8 kiloya goodby :) bi 10 kiloya daha by by demek lazım ;)

Ben geldim :)
Bu sabah itibari ile ayrı bi tabağa yemeklerimi aldım..
Tek tek ne yedim yazmayayım.. Saatlerine uydun akşam 19.00 oldu yemek saatim o geç oldu sadece herkes tıka basa ekmek yendiği için açıkmıyorlar.. Ben iki öğün arası 4 saat geçince açılmaya başlıyorum hayta çok aç oluyorum ama diğerleri gayet rahat falan.. Zaman'la ya onlar bana alışacak ya ben yemek saatimi ayrı tutacağım..
Kaçamak yapmadım ama çiğ köfte vardı bugün yarım lavaş oldu akşam yufka yemeği vardı ondan da 6 yk yedim hatta daha az ya.. Kendimi hiç rahatsız hissetmedim ay çok yedim havası olmadı bugün gayet rahatım şu an saat 9 aç Değilim ama çerez yiyesin bar o da çok şükür evde yok sabahı edeceğiz bakalım..
Tartı meselesiii ya Burası küçük bi yer şu bim A101 var ama Kipa yok mesala tartı nereden alacam ben diğer dükkanlar var arçelik galan ama onlar pahalı ya alamam öyle 50 tl lik tartı falan .. Perşembe günü bi dolanacam bakalım...

Selam hanımlar :)
Ya buranın havası çok fenaaaa çok hızlı acıktırıyor beni... 4 saati zor tamamlıyorum o yüzdem sanki fazla yiyormuşum gibi geliyor..
Bugün sabah bi az pişmiş domatesin yanına kv bi yumurta kırmış onu yedim bi salatalık az peynir 4 dilim elma.. Öğlen 3 çiğ köfte bi kase merc çorba 2 minik kepçe taze Börülce yemeği... Akşam ne var bilmiyorum ...? Süt istedim umarım kp unutmaz alır..
Tartıya gelince çok kararsızım hem eve gidince kilom süpriz olsun yemeyeyim uğraşayım diyorum hem alayım falan bilmiyorum...
Kv ve kp maskara oldum he :) onlar bir şeyler yerken ikram ediyorlar mesala gece kavun falan yendi yemiyorum beya sabah ekmek dilimliyor kp ikram ediyor saol baba diyorum sen de temelli çubuk gibi kalacan bak falan diyor :) neyseki kv hiç zararlı yemekleri yok işte hep bu tarz az yağlı ot et suyu adını kendi de bilmediği cart curt bir şeyler yapar :) bizde yeriz :) mesala bak em son say 13.00 da yedim şimdi saat 15.00 ve ben acıktım.. Ulan acarında mı suyunda mı ne var burada ooof

Günü bitirdim tencere imam ayıldısı yedim bir kaç yaprak da marul bi yanak geldim ya doya doya... Gece de açıkırsam süt aldık onu içerim...
Bakalım yarın Nasıl olur...?

Selam...

Meler yapıyorum.. Ah ah ben eteye gidiyrum...

Dün dem beri misafir misafir biz gidiyoruz.. Dün akşam 9 da makana pilav ooohh yedim .. Sonra da hacamat oldum 6 kupa..
Sabah da midem bulandı akşam geç yedim hacamatın etkisiyle de istifra ettim..
Bugün öğlen de haşlanmış patates falan yedim sonda ine bir yere gittik hala oradayız.. Çerez yedim bi kase :( akşam yemeği niyetine yedim.. Ama şu an varya gürül gürül karnım çerezi kabul etmiyor sanki midem.. Bunu da yarın çıkarırsam hiç şaşırmam..

Ya böyle moralim mi düştü nolduu2..

1 saat kadar önce burada bi tartı buldum tartıldım 72.2 :( aman be..
Şimdi gün sonu tamam kıyafetlerim üzerimde.. Belki kadının tartısı benimkinden 500 gr gark etse....

Ne olur.? Gün içi diye bir kilo fazla çıkarsa desem.. Kıyafetlere 500 gr ver 300 gr da yanlışlık payı olsun hadi kaç kalır??
70.4 olur.. Yanı sabah tartılsaydım 70.4 -70.9 arası çıkardım...
Acaba??

