Tatlı Tarifi 8 dakikalık eserimmmm,Browni'mm.....;)

Dün bende yaptim canim.Valla ne yalan söylüyüm,inanmayarak yaptim.Sirf meraktan dedimki bakayim gercekten mikrodalgada kek pisermi diye.Ama cok güzel oldu yaa.hic cig falanda kalmadi.Benim mikrodalgada watt ayari yok,bende en yüksege cevirip yaptim.Ani gelen misafirlaer icin süpermis.Cok tesekkür ederim.

Hiç inandırıcı gelmiyor okuyunca dimiRica ederim tatlım afiyet olsun yaptıkca beni hatırla

Ben mikrodalga fırınımı hiç kullanmadım daha, çok merak ettim. denemek istiyorum.
Ama fırının içinde ortada dönen şaftın üzerinde hem tekerlekli bir halka var hem de cam tabla var.. Dün akşam eşim evde yoktu ve bu halkanın fln nasıl yerleştirileceğini bilemediğimdem yapamadım keki. Ama mutlaka deneyeceğim.
Teşekkürler tarif için

Canım bir bilgim yok,cam tabla benimkindede var o olması gereken şey ama halkayı bilmiyorum.Mutlaka dene pişman olmazsın

Akşam yemeğinden kalkıp bulaşıkları hallettiğim gibi yaptım.
Normal fırında pişirdim, 180 derecede. Çayı da demledim. 15 dk sonra baktığımda pişmişti. Sosunu döktüm.
Çıkarttım ama kardeşim bir eksik var dedi :) vanilyalı dondurma alıp geldi. Aile fertleri dondurma eşliğinde ben ise sade olarak yedik. Çaylarımızın yanında misss gibi gitti.

Afiyet olsun,dondurma fikri çok hoşuma gitti şahsen ben de denemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…