Tatlı Tarifi 8 dakikalık eserimmmm,Browni'mm.....;)

Denicem biraz sonra merak ettim.
Bende 700 watt yok yalnız 600 de 9 dakika pişireyim bakalım nasıl olcak

yaf kısım mikro dalga yok napcaz. diğer fırında ne kadar tutucağımı nerden bilicem:44::44::44::44::44::44:

Yaptım kekiii

Tadı çok güzel oldu sahiden sünger gibi yumurtayı sos kısmına koymadığımız için sosuda çikolata sosu gibi geldi ağzıma oldukça lezzetli kardeşime tattırdım oda çok sevdi

Yalnız orta kısmında bi çukur oluştu dönmesinden dolayı sanırım azıcık kötü görünüyo ortası ama idare edicez

Birde ben pişince borcamdan çıkartmayı unutup döktüm sosunu keşke çıkartsaydım servis tabağına alırdım çok hoş görünürdü.
Fotoğrafınıda çektim ama telefonun kablosunu bulamadım bulunca koycam resmini..

Tarifi ekleyen arkadaşa teşekkür ederim çat kapı gelen misafirler için oldukça özenli ama pratik bi tarif

Eline sağlıkkkkCanım borcamın büyükse belki ortası ondan öyle olmuştur..Rica ederim canım aynen öyle davetsiz misafirlere,ani çikolata krilerine çok iyi geliyorr hemen hazırlanması da ayrı bir güzellik zatensen de resim koy bekliyorummmm

Canım benimki kek kalıbı degil normal bir borcam koyuyorum resmini de ayrıca işin sırrı unun az olmasında sanırım acayip süngerimsi lezzetli bir kek oluyor çünkü

koydum canım resim

yaf kısım mikro dalga yok napcaz. diğer fırında ne kadar tutucağımı nerden bilicem:44::44::44::44::44::44:

Onun da var bir çaresi normal fırında 170 derecede 20 30 dakika pişirebilirsin....o zaman pek bir pratikliği kalmıyor

kız borcamın küçük değil mi resimde pek net çıkmamış ya da ben göremiyorumhmm ununu az koyucaz demek birde öyle yapayım bakalım ama cıvık olmuyor mu o zamanda ya yapıp deneyip test edip koyucam buraya bekleyin beni anacım

Yok tatlım ya küçük gelmedi borcam,evet hamurunun özelliği cıvık olması baya baya cıvık oluyo hem de..Bekliyorum fotoyu

tarifi akşam yaptım süper oldu tam benim damak tadıma uygun gerçi browniyi kim sevmez
midi fırında yapmak isteyenler; 175 derecede 30 dakikada pişiyor, bilginize
bi de içine damla çikolata atınca da süper oluyor

Canım benimki kek kalıbı degil normal bir borcam koyuyorum resmini de ayrıca işin sırrı unun az olmasında sanırım acayip süngerimsi lezzetli bir kek oluyor çünkü
Eki Görüntüle 502181

ahh bu borcamın aynısı vardı bizde, kekin hamuru az olmasına rağmen gittim daha büyük kare borcama yaptım, belki borcam küçük gelir de pişmez diye.. ama yine de baya kabardı büyük borcamda da güzel oldu, fakat bi dahakine bu borcamda denicem

simdi yaptim sahane oldu...700 wt 8 dk pisirdim...ama bence 9 dk pisse daha iyi olur icinde aralar cok az cig kalmis gibi...yada 8 dk 850 wt yapacam birdahaki sefere ellerime saglik cocuklarima afiyet olsun....paylasan arkadasada tesekkurler cok pratik bir tarifim oldu....

Rica ederim canım afiyet olsun miniklerine,onlar daha çok bayılıyorlar zaten

Dur bir dahakine ben de damla çikolata koyucam süper fikir bayılırım sedef teşekkür ederimmm

Rica ederim canım afiyet olsun miniklerine,onlar daha çok bayılıyorlar zaten

aslinda ilk duydugumda inanmadim migroda ve 8 dk...oglumu cagirdim hadi gel beraber yapalim dedim...yaptik ve baya kabardi once hamurumsu gibi oldu ama sogudukca tam bir browni firindakinden bile sahane en azindan okadar sert ve ugrastirici degil..oglum gidip gelip yedi...ne zamandirda istiyordu usengeclik iste...boyle pratik tariflerini paylasirsan sevinirim...

Ben de ablamın miniklerine yaptım bayılarak yiyorlar teyze bi daha koysana tabagımaaaa Sekiz dakika olayı mükemmel zaten bir de hazırlarken de çok ugrastırmıyorr,tabiki elime gectikce deneyip paylaşırım sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…