Tatlı Tarifi 8 dakikalık eserimmmm,Browni'mm.....;)

canımm yaptım harika oldu sayende yeni pratik bi tarifim oldu teşekkürler yeni tariflerin varsa pratik beklerim paylaşmanı :))

ŞU kpss yi bir atlatayım Allahın izniyle ne tariflerle geleceğimRica ederim canımm afiyet olsunn yedikce dua et bana

yaptım ama ortası pek kabarmadınedense ya

ama pişmişti çok güzeldi teşekkürler

bu da piştikten 5 dk sonraki hali hemen yidik

Keki yaptım ve çoook güzel oldu,elime sağlık
tarif için çoook teşekkür ederim,bulan yapan ellerin dert görmesin
ortası biraz fazla kabardı ama tadı çok güzeldi,içine çikolata parçaları da koydum daha da güzel oldu.Herkes çok beğendi hatta tarifini bile sordular :) Fotoğrafını çekemedim ama bir dahaki sefere çekeceğim bu sefer acemi işi olmaz,daha güzel olur hem :)

Rica ederim canımm afiyet olsun,begenmene sevindim,sen baya ballandırmışsın keki çikolata parçaları falan
Bekliyorum bir dahaki sefere fotosunu

kavrulmuş fındık koydum içine,bence tadı harika.Görüntü seninki kadar düzgün olmadı ama hiç önemsemiyorum nedense:)
Tarif ve paylaşımın için tekrar tşkler

kavrulmuş fındık koydum içine,bence tadı harika.Görüntü seninki kadar düzgün olmadı ama hiç önemsemiyorum nedense:)
Tarif ve paylaşımın için tekrar tşkler

Rica ederim,afiyet olsun,ustalaştıkca görüntünün de daha güzel olacagını umuyorum,ilk denemede tadına bakmak lazım görüntü çok da önemli değil

bende denedim,her tarafı eşit kabardı ve çok güzel oldu.(1su bardağı şeker kullandım,bence yeterince tatlıydı)
sadece turbo fırında pişen keklere göre kekin içini daha kuru buldum buda mikrodalgadan kaynaklanmıştır kesin.
habersiz gelen misafirlere yapmak için çok ideal, gerçekten 10-15 dakika hazır..
tarif için teşekkürlerr

Son düzenleme:

Rica ederim,afiyet olsun.

bende denemek istiyorum
ama 700 watt olayi nerde yaziyodur acaba
normal isitma yerimi oluyorki

pi$irme ozelligini mi arayip bulmam lazim acaba ..

mesela 30 sn de 1 su bt sut çocuklara uygun ilikliga geliiyor
benim içecegim sicak sut içinde 1 dk lazim ayni br için

bayadir sutu ocakda isitiyorum gerçide normal isitma yerini ornekle anltayim dedim

bende denemek istiyorum
ama 700 watt olayi nerde yaziyodur acaba
normal isitma yerimi oluyorki

pi$irme ozelligini mi arayip bulmam lazim acaba ..

Canım pışırme düğmesinden bahsediyorum eger rakamla da yazmıyorsa en son ayarı hangisiyse ona getir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…