8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
CANIM BAK BİR ARKADAŞ NE YAZMIŞ

AK PARTİ GENEL MERKEZ
HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
AKİM
444 25 44

gonderdıgım maıllerın karsılıgında gelen cevap cok tatmın edıcı olmasada 2. hakkımızda cıft embrıyoya ızın verılmısss

kzıalr malesef çabalarımız boşa çıktı herhalde....adamların hiç bu yoldan dönmeye niyetleri yok gibi görünüyor....

ayşe armanın web sitesinde (ayşenin ikizleri.com).....

orda ayşe armanla - sevgili irfan şencanın rörortajı var...uzun uzun okuyun ve gelin burda bütün kininizi kusun....adam pişkin pişkin ve net cevaplar vermiş...ordan buraya kopyalama yapamadım....bu adrese girin ve okuyun lütfen.....

diyecek hiçbir sözüm kalmadı.....yazıklar olsun gerçekten....

bugün tekrardan bütün milletvekillerine mesaj gönderdim ama kimsenin bizi duyduğu yok zaten olmayan domuz gribinin aşısına okadar para verip insanları boş yere aşılayan bir sağlık bakanından her şey beklenir eğer ben bu yasa yüzünden çocuk sahibi olamayacaksam bu yasayı hazırlayan herkesin üzerinde hakkım olsun onlara hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun bizim gibi zaten şansız olan bir azınlığı madur edenlare.

benim attığım maillerinde bazıları geri döndü tbmm'den...Dediğiniz adrese girip röportajı da okuyacağım.

haklısın valla
sadece allah kahretsin diyorum ve allah havele ediyorum umutlarımızın ve geleceğimizin hırzızı bu yasayı çıkartanlar

bu böyle olmuyacak arkadaşlar mail ile sesimizi duyurabileceğimizi hiç düşünmüyorum (ama ben yinede gönderdim ) (
baharson arkadaşıma katılıyorum ..kısırlık okadar çoğaldıki tüpbebek merkezleri hastalarla doldu ee bundanda faydalanmak istediler
üzülerek söylüyorum arkadaşlar amaçlarına onlar ulaşacak biz değil
keşke hepimiz ankarada olsakta başbakanlığın önüne çıkıp bu yasayı protesto etsek belki böyle daha etkili olurdu

Arkadaşlar, biraz önce tedaviye başladığımız merkezi aradım.Tek embriyo uyuglaması konusunda görüştük."Cumartesi yumurtası toplanan hastanın bugün transferi oldu ve tek embriyo konud, bakanlıktan ilgili yazı elimize ulaştı çünkü" dedi.Çomşaşırdım.Geçiş süreci olacak vs. yokmuş.Biz tedavi için hazirandan marta çekme sebebi bu uygulamanın çıkacağı yönünde aldığımız duyumlardı ama şans işte gene takıldık yasaya ve bugün bir protesto kampanyası yapılıyor.Ben de gerekli yerlere mail attım.Lütfen sizler de sesinizi duyurun.Tepkiler işe yarayacaktır.

Şimdi okudum röportajı, sinirden elim ayağım titriyor. O kadar rahat "o da yasak, bu da yasak, şu yok bu yok" demiş ki... ne yaptıklarının da gayet güzel farkında yani...

Kim oluyor da benim bedenime ve benim embriyoma karışıyorlar anlamıyorum. Bu kadar harcadığım dünya kadar paranın tek kuruşunu ödemişler mi de üzerinden tasarruf yapma hakkını kendilerinde buluyorlar?

