Tatlı Tarifi 8 dakikalık eserimmmm,Browni'mm.....;)

tarif için teşekkurler..30 dk 175 derecede pişrdim ve evde herkes beğendi..böyle az malzemeyle tarifler varsa paylaşın lütfen...

miktodalgamız yok. Normal davul fırında yapsam normalden biraz daha erken alsam böyle olmaz mı acaba? ay canım çekti.

alırken parçalandı benimki bir de zeytinyağla yaptım onun kokusunu hissettim ama güzeldi yedik bi güzel teşekkürler

alırken parçalandı benimki bir de zeytinyağla yaptım onun kokusunu hissettim ama güzeldi yedik bi güzel teşekkürler

Bir kere ben de denedim zeytinyağı cok kötü koktu,bir daha bulaşmadımRica ederim canım afiyet olsun

denedim gerçekten de çok güzel oldu 2 küçük çocukla bu kadar kısa sürede olması harika başka pratik tariflerin var mı canım

denedim gerçekten de çok güzel oldu 2 küçük çocukla bu kadar kısa sürede olması harika başka pratik tariflerin var mı canım

Oldukca paylaşacagım canım suan sınava yoğunlaştıgım için inan kendim bile yapamıyorum bu pratik tarifi

canım ya ben bişi merak ediyorum benim mikromda wolt olarak yazmıo çizgi halinde derecelerini belirlemiş yani 1 çizgi az ısıtıo 2 biraz daha fazla vs. onu nasıl ayarlamalıyım?

Cok guzel gorunuyo cnm eline saglik bende buna benzer yapiyorum sos ayiriyorum ama once yumurta seker cirptiktan snra kakao vanilya zeytnyag koyup tekrar crpiyorum bu karisimdan bi bardak ayirip sonra kabartma tozu ve un koyuyorum oda ayni goruntu olarak senin yaptgn gbi oluyo canim

Cok guzel gorunuyo cnm eline saglik bende buna benzer yapiyorum sos ayiriyorum ama once yumurta seker cirptiktan snra kakao vanilya sut yada yogurt ekleyip zeytnyag koyup tekrar crpiyorum bu karisimdan bi bardak ayirip sonra kabartma tozu ve un koyuyorum oda ayni goruntu olarak senin yaptgn gbi oluyo canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…