8 kiloya goodby :) bi 10 kiloya daha by by demek lazım ;)

selam hanımlar yeni güne yeni ekslerle merhabaaaa:KK71::KK71:
dün neler yedim yeşil elma menemen tarçınlı süt 2 bi de satılan çörokotlu ekmekçik :kk77::kk77:
dün pazar gününden kalanlar bile karnımı hep tok hissettim bu yüzden az yedim :) ve sabahh 71.9 çıktım :KK73::KK73::KK73:
tabi bu sudur kastır yağdır bilmiorum.. tek gördüğüm 80 den buyana göbeğimin eridiği.. am ahala evlilik yüzüğümü takamıorum çok az sıkıyor ama ok az.. 80 iken takamıyordum :KK57:

bugün de güzel bi kahvaltı ile güne başlıyorum dolabın kıyısında son yarım kasede kalan bi domates buldum :) yarım domates 2 yumurta omlet 25 gr sütaş light peyir bu peyniri hiç sevmedm.. 5 zeytin bir de baş parmağımın bir boğumu kadar tuzlu kurabiye..

öğlen ayran aşı var bulgurlu nohutlu.. akşam bilmiyorum belki gene ayran aşı içerim.. sonra da süt yada sütlü kahfe falan..

neyse öptüm :) yarın yeni bi eksilerle gelirmiyimbilmiyorum ama tartılasım yok açıkçası bence yarın 72.0 gibi bir şey olablir o yüzden 2 gün tartıyı ortalıktan kaldıracağım :)

günaydın.. yahu birkişide yazmaz mı :KK57::KK57:

neyse bugünede -300 ile başladım.. iyi gidiyorum bakalım :) kahvaltımı aralop 2 yumurta peynir 3 zeyin 4 galeta ve sade türk kahvesi ile bitirdim öğlen fırında patates var dipfirizden çıkardım çözülüyor bide yoğurt akşam ayran aşı .. :)
birileri yazsın bak canım sıkılmaya başladı

dün akşam uzun bi aradan sonra makarna yedim yağsız ama tuzlu yığurtlu falan.. çok yedim.. canım istedi :) neyse bugünde oruca niyetendim ama relg oldum şimdi.. yine yemek yemedim bugün hiç dünkü makarnalar hala çıkmadı :):) akşamda bir yere davetliyim adana yapacaklar :) şöyle yarım lavaşlı yada lavaşsız onu yiyeceğim pilav olmadan.. pilav seven biri değilm zaten :) o yemekte akşam saat 8 de.. mutlaka acıkırım o vakite ama su kahve çay geçiştirmeyi düşünüyorum insan orucu mecbur bozunca psikolojide hemen açlığa yöneliyor :) he sabah kaç çıktım 71.9 +300 oldu ama normal onca makarna bi de relg.. iyi iyi :) bu hafta güzel gidiyor

Selam hanımlar :)
Dün adana yı bol bol yedim :). 2 Ada'na bi lavaş salata vs oldu..

Bu sabah tartı günüydü 72.2 çıktım relgimi unutmayalım.. Şimdi bu saatte de 71.4 çıktım. Kaç kiloyum kafam karıştı artık :) ama bence iyi gidiyorum

Bugün neler yedim...
Sabah yok
14.00 da ayran aşı 2 galeta
16.00 da bi şeftali 2 hurma 4 galeta
17.30 ayran aşı bir kase..
17.30-19.00 Leslie :) tlc de ağır yaşamlara bakarak yaptım :)
Şimdi de 2 yumurta kaynatıyorum :)

He sabah neskafe içtim. :)

Şuan sınırdayım yıllardır 72 ki rakamlardayım zaten 71 leri vücudum kabul etmeye çalışıyor sanki 6 karı görmek uzun sürecek gibi ama şu makarna Adana kaçamaklarına göre bence iyi çok şükür evdeki çikolata kavanozuna saldırmıyorum :):)

Herkese diyetinde başarılar dilerim :)

ben geldim :):)

ya insan kaçamak yaparda benim kaçamaklarım hei çiğ köfte.. çikolata tatlı pasta hayal etmiyorum yeminle ya..

pazar gecesi bi lavaş ile epey bii çiğ köfte yedim çiğ köftemi kendim yapıyorum iişte düşnürsek ne kilo yapar? bulgur şişkinlik verir bi de yağ var tabii ama yağ kızmıyor bi de her şeyi yağsız yiyorum arada yağ kullanmam lazım diye düşünmeye başladım.. tek kaçamak olan şey saati 20.30 da ve porsyon sayısı.. bugünleri yemek yerken midemin cidden küçüldüğünü farkettim ilk kez yani yedim yedim böyle bi rahatsızlık verdi kii.. bugün sabah saat 12.00 gibi arkadaşıma gittim kah yaptık ne yedim :olamaz: patateskızartmasııı....

valla yedimyaa öylle br iki çatalda değil ha..

