tarif için teşekkurler..30 dk 175 derecede pişrdim ve evde herkes beğendi..böyle az malzemeyle tarifler varsa paylaşın lütfen...
miktodalgamız yok. Normal davul fırında yapsam normalden biraz daha erken alsam böyle olmaz mı acaba? ay canım çekti.
Kızlar hazırlanmasıyla birlikte 15 dakikayı geçmeyen,pişme süresi 8 dk olan browni ziyafeti...
Eki Görüntüle 501371 Eki Görüntüle 501372 Eki Görüntüle 501373
dövülmüş fındık koyabilir miyim buna ?
alırken parçalandı benimki bir de zeytinyağla yaptım onun kokusunu hissettim ama güzeldi yedik bi güzel teşekkürler
Gelelim yapılışına,kızlar dediğim gibi toplam 15 dk nızı almıyor gayet pratik ve oldukca lezzetliiii
Yapılışı:
1,5 su bardagı süt
1,5 su bardagı şeker
1 çay bardagı sıvı yag
3 yemek kaşıgı kakao
Bunları çırpıp 1 su bardagını ayırıyoruz.Kalan karışıma:
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1,5 su bardagından az un ekleyip çırpıyoruz
borcamı yağlayıp karışımı döküyoruz,mikrodalgada 700 watt'da 8 dk pişiriyoruz.....
canım benim mikrodalgamda watt yazmıyo 1 2 3 diye ayarı var hangi ayarda olur acaba
Malzemelerin aynisini bi kasenin icine koyup, mikroyla isitsak olurmu ? :)
denedim gerçekten de çok güzel oldu 2 küçük çocukla bu kadar kısa sürede olması harika başka pratik tariflerin var mı canım
iyi fikirrr
Gelelim yapılışına,kızlar dediğim gibi toplam 15 dk nızı almıyor gayet pratik ve oldukca lezzetliiii
Yapılışı:
1,5 su bardagı süt
1,5 su bardagı şeker
1 çay bardagı sıvı yag
3 yemek kaşıgı kakao
Bunları çırpıp 1 su bardagını ayırıyoruz.Kalan karışıma:
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1,5 su bardagından az un ekleyip çırpıyoruz
borcamı yağlayıp karışımı döküyoruz,mikrodalgada 700 watt'da 8 dk pişiriyoruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?