Dur bir dahakine ben de damla çikolata koyucam süper fikir bayılırım sedef teşekkür ederimmm
canım bi de içinde tam olarak erimediler. yerken arada ağzına kıtır kıtır geliyolar.mutlaka dene
arkadaşım eline sağlık..hemen görüp yaptım..hüplettim bile..ıslak kekden daha puff bişi oldu ..
Afiyet olsun tatlımm,yarasınn,onun yerken o yumuşaklıgı var ya tarif edilemez bir şey
evet canım bissürü yedim hihi :)) hemen not ettim ..her zaman yapıcam artık.gelsin kaloriler
Gelelim yapılışına,kızlar dediğim gibi toplam 15 dk nızı almıyor gayet pratik ve oldukca lezzetliiii
Yapılışı:
1,5 su bardagı süt
1,5 su bardagı şeker
1 çay bardagı sıvı yag
3 yemek kaşıgı kakao
Bunları çırpıp 1 su bardagını ayırıyoruz.Kalan karışıma:
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1,5 su bardagından az un ekleyip çırpıyoruz
borcamı yağlayıp karışımı döküyoruz,mikrodalgada 700 watt'da 8 dk pişiriyoruz.....
1 su bardagına koydugumuz karışımı kek piştikten sonra mı yoksa soğuduktan sonra mı üstüne dökücez?
1 Paket Vanilya da koyucakmıyız cnm ? Yoksa Gerek yok mu ?
1 su bardagına koydugumuz karışımı kek piştikten sonra mı yoksa soğuduktan sonra mı üstüne dökücez?
1 Paket Vanilya da koyucakmıyız cnm ? Yoksa Gerek yok mu ?
Hatta keki çıkardıktan sonra çatalla birkaç yerine delik aç ondan sonra dök daha iyi emsin karışımı
Sagol cnm suan kek fırında :)) bakalm nasıl olcak inşALLAH sennki kadar gzl olur :))
ellerine sağlık eminim çok güzel olucak :)
Olur neden olmasınHaberdar et nasıl oldu kekin merak ettim tatlım
cokkkk güzel oldu cnm tadı cok gzl oldu hemen yendi bitti harika ya cok tsk ederm hem pratik hemde acıl bi durum olunca hemen yapılıcak gibi bişi :))
a ben de yapsam yaaaa
sıvı yağ varmış hem de margarinsiz tam benlik
normal fırında da güzel olur inşallah
şu an fırında kendileri ben de merak ediyorum nasıl olacağını:44:
ama şöyle bi hata yaptım:26:
yumurtayı şekerle çırptım aklım başıma geldi
bu farklı bi tarif yumurtayı sonra koymam gerekiyordu
aman Allahım kafam nerde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?