8 Eylül transfer olanlar nasilsiniz

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.267
478
123
Merhaba arkadaşlar 8 Eylül'de transfer oldum 3. Gün embriyo ...o gün bugündür ağrı sancı devam ediyor...sizde durumlar nasıl

Merhaba arkadaşlar 8 Eylül'de transfer oldum 3. Gün embriyo ...o gün bugündür ağrı sancı devam ediyor...sizde durumlar nasıl
Ay benim de yumurtalarim 3.gunde donduruldu ama transferim ekim sonu olacak insallah tutunma belirtileridir canım

Ay benim de yumurtalarim 3.gunde donduruldu ama transferim ekim sonu olacak insallah tutunma belirtileridir canım
Güzel geçer inşallah...ben o günden beri ağrı sanci çekiyorum ama ilaç iğne ama tutundu...iğne ilaçlarda ağır ..yarın kan testi vericem insallah

Merhaba kizlar,benimde pazartesi transferim var..bir yumurta oluşmadığı için iptali sayarsak 7 denemem..

Ben de 9 Eylül de transfer oldum. 7. Güne kadar 0 hissiyatla ilerledim. 7 ve 8. Günler çok az lekelenme yaşadım sabah saatleri. Bugün kafayı yedim artık ve 4 adet idrar testi yaptım keske yapmasaydim

Ben de 9 Eylül de transfer oldum. 7. Güne kadar 0 hissiyatla ilerledim. 7 ve 8. Günler çok az lekelenme yaşadım sabah saatleri. Bugün kafayı yedim artık ve 4 adet idrar testi yaptım keske yapmasaydim
Bende tereddüt ediyorum bi yanım yap diyor ama korkuyorum nasıl çıktı idrar testiniz

Sıfır belirti ile 10.güne geldim ctesiyi bekliyorum bakalim
Bende ağrı sancidan zor gecirdim...az öncede tansiyonum mi çıktı nedir rahatsızlandim..zaten transferden bu yana kalp atışında bı tık hızlı atıyordu... bu ilaçlar çok fena

İnşallah tutunmadandir canim...ben evde test yapmadım..boşver kanı bekle

İğneler de mav etti kollarım Moskor oldu..kalça desen oturanam edemem...zor süreç rabbim yardım etsin
Benim iğneler hep göbekten. Progestan hiç acıtmıyor ama kan sulandırıcı o kadar yakıyor ki. En zor kısmı iğnelermiş amin canım emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

Benim iğneler hep göbekten. Progestan hiç acıtmıyor ama kan sulandırıcı o kadar yakıyor ki. En zor kısmı iğnelermiş amin canım emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Gobektende vuruldum transfer öncesi...sonra kalçadan koldan kan sukandirici çok fena yakiyor... insallah rabbim bu yolda herkese yardım etsin...bizi baskasida anlamaz bizden başka ne yaşadığımızı

Gobektende vuruldum transfer öncesi...sonra kalçadan koldan kan sukandirici çok fena yakiyor... insallah rabbim bu yolda herkese yardım etsin...bizi baskasida anlamaz bizden başka ne yaşadığımızı
Evet arkadaşıma da transfer sonrası popodan vermişler. Bana göbekten dedilerGerçekten öyle. Süreci yaşamayan anlayamaz

Bende tereddüt ediyorum bi yanım yap diyor ama korkuyorum nasıl çıktı idrar testiniz
4 farklı markanın ikisi silik çizgi ikisi negatif çıktı. Zaten bu sebeple 4 kere yaptım. Sırayla pozitif negatif pozitif ve negatif gördüm. Bu durum umudumu kırdı ama bi yandan da negatif fikrine de alismam gerekiyordu iyi oldu belki de.

Testler yanıltıcı olabiliyor canım inşallah kan değerin de pozitifi görürüz

Bende ağrı sancidan zor gecirdim...az öncede tansiyonum mi çıktı nedir rahatsızlandim..zaten transferden bu yana kalp atışında bı tık hızlı atıyordu... bu ilaçlar çok fena

Benim de 5.günüm hiç bir belirtim yok inşallah pozitifi görürüz
İnşallah guzel haberler alirsin sende cumartesi test günüm evde test de yapmadim birsey yoksa tek seferde ögreniyim diye 3.tedavim bu

Evet ilaclar gerçekten cok ağır ama alistim ben herhalde birseyim yok çünkü sinir dışında cok gerginim herseye patlıyorum zaten alingan biri sayilabilirim simdi daha cok kendimi eve kapadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…