8 hucrelı 2 tane emryom yerlestırıldı KIZLARR ;)

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
:enbuyukkk:kizlar NE OLUR DUA EDIN ILKINE GORE HERSEY COK GUZEL GECTI DEDI DOKTOR SIMDI DAHA UMUTLUYUM BUGUN 2.GUNUM DINLENIYORUM HEP YATAKTA FAZLA YAZMAYABILIRIM AMA NE OLUR DUA EDIN VE NE YAPMAMAM GEREKEN VE YAPMAM GEREKNLERI YAZIN LUTFEN:Saruboceq: OPTUM HEPINIZI a.s.

hayırlı olsun canım allahım yuzunu guldursun ananas ye ve kabız olmamak ıcınde sebze ye aman kabız olma arkadasım

kendıne cok ıyı bak canım benım
ınsallah guzel oluvak hersey
bebıslerın sana sıkı sıkı tutunacak ınsallahkaydirigubbakcemile5

anans kıvı kabak çekırdeği kayısı kurusu portakal yedım ben bunları mutlaka ye derım arkadasım allah yardımcın olsun

ayyyyyyyy canlarim benim iyiki varsinizsenağlama
aglattiniz beni yaw cok iyisiniz allahim hepinizin yuzunu guldursun
kizlar sizce hep yatmalimiyim kafam karisik iki gundur hep yattim dun kabizdim ama sukur kayisiyla isi hepinizi optuma.s.

canım bızım topıkten takıp edıyodum senı hayırlı olsun guzel hberleirni beklıyorum dualrımdasın..

kızzzzzz bol bol suda iç,,süt ve muzda yemeeee kabızlık yapiooooo

dilerim allah gönlüne göre verirrrr hihoyyyt

hayırlı sonuçlar olur inş,arkadaşların dediği gibi ananas kivi sıkma portakal süt iç sabah gece yatarken ama şekerli iç kabız yapmaz ozaman,bol su iç yemeklerini düzenli ye,bol bol dinlen otur uzan yere eğilme yukarı uzanma evin içinde dolaş kendini yormadan,bukadar canım allah emeklerini boşa çıkarmasın,

kaymaklim hayirli olsun canim , moralini yüksek tut başaracaksın Allahın izniyle ..
Kiwi yi sakın ihmal etme özellikle akşamları yatmadan yersen 2-3 gün sonra sabahları ilk iş tuvalate koşuyor insan. Ekmek olarak da lüfli, kepekli ürünler yersen işin kolaylaşır. ilk 3-4 gün yatarsın sonrasında ağır kaldırma ve kendini yoracağın işler yapma, bir de ileri geri gerinme ve yükseklere uzanmaya çalışma. Gerisini Rabbim halleder arkadaşım :CüvCüv:
allah gönlüne göre versin :Saruboceq:

:enbuyukkk:kizlar NE OLUR DUA EDIN ILKINE GORE HERSEY COK GUZEL GECTI DEDI DOKTOR SIMDI DAHA UMUTLUYUM BUGUN 2.GUNUM DINLENIYORUM HEP YATAKTA FAZLA YAZMAYABILIRIM AMA NE OLUR DUA EDIN VE NE YAPMAMAM GEREKEN VE YAPMAM GEREKNLERI YAZIN LUTFEN:Saruboceq: OPTUM HEPINIZI a.s.

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize çok fazla takıntı yapıp kendini dinleme iş yapma ağır kaldırma yeterli herşey yaradanın takdiri canım öpüyorum

Guzelım dualarım senınle,bırde sana tavsıyem moralını cok yuksek tut cunku benımkıler stresten dustu.Cok yatma,kabızlık cekebılırsın.Insallah bebısıne kavusursun:ecrin_bebek:şutarafagitti

Back
X