- Konu Sahibi nergisscan
-
Hanımlar merhaba. Erkek arkadaşım 25 ben 21 yaşındayım Ben bir arkadaşım vesileyle biri ile tanıştım ve tanıştığımız ilk gün çıkmaya başladık o beni daha önce görmüş tanımak istemiş fakat benim yeni haberim oldu bu çocuk ben bu kızla evlenicem diyo herkese ailesi ve tüm akrabaları biliyor ve bunlar daha ilk gün oldu. Beni arkadaşlarıyla tanıştırıyor aklında bir şüphe kalmasın arkadaşlarımı gör tanı diyor. Ve daha ilişkimiz 8 günlük. Beni çok sevdiğini asla bırakmayacağını söylüyor beni benden daha çok düşünüyor çok koruyor sahipleniyor annen benim hakkımda ne düşünüyor diye soruyor onun dediklerine uymaya çalışıyor benden yana sana zarar gelmez diyor öğrenciyken ailesinden çok uzak yaşamış yalnızlıktan bıkmış aile içinde de biraz sıkıntıları var gibi yoruldum diyor benimle gerçekten bir hayat kurmak istiyor aramızda yüzük takmaya karar verdik 8 günde 6 kere buluşmuşuzdur sadece 1 kere ikimiz kaldık diğerlerinde hep arkadaşlar vardı. sizce bu 8 gün içinde bunlar çok mu hızlı yoksa gerçekten mi evlenmek istiyor
Hanımlar merhaba. Erkek arkadaşım 25 ben 21 yaşındayım Ben bir arkadaşım vesileyle biri ile tanıştım ve tanıştığımız ilk gün çıkmaya başladık o beni daha önce görmüş tanımak istemiş fakat benim yeni haberim oldu bu çocuk ben bu kızla evlenicem diyo herkese ailesi ve tüm akrabaları biliyor ve bunlar daha ilk gün oldu. Beni arkadaşlarıyla tanıştırıyor aklında bir şüphe kalmasın arkadaşlarımı gör tanı diyor. Ve daha ilişkimiz 8 günlük. Beni çok sevdiğini asla bırakmayacağını söylüyor beni benden daha çok düşünüyor çok koruyor sahipleniyor annen benim hakkımda ne düşünüyor diye soruyor onun dediklerine uymaya çalışıyor benden yana sana zarar gelmez diyor öğrenciyken ailesinden çok uzak yaşamış yalnızlıktan bıkmış aile içinde de biraz sıkıntıları var gibi yoruldum diyor benimle gerçekten bir hayat kurmak istiyor aramızda yüzük takmaya karar verdik 8 günde 6 kere buluşmuşuzdur sadece 1 kere ikimiz kaldık diğerlerinde hep arkadaşlar vardı. sizce bu 8 gün içinde bunlar çok mu hızlı yoksa gerçekten mi evlenmek istiyor
şöyle söyleyeyim ben öğrenciyim başka bir şehirde son senem o da benim yaşadığım şehirde yüksek lisans öğrencisi yüzüğü de kendi aramızda aileleri karıştırmadan diyoruzDaha önceden birbirinizi tanıyor olsaydınız belki...
O hislerinde vs her şeyde ciddi ve kararlı olabilir ama siz tanımıyorsunuz.
Şimdilik askıya almanız iyi olur yüzük işini.
İçinize sinmeyen durumlar olursa vazgeçmeniz kolay olur.
Yüzük sorumluluğu biraz zorlaştırabiliyor işleri özellikle sizin gibi küçük yaşta olanlar için.
Yok ayrıldıktan sonra yakarım yıkarım diyecek bir tip değil aileler ile tanışmadık zaten sadece biliyorlarBiraz yavastan al ve cok dediklerini ciddiye alma bu derece yapiskan be yuksekten atar olmasinida ben normal bulmadim basina bela almis olabilirsin. Ayrilmak istesen ne yapar kimbilir.
şöyle söyleyeyim ben öğrenciyim başka bir şehirde son senem o da benim yaşadığım şehirde yüksek lisans öğrencisi yüzüğü de kendi aramızda aileleri karıştırmadan diyoruz
Yok ayrıldıktan sonra yakarım yıkarım diyecek bir tip değil aileler ile tanışmadık zaten sadece biliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?