8 günlük ilişki ama hızlı sanırım ne yapmalıyım?

nergisscan

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
83
53
288
35
Eskişehir
Hanımlar merhaba. Erkek arkadaşım 25 ben 21 yaşındayım Ben bir arkadaşım vesileyle biri ile tanıştım ve tanıştığımız ilk gün çıkmaya başladık o beni daha önce görmüş tanımak istemiş fakat benim yeni haberim oldu bu çocuk ben bu kızla evlenicem diyo herkese ailesi ve tüm akrabaları biliyor ve bunlar daha ilk gün oldu. Beni arkadaşlarıyla tanıştırıyor aklında bir şüphe kalmasın arkadaşlarımı gör tanı diyor. Ve daha ilişkimiz 8 günlük. Beni çok sevdiğini asla bırakmayacağını söylüyor beni benden daha çok düşünüyor çok koruyor sahipleniyor annen benim hakkımda ne düşünüyor diye soruyor onun dediklerine uymaya çalışıyor benden yana sana zarar gelmez diyor öğrenciyken ailesinden çok uzak yaşamış yalnızlıktan bıkmış aile içinde de biraz sıkıntıları var gibi yoruldum diyor benimle gerçekten bir hayat kurmak istiyor aramızda yüzük takmaya karar verdik 8 günde 6 kere buluşmuşuzdur sadece 1 kere ikimiz kaldık diğerlerinde hep arkadaşlar vardı. sizce bu 8 gün içinde bunlar çok mu hızlı yoksa gerçekten mi evlenmek istiyor

Biraz yavastan al ve cok dediklerini ciddiye alma bu derece yapiskan be yuksekten atar olmasinida ben normal bulmadim basina bela almis olabilirsin. Ayrilmak istesen ne yapar kimbilir.

Daha önceden birbirinizi tanıyor olsaydınız belki...
O hislerinde vs her şeyde ciddi ve kararlı olabilir ama siz tanımıyorsunuz.
Şimdilik askıya almanız iyi olur yüzük işini.
İçinize sinmeyen durumlar olursa vazgeçmeniz kolay olur.
Yüzük sorumluluğu biraz zorlaştırabiliyor işleri özellikle sizin gibi küçük yaşta olanlar için.

Evlendikten sonra "eşim çok değişti" konusu açmanıza kesin gözüyle bakıyorum.

şöyle söyleyeyim ben öğrenciyim başka bir şehirde son senem o da benim yaşadığım şehirde yüksek lisans öğrencisi yüzüğü de kendi aramızda aileleri karıştırmadan diyoruz

şöyle söyleyeyim ben öğrenciyim başka bir şehirde son senem o da benim yaşadığım şehirde yüksek lisans öğrencisi yüzüğü de kendi aramızda aileleri karıştırmadan diyoruz

Peki aileler bilmeyecek belki arkadaşlar da yüzük neyi sembolize edecek o zaman? Birbirinize olan sadakatinizi mi? Bunun için yüzüğe ihtiyaç var mı? Sizin için misal o yüzüğün olması ile olmaması arasındaki fark ne?

Yok ayrıldıktan sonra yakarım yıkarım diyecek bir tip değil aileler ile tanışmadık zaten sadece biliyorlar

Nerden biliyorsun 8 gundur tanistigin birisi sapikta cikabilir manyakta, cidden deli cesareti sendeki basina bela aliyorsun haberin yok . Bir kere 8 gunde senle evlenecem ben diyen kisiden korkarim ben.

Bu ne böyle hemen evlilik filan kaçtığı bir şey mi var nedir anlamadım ki

Benim de böyle bir ilişkim olmuştu hatta onuncu gün evlenme teklifi etti. Ağlayıp duruyordum çünkü ne bu hız mantıklı geliyordu ne de ayrılmak için yeterince sebep vardı, kapana kısılmış gibiydim. Neyse ki üçüncü ayın sonunda tükendi aramızdaki her şey ve öylece bitti :)

Seni tanimadan nasil evlenmek istiyor kendine saygisi yok mu hadi sen farkli bir kisiliksen hayatini mahvetmeyi goze mi aliyor?
Ikincisi de sen nasil yuzuk olayina bilmem neye evet diyebildin adami tanimiyorsun ki! Psikopat olabilir, o olmazsa paranoyak olabilir, agzi kokuyordur, siddete meyillidir, alkoliktir, kumarbazdir, tuhafina gidecek bir tiki vardir belki?
Evlilik diyince kadinlarin gozu donuyor resmen 21 yasindasin hooop bir dur diyemedin mi adama?

kendi aranızda yüzük takmak nedir bende bunu anlamıyorum her neyse tecrübelerime dayanarak diyorum ki bu adamdan koca olmaz akıl beş karış havada evlenmek için 8 günde karar verilmez bunlar dizi filmde olur gerçek hayatta bu tipler inan bana çok yapışkan olur bunları kendine özel sanma ve ayrılmak istediğinde psikopatça bağlamır artık olgun ne istediğini bilen adam önce tanır ölçer tartar her şeyi düşünür atacağı adımı düşünür oyun değil bu öyle hadi evlenelim diyince olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…