çok uzun bi aradan sonra patates kızartması yedim tadını çok özlemişimmm..:sinirli:
saat 16.00 da üzüm ve karpuz yedim
saat 21.00 da da bi avuç nohut leblebi ve bi bardak ayran

nasıl telafiettim ?
arkadaşımdan döndüğümde hiç bir şey yemeyerek ve bootcamp egzersizi yaparak
taeboo yaptım kızlr bill blanks in var ya 40 dk falan yaptım ve kesinlikle geberdim :ruh::ruh:

sayfamı baştn sona bi okudum :)

bugünüm de az kalorli ve güzelgitti kızlar..

spor olarak tae bo yaptım 15 dakika zar zor dayandığım sporabugün 45 dk dayandım :KK9::KK9::KK9:

demek zamanla oluyormuş ve mükemmel bi spor bence şimiden kara kara düşünüyorum :deli: kayınvalidemde bi ay kadar kalacağım orada nasıl spor yapıcam! evde rahatım ama orada bilemedim ya bi şekilde telefondan falan açsamtamam da üstüm başım ay bilemiyorum ya...

kilom sabah kaç çıktı ya :deli: ay unuttum :) ama gün içinde bktım 71.3 çıktı.. bayrama az kaldı ve 6 lı rakaları göremedim ya çok üzücü :KK42:

pazar günü yola çıkarız büyük ihtimalle.. o güne kdar benim 1.4 kilo vermem biraz imkansız gibi .. sanki kilomdaha yavaş gitmeye başladı değil mi?

Hayırlı öğlenler :KK49:

Bu sabah 71.2 yi gördümm :KK73:

Bu da demek oluyor kiii 70.9 a az kaldı :KK8:

Bugün kahvaltımı az tuttum 1 şeftali 2 hurma 2 galeta yedim bi saat kadar sonra şade kahve içtim :KK28::21:

Öğlen domates salatalık üzüm falan yerim sanırım amaç belli değil yine yazarım akşam da et var fırında az yağlı :kk77:

Bugün çarşamba acaba geçen hafta çarşamba kaç kiloydum bi bakayım

hımm baktım geçen hafta 71.6 altmış ama kaçamak olmuş ve artış olmuş falan o zamana ortalama - 500 denilebilir.. az ya of bu kaçamaklar... bilemedim aklım durdu ya iyi miyim kötü mü

Haftaya da tartılamayacağım annem de tartı YÖK benim tartı bulmam lazım ya babama desem de alda bari ta buradan kendi tartımı götüremem kendi tartım 5 yıllık bi de cam falan başına bi iş gelirse naparım :mad:

Kesinlikle kayın pederine tartı aldırtmam lazım :KK24:

Neyse günlük bugün 30 ağustos ve 71.2 kiloyum... haftaya lütfen 70.4 gel en fazlaaaaa

Selam :KK3:

Öğlen çoban salatası yaptım peynirli zeytinli yağ da koydum açık bi çay kaşığı kadar da nar ekşisi

Şimdi soda mı içiyorum bir saat sonra akşam yemeğimi fırına sürmüş olacağım :KK59:
Bugün spor yapasım yok nedense hala 2 günlük tae bo nun acısını yaşıyorum :mad:

Tünaydın :KK3:

Güne büyüüüük bi eksiyle başlamak harihaaa. :KK71::KK71:

70.7 :KK73::KK73:

Dün 71.2 den 70.7 ye -500 vvvaaaaaaavvvvv. :KK57:

Ve dün sporda yapmadım ha relgim yarın bitecek...

Bakalım yarın da 70.8 bile görsem bişey olmaz yeterki 71 ler artık hayal olsuuunn. :KK71::rolleyes:

Keşke oruç tutabilseydim ne güzel olurdu nasip değilmiş...

Bugün geç uyandım 11.30 da 2-3 bardak su içtim şimdide bi şeftali bi kaç tane üzüm 4 kadar cevizi bi tabağa koydum üzerine bi tatlı kaşığı bal döktüm onu yiyorum yavaş yavaş...

Öğlen dün kü et biraz kaldı bi tabak kadar onu yerim akşamı hiiiç bilmiyorum izne gidicez diye dolabın hepsini bitirmeye çalıştım ama çok fazla patates var onu hayatta bitiremem patates haşlayabilirim belki...

He bi de dün gece tıka basa tok olduğumda tartıldım 71.8 dedi :KK6: Aç tartılırken 71.9 içim neler yapmıştım değil mi :confused: şimdi ise tokken daha az çıkıyorum :KK9:

Aferin bana iyi gidiyor ya haftada 1 kilo versem çok sevindirik olur bu benim için :KK36:

Yarın Etiler gelsin bol bol et yiyeceğim :kk77: Güzel bi protein diyeti olur bana da porsiyon sayısına dikkat edersem elbette :sopa:

Hayırlı akşamlar

Bugün öğlen et yemeğinin yanına kabak haşladım bi kaç parça da pancar yedim
Arada üzüm peynir
Akşam sucuklu yumurta yedim
Şimdi de saat 20.30 1 bardak erik suyu içtim kendim kaynattım
Yine bi kaç kaşık karpuz donruması yiyeceğim bunları ben yaptım şekersiz..

Bugün fazla yedim bilmiyorum canım hep yemek istedi kilo verdiğim için sanırım psikolojim ye diyor bende anlamadım gitti

1 saat kadar Leslie yaptım ama düşük bi hızla..

