migrosun katoloğunda şimdiden görülüyor indirim fakat şuan yok sanırım 8 martta geçerli olacak. gratis ve watsons hala açıklamadı indirimleri umarım %50 yaparlar herkesin gözü onlarda :)
kızlar bende gratiste indirim çok azdı. farları ve fırçayı gratisten aldım. flormar ve cecile kalem kalmamış. %50 indirim varmış. bende flormar kalemi başka yerden aldım. ayrıca neutrogena göz makyaj temizleyicide kalmamış. herkes süpürmüş :/ yetişemedim. çok memnun olup sürekli aldığım ürünlerdi bunlar.
bu sene watson iyi indirim yaptı bence. özellikte rimellerde indirim çok işime yaradı. max factor %40 indirim, diğerlerinde %50 indirim vardı. düşünüyorum. aşağıya ganimetlerimin fotosunu koyuyorum.
fakat her yerdeki watsonlar aynı değil. bazı watsonlarda hiç birşey kalmamıştı. bazı ürünleri sürekli alıyorum. merak ettiğiniz ürün varsa yorumumu yazabilirim :)
sanırım fiyatları yükseltip indirim yapıyorlar diyorsun. evt bazen yapıyorlar . fakat aldığım ürünlerin normal fiyatlarını bildiğim için indirimde olduklarını biliyorum. bütün yılki fiyatlarının yarı fiyatına satıldılar watsonda :)