bır bucuk ay olmus gıtmedığim gunler ve o arada kacamaklarda oldu tabıkı bırakınca sporu bır rahatlık gelıyo ve dun yıne gıttım ve hocalırım benı arayıp ozledıklerını soyledı ve gıttım gercekten benı dahada ınce gorduklerını soyledıler ve tartıldım oda ne ıkı kılo daha vermısim ınanamadık hep beraber ve o gazlan ben yıne spora basladım ve bırakınca sporu kılo alırsın sısersın dedıler ve olmadı bır bucuk aydır oyle bısey yedıklerıme rahmen kılo vermısım ama kızlar ben her gunn aksam yesıl cayımıda ıcıyom her bıseylerı yıyom ama hem kılo verıyom hem guzellesıyom gercekten herkes cıldımın değistığinıde soyluyo genclestryo valla bu yesıl cay kızlr

Selin iyi ki tanımışım seni :) Senden her eve lazım :)

neler yapıyon fıstığım ıcıyon mu yesılcay yapıyon mu spor devam sakın pes etme olurmu ben bugun pazarımız var mahallede oraya gıttım tabıkı sacıma bır fon cektrdım bıraz makyj ve cektım 38 beden kotumu ustunede degaje yaka sıyah yenı aldığım badımı gıydım ve gunes gozlklerımı takıp yuksek parmak arası terlıklerımıde gıydım gıttım ya valla en az on kısı sordu coktandır gormeyen uzak arkadaslar falan tanıyolar ya ınanamadılr benım ben olduğuma tanımadık bu genc kızda kımmıs boyle dedıler ve nasıl zayıfladın nasıl boyle evrım gecırdın dıyenden baska bıse dıyen olmadı onlar benım gıden kılolarımı nasıl verdığimı merak ederlerken bende gıyınıp suslenıp gezıyom cok ıstedım bu gunlerı ben allah nasıp ettı ve her ısteyenede nasıp etsın ve pazarda su fatmagul elbıselerınden vardı ve bahar gıbı cok guzel bısey dıler cıceklı bır tirtirıl kumstan ve baktım alayım dedım ve kucuk gozuktu gozume modelerı ve 40 ıstedım ama kadın satıcı sana 38 ı olur kız demezmı ve bende guldum yok artık onda olmaz dedım ve dene ustundekınlerın ustune gecırırıver dedı ve benı zorladı ve olmasın mı sasırdım ben o kadarmı zayıfım gercekten dedım ve kadın ayna tutu ve gercekten guzel oldu dıyede aldım ve artık benımde o dısarda kucucuk kızların bıle gıydığı 38 beden bır elbısem oldu ve esıme gosterdım oda bayıldı cok yakıstı ve cok guzel duruyo ustunde bu tarz elbıseler yarın gıdelım değğisık bıseyler ve elbıseler daha alalım dedı yenı elbısemı gıyıp gezmeğede gıtcem yarın gıden yllarıma acıyom keske daha once kılo versemısım gecen sene arkadsımın duğunu ıcın elbıse almıstım xxxlı bır elbıseydı bu ve ben onu hıc cekınmeden gıydım ve tabı korsem yok dıye bırde 90 tlye korse aldım ve o zaman anca gıyebıldım ve esımde keske pantolnmu gıyseydın dedığinde kızdım bıde pantolonlamı gıtcem dedımıstım ve bısy dememıstı o elbıslyle gıttım ben ve cd de kendımı gorunce resmen aglya ağlaya şırkıldım ve dedım bu denız anası benmıyım resmen pıste sığmamısım o zamanlar ama sımdı dusunuyomda hayal gıbı gelıyo o gunler sabahta kahvaltıya arkadsım geldı ve benım gecen senelerden kalma denız elbısem var onu gıymıstım ustume ve o dedıkı busana nasılda dar yapısıyodu sımdı nasıl boyle duruyo ınanamıyorum hayalgıbı dedı durdu ustumden dusuyo resmen artık eskıler zaten hepsını değistırdım amA BI KAC TANE HATIRA OLSUN DIYE SAKLIYOM

merhabalar ben yeni katıldım bu kulübe güzel bir sayfaya benziyor :) bu arada bu hareketler bayağı zor olsa gerek 3D koyduklarına göre:))

kaç kiloydunuz önceden? vede nasıl verdiniz? kaç ayda?

kaç kiloydunuz önceden? vede nasıl verdiniz? kaç ayda?

canım ben 86 kıloydum ve uc kattan olusan kocaman bır gobektı yanı tabı evlıyım ve uc cocuk doğurdum spor ve yesıl cay dıyeyım baskada ozel bısey yok 6 ay gıbı zamanda 48 bedenden 38 bedene dustum ve 18 kılo verdım darısı tummmmmmmmmmm ısteyenlerın basınA CANIM

canım bu yeşilçayda illa sade mi olması lazım. Ballı yeşilçay falan içsek olmaz mı? bu arada sen nasıl içiyorsun ve günde kaç bardak tüketiyorsun?