Yarın yazamam normal kahvaltımı yapıp yani domates salatalık peynir zeytin ve şeftali yiyeceğim belki şeftali yemem erik suyu içerim sonra kurban kesim yerine gideceğim yarın çok yoğun geçecek cumartesi de evde kendi etlerimle uğraşırım falan.. bakalım ne zaman tekrar yazabilirim...

Görüşürüz..

Selam :KK3:
Tüm gün et doğradım kızlar kaçamak yapmadım çok şükür sadece su çok az oldu batık ellerimle içemedim bir de durduğum yerde çok gazla wc ye gidemeyeceğim için içmedim ama 2 tl falan oldu yine...
Menüm
Sabah klasik kah erik suyu
Ara da yine erik suyu
Öğlen et kavurma domates biber yoğurt
Akşam yarım çay bardağı ile mercimek köftesi yaptım :kk77: böylece maruluda bitirmiş oldum .. umarım ki mercimek köftesi kilo yapmaz bence yapmaz gibi geliyor yarım çay bardağı mercimek çeyrek bardakta bulgur koydum soğan salça falan yağda vardı.. he bide bir buçuk kabak haşlamasın yedim yarına kalsa bozulurdu...
Yağ kullanmaya başladım eskiden hiç almazdım amaç şimdi üç öğünümden birini yağlı yapıyorum yine çok değil ama ilk diyetteyken bir damla bile atmazdım. Şimdi başladım artık yoksa diyet bittiğinde anında kilo alırım diye ufaktan hem yağ hem tuz yemeklerime giriyor..
Bu arada 6. Takımdayım ya geçen cuma kilom 72.2 miş relg falan olunca biraz artmış bu cuma 70.7 idi.. iki gündür aynı çıktım.. neyseki 71 ler artık hayatım da Yok. :lülülü:

Selam kızlar hayırlı akşamlar ayrıca iyi bayramlar :)
Bugün hep evdeydim kendi erlerimi doğradım çamaşır falan uğraştım ya gece ya da yarın yola çıkıcaz..

Sabah 70.6 çıktım önümüzde ki çarşambaya an fazla 70.4 gelmek istiyordum sanırım daha düşük bi rakam olacaktır ama ben tartılamayacağım :(

Bugün sabah şeftali 4 hurma 4 galeta biraz da peynir yedim..
Arada 1 tatlı kaşığı Petek bal ve pekmez yedim birazda badem falan
Sonra saat 16.00 gibi muz yedim..

Akşam 18.30 da et kavurdum bi tabak onu yedim bi de erik suyu içerim biraz zaman geçsin saat 8 gibi falan..

Akşamı beklerken felaket açıktım etlerle uğraşırken nasıl oldu anlamadım öğle öğünü yapamadım o yüzden öyle Cart curt bir şeyler yedim ..

Biraz geçmişi okudum da yüzdüğümü artık rahatça takabiliyorum hiç olmadığı kadar hafif hiç sıkmıyor :( ah ah bi de bol geldiği zamanları görelim değil mi :KK51:

Canım ben de 6 kilo vermeye çalışıyorum kaç gündür tıka basa et yiyorum ama hala aynı kilodayım hatta vermiş gibiyim acaba ben farketöeden protein diyeti mi yapmışım ki :D bu arada çok güzel gidiyorsun ben de yarın tam anlamıyla başlıyorum diyetee ;)

Canım ben de 6 kilo vermeye çalışıyorum kaç gündür tıka basa et yiyorum ama hala aynı kilodayım hatta vermiş gibiyim acaba ben farketöeden protein diyeti mi yapmışım ki :KK70: bu arada çok güzel gidiyorsun ben de yarın tam anlamıyla başlıyorum diyetee :KK66:
Çok teşekkür ederim canın .. Et yağsız falansa bence protein diyeti tabiki ama ben şeyi fark ettim et yanında salata vs yemezsem sindirim yapamıyorum o yüzden mutlaka yeşil bir şeyler arıyorum ya..

Selam günlükcüğüm :)

Dün sabaaaaaghhhh kaç çıktım :) 70.1 :) ay ya ramak kalmıştı 69 aaaa...!!!

Neyse ki yola çıktık şimdi memleketteyiz ve tartı yok.. Yemeğe dikkat etmeye çalışıyorum kayın validem de öyle hamur kızartma vs sevmez ona da dokunuyor hep salata yapar sadece et varya şimdi o yağlı biraz..

Neyse ki kaçamaksın bitirdim günümü sadece yemek saatlerim oynadı akşamı 9 da yedim ya.. Köye çıkınca zor oldu ama yarın düzelir..

Kendime ayrı Servis tabağı çıkarmam lazım onu fark ettim çünkü ne kadar gediğini bilmiyorum .. Akşam sofrasından doyduğumu hissettiğim an kalktım mesala.. Neyse bunuda rayına oturtacağım eve döndüğümde 65 görmek istiyorum bu da az hayal gibi geliyor çünkü. Max bir ay dışardayım..
Neyse görüşürüz yani falan :)

Back
X