8 Eylül transfer olanlar nasilsiniz

merhaba umarım pozitif sonucu almışssınızdır

Ay inşallah ay sonuna hamileyim diye buraya yazarsınız. Benim ilk denemem ve ne kadar zorlayıcı olduğunu içine girince gördüm. Çok güçl

Ay inşallah ay sonuna hamileyim diye buraya yazarsınız. Benim ilk denemem ve ne kadar zorlayıcı olduğunu içine girince gördüm. Çok güçlüsünüz
Çok teşekkür ederim. İnsaAllah dediğiniz gibi olur..Hepimiz sevinçli haberler alalım

İğneler de mav etti kollarım Moskor oldu..kalça desen oturanam edemem...zor süreç rabbim yardım etsin
Ah o kalça iğneleri, her gün progestan.Transferimin ilk günü ama,iğneleri 4 gündür kullanıyorum..saga sola dönemiyorum.Gobekten olan sulandırıcılarda aynı..Rabbim tüm bu meşakkkatlerimizin sonunda evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

Adet olacakmisim gibi karnım ağrıyor,bugün transfer hariç 9 gün,3 tane 3gun embriyosu,idrar testi yapmaya korkuyorum.transferden 3gun önce basladigim Hergun kalçadan progestan+vajinal progestan+2tane göbekten sulandırıcı iğne+prograf+coraspin+sabah-ö-A-ve yatarken 2ser adet cyclo progynova+diafol alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…