Tatlı Tarifi 8 dakikalık eserimmmm,Browni'mm.....;)

normal fırında yapan arkadaşlar sonuçları paylaşırsa çok sevinirim. bende yapmak istiyorum fakat mikrodalga yok bende. normal mini fırın var

normal fırında yapan arkadaşlarım oldu ve paylaştılar önceki sayfalarda,170 derecede 40 dakika pişirmişti bir arkadaş güzel pişmiş tadıda güzel olmuş..

Benim de mikrodalgam olmadığı için
normal fırında yapmıştım mesela 15-20 dk gibi bir sürede pişmişti
170-180 derece gibi bi ayardaydı sanırım
Harika oluyor
Hatta üzerine vanilyalı dondurmayla yiyenler oldu ve bayıldı herkes Browniye

Hatta çabucak bittiği için resim koyamamıştın dimi

kızlar ben de bu akşam denedim. harika oldu. eşim de çok beğendi. kahveyle beraber şimdi yedik. tarif veren arkadaşa çok teşekkür ederim. bundan sonra sık sık yapıcam

Son düzenleme:
Oyy gece gece nerden geldim ben buraya,görmemeliydim,en kısa sürede yapmam lazım
Herkesin eline sağlık hepsi çok güzel görünüyor yapınca eğer aklıma gelir de fotoğraf çekersem buraya eklerim

Oyy gece gece nerden geldim ben buraya,görmemeliydim,en kısa sürede yapmam lazım
Herkesin eline sağlık hepsi çok güzel görünüyor yapınca eğer aklıma gelir de fotoğraf çekersem buraya eklerim

Çok kısa sürede oldugu için hiç üşenmeden yap bence,bekliyorum fotoyu

canımm yaptım harika oldu sayende yeni pratik bi tarifim oldu teşekkürler yeni tariflerin varsa pratik beklerim paylaşmanı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…