Öyle olsa bile almış olurum.. Tabi spor falan yok..
Ooof ...

3 gün hiç ş hayvansal gıda kullanamam.. Son. Kaldı 2...

Hayırlı geceler

Çok sancılı geçiyor bu günler ya evimi eşimi özledim. :(
Kaçamak olmadı bugün ama daha da azaltmalıyım yemeği hiç kilo veremeyecekmiş gibi hissetmeye başladım .. Spor falan yok sürekli ders yapıyorum beynim çatlıyor artık :(
Spor falan aklıma gelmiyor zaten tüm gün..

Bebek olması için hacamat yaptırdım.. Kasıklarım ağrıyor... Nasip..

Hayvansal gıda olmadan 2 gün bitirdim yarın son :) yarından sonra bol bol yumurta süt ve et yiyeceğim :):)

Bi de buradaki ekmek çok güzel benlm oturduğun yerde yok.. Bu ekmeğe dayanmak çok zor.. Günde bir veya iki dilim yiyorum.. Ama eskiden bi oturulşda 7-8 reçelleyip tereyağlıyıp yerdım :) şimdi kuzu kuzu o bana bakıyor ben ona 1-2 dikim yiyorum o kadar :)

:KK200:Dün gece zurnanın zırt dediği yerden sonraaaaa. :sinirli: Bugün faklı bi diyete başladım... Diyet listelerinde 10 gğnde 12 kilo veren bayanın diyetine.. Yanı sabah gözümü yarın lt yeşil çay ile açıyorum sonra istediğim kadar domates salatalık biber ve yeşillik yiyorum.. Öğlen sebze yemeği ve yoğurt akşam da yoğurt..Aralar da da bol vol su...

Bugün me yedim ? Yeşil çayın malesef yoktu akşam aldım.. Sabah yarım lt su içtim sonra dediği gibi kahvaltı sonra öğlen kabak sote 2 bardak ayran.. Akşam da bşr bardak süt içtim.. Sütten bi saat kada sonra 2 kupa kayısılı form çay :) şimdi de kahve :KK54:
Ve çok açım....
Yani ne bu eziyet ya.. Ama buna neden katlanıyorummmmm :) tartı aldım da :21:

Yarın 69 görmek istiyorummm :dua:
:KK200::KK200::KK200:

Yarında aynı menü devam :) sadece akşama 2 yumurta haşlıcam :) yeşil çayımı aldım sabah yarım lt onu içeceğim :) bakalım sabah tartı da ne çıkacak :) şu anda saat 22.00 71 çıkıyorum :/

Biz susalımda biraz rakamlar konuşsun :halay:
70.0

:) bu da şu oluyor kiiii geldiğimden beri hiç kilo vermemişim.. Ama almamışımda..!

Neyseki en güzel haber yarın 69 ları görecek olmam :21:
Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum :KK24:

Günü nasıl tamamladımmm. :kusmuk:
Sabah normal kahvaltı.. Öğlen bira et ve nötür yiyeyim dedim normalde sebze yemem lazımdı ama et şahane kokunca dayanamadım... Velhasıl.. Yemeğin yanında ayran içtim sonra ki hamsi getirmiş kırılmasın diye bir tane yedim sadece o bile Benş maf etti... Ne yedide hepsini çıkardım...

Saa 16 gibi midem biraz yola gelince 2 rafadan yumurta yedim yarın dilim de ekmek ... Akşam 19.00 da sıcak süt içtim içine bi yemek kaşığı bal da koydum :) malım buraları çok soğuk ben taaaaaa yaylalardayım benlm evimin bulunduğu yere göre burası şuan kış ş ama bu benlm için geçerli ev ahalisi gayet terleyebiliyor....
Neyse sıcak süt soğuklarda vazgeçilmezşmdir bal da bugün hasta olan mideme iyi geldi :)

Bakalım yarın sabah kaç çıkıcam :) şuam saat 22.00 ve kilom 70.1 :)

Şimdi de biraz kavun yedim .. Midem gurul gurul ya...
He hu arada 2 kupa yeşil çay be kayısılı çay da içtim :) su 3 lt falandı ama istifra etmek için bol bol içtim

:KK73::KK73::KK71:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 40
Hayırlı gecelerrre.....

