bugün tekrardan bütün milletvekillerine mesaj gönderdim ama kimsenin bizi duyduğu yok zaten olmayan domuz gribinin aşısına okadar para verip insanları boş yere aşılayan bir sağlık bakanından her şey beklenir eğer ben bu yasa yüzünden çocuk sahibi olamayacaksam bu yasayı hazırlayan herkesin üzerinde hakkım olsun onlara hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun bizim gibi zaten şansız olan bir azınlığı madur edenlare.
kzıalr malesef çabalarımız boşa çıktı herhalde....adamların hiç bu yoldan dönmeye niyetleri yok gibi görünüyor....
ayşe armanın web sitesinde (ayşenin ikizleri.com).....
orda ayşe armanla - sevgili irfan şencanın rörortajı var...uzun uzun okuyun ve gelin burda bütün kininizi kusun....adam pişkin pişkin ve net cevaplar vermiş...ordan buraya kopyalama yapamadım....bu adrese girin ve okuyun lütfen.....
diyecek hiçbir sözüm kalmadı.....yazıklar olsun gerçekten....
uutlarımızı ıyıce tuketıyolar kendılerıne bısey olmasın olan bıze oluyo bu nasıl vicdan tek embırıyo mucıze olur tutarsa herhalde tup bebekte basarı sansı o zaman % 10 duser duydugumdan berı kendımı kahrettım bı bu sansımız kalmıstı onuda elımızden aldılar ALLAH buyuk bu dunyadada öbür dünyada yakalarındayız onların yuzunden belkıde çocuk sahibi olamıcaz dusunmek bıle ıstemıyorum ıns ıptal olur arkadaslar
yeteeeeer kullanıcısından alıntı
CANIM BAK BİR ARKADAŞ NE YAZMIŞ
AK PARTİ GENEL MERKEZ
HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
AKİM
444 25 44
gonderdıgım maıllerın karsılıgında gelen cevap cok tatmın edıcı olmasada 2. hakkımızda cıft embrıyoya ızın verılmısss
şimdi mail kutuma baktım gönderdiğim hemen hemen hepsi iletilmedi diye geri gelmiş kiminin posta kutusu doluymuş kimi de kullanılmıyor galiba...
of ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?