Tatlı Tarifi 8 dakikalık eserimmmm,Browni'mm.....;)

arkadaşım eline sağlık..hemen görüp yaptım..hüplettim bile..ıslak kekden daha puff bişi oldu ..

1 su bardagına koydugumuz karışımı kek piştikten sonra mı yoksa soğuduktan sonra mı üstüne dökücez?

1 Paket Vanilya da koyucakmıyız cnm ? Yoksa Gerek yok mu ?

Son düzenleme:
1 su bardagına koydugumuz karışımı kek piştikten sonra mı yoksa soğuduktan sonra mı üstüne dökücez?

Canım keki pişirip fırından çıkarır çıkarmaz üstüne dökeceğiz
Vanilyaya gerek yok tatlım ben koymuyorum yani

Hatta keki çıkardıktan sonra çatalla birkaç yerine delik aç ondan sonra dök daha iyi emsin karışımı

a ben de yapsam yaaaa
sıvı yağ varmış hem de margarinsiz tam benlik
normal fırında da güzel olur inşallah

cokkkk güzel oldu cnm tadı cok gzl oldu hemen yendi bitti harika ya cok tsk ederm hem pratik hemde acıl bi durum olunca hemen yapılıcak gibi bişi :))

Evdeki bıcırlar ve davetsiz misafirler için harika oluyor canım bol bol yaparsın artık afiyet olsun.

a ben de yapsam yaaaa
sıvı yağ varmış hem de margarinsiz tam benlik
normal fırında da güzel olur inşallah

Canım normal fırında da güzel oluyor arkadaş yaptı ve yazdı buraya pişirme süresi daha uzun oluyor yalnızca ama yine lezzetinden bişey kaybetmiyor yani

şu an fırında kendileri ben de merak ediyorum nasıl olacağını:44:
ama şöyle bi hata yaptım:26:
yumurtayı şekerle çırptım aklım başıma geldi
bu farklı bi tarif yumurtayı sonra koymam gerekiyordu
aman Allahım kafam nerde ya

Olur öyle minik hatalar canım
Yumurtayı sonradan koyuyoruz ya onun sebebi ayırdıgımız karışım yumurtamsı kokmasın diyee
Neyse acemilikten ustalıga oluyor böyle işlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…