Diyet sabah başladı gece devam etmedi yaaa.. Bugün Mevlüt'e gittim ikram edilen lokum pide meyve suyunu red ettim... Eve gelince kabak çiçeği kızarttım bi tane de yumurta yedim..

Ama sonra saat 8 de galiba içimden bşr çanavar çıktı... Kp organik mi organik şahane bir kavun getirmiş... Yarısını yedim ya... Sonra derse başladın kafam kazan gibi oldu ve Can'ım tereyağlı vişne reçeli istedi... Yedim .. 3 dilin :/ aslı da tam pişmanda Değilim ya.. Bi ödül olsun bu bana :) diyeti bırakınca ben hunlaı yiyeceğim nasılsa vücudum bu yemekleri unutmasın.. Neyse işte yedim ve mutluyum ya :) bu hafta dengelerim şnşallah...

Şu diyet vardı ya akşamları ayran vs içiyordum ya çok aç kalıyorum be bi de erken relg olucam sanırım şu an bünyem kaldırmıyor...

Sayfalardır kendi kendime konuşuyorum ... Hiç kimse günlüğümü okumuyor sanırım... Yanı tabi okunmaya bilir.. Neyse

Merhaba canım hayırlı geceler
Ben günlüğünü okuyorum seni takipte ediyorum bu aslında her günlüğüne göz attığımda yazayım diyorum ama bu aralar kendi günlüğüme bile uğrayamadım her seferinde şöyle bir göz atıp çıkıyorum
Bu arada tebrik ederim gidiyor kilolar
Azmin elinden ne kurtulur ki zaten ALLAH ın izniyle

Seni takipteyim canım

Merhaba canım hayırlı geceler
Ben günlüğünü okuyorum seni takipte ediyorum bu aslında her günlüğüne göz attığımda yazayım diyorum ama bu aralar kendi günlüğüme bile uğrayamadım her seferinde şöyle bir göz atıp çıkıyorum
Bu arada tebrik ederim gidiyor kilolar
Azmin elinden ne kurtulur ki zaten ALLAH ın izniyle

Seni takipteyim canım
Ay çok mutlu oldum ya :) biri benim günlüğünü okuyor :) çok sevindirik oldum :) senin günlüğün hangisi Can'ım :)

Canım günlüğümün adi
İnşaALLAH kilo vereceğim
Sende arada uğra beklerim yorum yap
Hertürlü eleştiriye açığım
Yanlışımın fark edilip uyarılmak hoşuma gider

Canım günlüğümün adi
İnşaALLAH kilo vereceğim
Sende arada uğra beklerim yorum yap
Hertürlü eleştiriye açığım
Yanlışımın fark edilip uyarılmak hoşuma gider
Ben de diyorum bu profil tanıdık geliyor :) okudum seni Can'ım :) şimdi takibe alayım bakayım Nasıl gidiyorsun :)

Ben de paldır küldür gidiyorum ama önüm böyle kapalı gibi hissediyorum bazen ya.. Yarın ne yapacağını bilmeden rahat edemiyorum ...

Hayırlı geceler ...
Günün özeti... Buğnleri Benlm mideme be oluyor? Sabah kahvaltıya akrabaya gittik tam emin olamamakla beraber orada 2 parça sadece et yedim kavurma bizim burada meşhur kahvaltıda et yeriz biz.. Neyse.. Ama emin Değilim o mu dokundu.. Ben bir sat geçti midem kasılıyor... Ağrıyor falan neyse ben yine kustum anlıcaanız.. Sonra saat 16.30 A kadar bş programa gittik karnım aç farkındayım amma hiç bşr şey yiyesin gelmedi.. Düşünüyorum işte şeftali yiyeyim tarhana içeyim süt içerim vs yok yok bünye hayır diyo mide sanki orada yok... Saat böyle 22.30 A kadar devam etti sonra anca mide kapılarını açtı Hadi dedi otasaydın bş yumurta kır :):) neyseki kv lahana sarmış :) bş 10 tane yedim... Bş de küçük çanak kadar kavun yedim.. Hala açım ama bir şey yiyesin yine yok... Zaten çok geçte hanı bunladar guruldamaya bş iki kaşık yoğurt olur belki ama yok can istemiyor....

Back
X