Ağzımda hissetim bi an yumuş yumuş
iyi de benim mikrodalganın derecesi yok kiii:26:
Numara vardır onun yerine canım 1 2 3 4 gibi..Var mı?
Dün bende yaptim canim.Valla ne yalan söylüyüm,inanmayarak yaptim.Sirf meraktan dedimki bakayim gercekten mikrodalgada kek pisermi diye.Ama cok güzel oldu yaa.hic cig falanda kalmadi.Benim mikrodalgada watt ayari yok,bende en yüksege cevirip yaptim.Ani gelen misafirlaer icin süpermis.Cok tesekkür ederim.
Numarada yok maalesef,tencerenin içinde çizgiler var
Keki yaptım ve pişti.Şuan tadına bakmadım ama güzel görünüyor.Teşekkürler...
bende yaptım görüntü süper teşekkürlerr
Afiyet olsun canım rica ederim.
Tadı gerçekten çok çok güzeldiii.
Ben mikrodalga fırınımı hiç kullanmadım daha, çok merak ettim. denemek istiyorum.
Ama fırının içinde ortada dönen şaftın üzerinde hem tekerlekli bir halka var hem de cam tabla var.. Dün akşam eşim evde yoktu ve bu halkanın fln nasıl yerleştirileceğini bilemediğimdem yapamadım keki. Ama mutlaka deneyeceğim.
Teşekkürler tarif için
Akşam yemeğinden kalkıp bulaşıkları hallettiğim gibi yaptım.
Normal fırında pişirdim, 180 derecede. Çayı da demledim. 15 dk sonra baktığımda pişmişti. Sosunu döktüm.
Çıkarttım ama kardeşim bir eksik var dedi :) vanilyalı dondurma alıp geldi. Aile fertleri dondurma eşliğinde ben ise sade olarak yedik. Çaylarımızın yanında misss gibi gitti.
hmmm bu süperrr:)Kızlar hazırlanmasıyla birlikte 15 dakikayı geçmeyen,pişme süresi 8 dk olan browni ziyafeti...
Eki Görüntüle 501371 Eki Görüntüle 501372 Eki Görüntüle 501373
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?