8 hucrelı 2 tane emryom yerlestırıldı KIZLARR ;)

Kizlar bu gün transferimin 3 günü hiç bir ağrım falan yok.Yoksa bebeklerim beni terkmi ettiiii?
dün o bür gün kasıkta hafif agrılarım vardı da.(

üzme kendini boşu boşuna günaycım ya daha çok erken belirti beklemek için.Şu an sana düşen stres yapmadan bol bol dinlenmek .birde bebeklerinin senle olduğunu devamlı kendine telkin et ve bu yönde bol bol dua et.Bak ben 5 haftayı geçtim bende de hiçbir belirti yok sen böyle dersen ben napayım:)

Canım biliyormusun transfer yapıldığı andan kasıkta çok hafif ağrılar vardı.Arkadaşlar olmalı dediler.Embriyolar tutunuyormuş.Bu gün sabahtan hiç bir ağrı falan yok.Bilmiyorum belki de endol(doktorum uyguladı) alıyorum o yüzdendir..

Kızlar bir şey daha sorayım.Bu gün tansfer dahil 3 günüm.Yarından normal hayata döne bilirmiyim ben.Yani dışarı çıkmak,yürüyüş yapmak falan..

drgünayçok yorma bence kendini kalk ama fazla yürüme ben hep evde geçirdim sadece dün çıkmıştım oada arabayla gidip geldim

Kzlar ya benımde agrılar baya azaldı yawww valla canım cok sıkkın keske egelı gıbı hep pozıtıf olabılsem

cok sagol AYYUZ bugun transferimin 10.gunu az kaldi sonuca rabbim gonlume gore verir ins ne olur dua et benim icinde cnm ins sende guzel bi sonuc alirsin amiiiiiiiiinn

kaymaklim hayirli olsun canim...icime bu sefer hamile kalacagin dogdu iyi seyler doguyor icime seninle ilgili...insallah hislerimde yanilmam....

kaymaklim hayirli olsun canim...icime bu sefer hamile kalacagin dogdu iyi seyler doguyor icime seninle ilgili...insallah hislerimde yanilmam....

CNM COOOOOOK SAGOL INSALLAH YANILMAZSIN BENDE YANILMAM BENIMDE ICIME DOGUYUR AMA BAZENDE YOK YA YINE OLMADI DIYORUM HAYIRLISI CNM 17 NISAN TEST GUNUM HAYIRLISI ARTIK :1hug:

KIZLAR HEPINIZE COK TESEKKUR EDERIM INS HAMILEYIMDIR SON GUNLER DAHA STRESLI OLDU INANIN ISTAHIM SIFIR STRESTEN DOLAYI YEMEK YIYEMIYORUM DUA EDIN NEOLUR HEPINIZI OPTUMa.s.

cnm ilk zamanlar cok fazla kasik ve bel agrim vardi simdi ara ara yine oluyor onun haricinde baska belirtim yok insallllaaahhh hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…