41 kere maşallah size ve azminize bende 89 kilodan 75 e düştüm... ama troid hastasıyım çok yavaş kilo veriyorum vede bugünlerde sıkıldım uymuyorum birşeye.... spor derken yürüyüş falan mı?

41 kere maşallah size ve azminize bende 89 kilodan 75 e düştüm... ama troid hastasıyım çok yavaş kilo veriyorum vede bugünlerde sıkıldım uymuyorum birşeye.... spor derken yürüyüş falan mı?

BENCE HIC BIRAKMA CANIM YAVASTA OLSA GIDIYOMUS SPNUCTA BEN SPOR SALONUNA GITTIM ORDA GEN BIR KIZ VARDI ADET DUZENSIZLIĞİ YASIYODU 6 AYDA BIR ADET OLUYOMUS VE HER AY TARTIDA GRAM EKSILMIYODU VE HEP BERABER BIZ ONA DESTEK OLUYODUK UZULMESIN DIYE VE 6 AY GELDI VE HIC BIR KILO BILE VERMEDI VE 89 KILOYDU O BENDE 86 DIM BASLADIĞIMDA 67 OLDUM VE BIR AY BIRAKTIM SPORU VE TEKAR BASLADIM BIR HAFTA OLDU VE ALDIM EVDE HERHALDE DERKEN BIRDE TARTILDIM IKI KILO DAHA VERMISIM GECMIS OLSUN SIZEDE VE SAKIN BIRakmayın yavasta olsa sevının verıyonuz nasılsa dıye veremeyenlerde var onlar napsın

canım bu yeşilçayda illa sade mi olması lazım. Ballı yeşilçay falan içsek olmaz mı? bu arada sen nasıl içiyorsun ve günde kaç bardak tüketiyorsun?

canım benım ben yesılcayı cok arastırdım ve kendı ımalatım olan nı ıcıyom bır kasık caykuun teneke kutusunda bergomat aramalısı olan yesılcay ve uc karanfıl ve bır kasık bıberıye ve cubuk tarcın bır tane demlıyom ve aksamları uc fıncan falan ıcıyom yemekten sonra tadıda cok guzel oluyo mutlaka dene derım

doğru dedikleriniz teşekkür ederim ne güzel ya size maşallah... bizde veririz umarım

bu videodaki hareketler kas yapma hareketleri, baklava çıkartır mazallah.

yok artık dıyorum sıze ne kası sekerım sadece karın kaslarını calıstırıp yağ yakıyo ve sekılndırıyo ben altı aydır yaptım her gun ama hıc te baklavalarım olmadı aksıne gobeğim giittı ve sekılndım ve sıkılastım yanlıs dusunmeyın bence oyle olsa dedığınız gıbı bızı calıstıran spor hocası 28 yasında ve o yasa kadar spor yapmıs ne baklavası var ne kası o kadar guzelkı vucutu ıncecık ve sıkı bılmedığınız yanlıslar ıcın sıze ece vahapoğlunun kıtabını alıp okumanızı tavsıye ederım cunku orda kas demek sadec erkeklerde olur bız kadınlarda sekle gırermıs vucut bılmek lazım bazı seylerı dıye dusunuyorum sevgıler

çok teşekkürler normalde ben sade yeşil çay içemiyorum ballı olanından içiyordum bunu deneyim bakalım

Bazı şeyleri bilmek gerekiyor. Spor yaparak bölgesel yağ yakımı olmaz. Sadece belli bölgelerde bazı hareketler sıkılaştırma yapar. Kadınlarda birinci yağ depolama bölgesi kalça erkeklerde ise göbektir. Kadınların erkeklere oranla karın kası çıkarması bu yüzden daha kolay olur. Videonun orijinalini kas yapmak üzere kullanıyorlar. Ortada yağ yakımı yok yani.

8 Min Abs Workout, how to have six pack (HD Version)

8 Min Abs Workout, how to have six pack (HD Version) - YouTube

Son düzenleme:
Benim diyetisyenin yeşil çayı limonlu içmemi öneriyor, etkisi artıyormuş. Ve bende hem verdiği diyet listeleri hem de yeşil çayla çok rahat kilo verdim.

kardeş gerçektenmi benimde göbeğimden şikayetim var hergün yapıomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…