Eşim ve ben 10 senedir tavandan SSK primi ödüyoruz. Bizim üzerimizden her ay ödenen SSK primi ile her ay tam 8 kişiye aylık işsizlik maaşı ödenebiliyor. Durumumuz iyi, raporla uğraşmak da kolay iş değil, devlet bize değil ihtiyacı olana yardım etmiş olsun diye rapor almamayı düşünüyordum ama ilk fırsatta çatır çatır alıp hakkımı bırakmayacağım.

yaaaaa kızlar başbakanlık gov girdim mail atmal için hani orda bilgi yazan yere ne yaziliyoda mail gidio anlamadım beni aydınlatın kendi adresimi giriom olmuyo hata dio

uutlarımızı ıyıce tuketıyolar kendılerıne bısey olmasın olan bıze oluyo bu nasıl vicdan tek embırıyo mucıze olur tutarsa herhalde tup bebekte basarı sansı o zaman % 10 duser duydugumdan berı kendımı kahrettım bı bu sansımız kalmıstı onuda elımızden aldılar ALLAH buyuk bu dunyadada öbür dünyada yakalarındayız onların yuzunden belkıde çocuk sahibi olamıcaz dusunmek bıle ıstemıyorum ıns ıptal olur arkadaslar

ne olacaklarını sanıyorlar anlamıyorum
türkiye de bunu bu şekilde baltalar kadınlarımızın umutlarını böyle tüketirlerse sanıyorlar mı ki buradaki tüp bebek merkezleri zengin olacak ? millet yurtdışıundan türkiyey ye gelip yapıyordu şimdi bizim insanımız Kıbrıs a akın edecek .. hem orada adet serbets hem cinsiyet seçimi serbest hem de buradan ucuza yapıyorlar.. Başbakan 3 çocuk derken yumurtanın üstüne oturacağımızı ve gıdaklayacağımızı sanıyor herhalde..

Hemşehrim kardeşim, tam olarak duygularıma tercüman olmuşsun. Türkiye sadece bize değil tüm bölge ülkelerinden insanlara çare oluyordu. Benim tedavi olduğum hastane birleşmiş milletler gibiydi, her milletten insan tedavi oluyordu. Bu yönetmeliği çıkaranların anlayacağı dilden konuşmak gerekirse yedi düvelden insan gelip Türkiye'de çil çil para bırakıyordu. Şimdi bu gelirden de olacaklar, farkında değiller.

Neymiş, tüp bebek tedavisinin sonucu olarak bebek ölümleri çok oluyormuş, istatistiklerimiz bozuluyormuş. Her sene 5-6000 çift tüp bebek tedavisi olur en fazla. Bundan da olmaz ama hadi diyelim 500 bebek ölür. O beşyüz bebek mi istatistiği bozuyormuş. Gitsinler önce 14 yaşında zorla evlendirilip 15 yaşından itibaren her sene hamile bırakılan evde tarlada doğuran zavallı kadınlara hizmet götürmeyi öğrensinler. Bebek ölümleri 5 yıldızlı tüp bebek kliniklerinde değil, sağlık ocağı bile olmayan köylerde önlenir.

Ben daha gebe kalamadığım bebeğin küvez masraflarını bile düşünüp 7000 TL verip sigorta yaptırdım. Ne tüp bebek tedavimde, ne doğumumda ne de sonrasında SSK'dan bir kuruş almaya niyetim vardı. Zaten vermemek için kırk takla atıyorlar. Benim paramla yaptırdığım tedaviye gölge etmesinler başka ihsan istemez.

ay kızlar o kadar sinirliyim ve o kadar üzgünümki anlatamam...
az önce adanada başkente doktorum tayfun beyle görüştüm...bu ay adetimin 3. günü gideceğim...bir kaç soru sormak için....doktorum yeni çıkan genelgeden haberin var değil mi dedi...evet malesef hocam dedim.......

doktorumda .......malesef yeşim dedi bu durum çok kötü oldu...bizde arkadaşlarla bu konuyu konuşuyoruz kaç gündür dedi....ve hiç doğru bir karar ve genelge değil bu dedi....mecburen bol bol dondurup olmadıkça deneyeceğiz dedi...başka çaremiz yok.....malefef bize başka çare bırakmıyorlar...hem bize kötü oldu bu durum hem sizlere malesef dedi...
bizde arkadaşlarla bu konuyu konuşuyoruz kaç gündür dedi....malesef çok üzgünüm dedi....üstelik şöyle bir durumda var... bu kararı alırken,bu kısıtlamaları getirirken bu bilim adamları hiç bir durum ayırt etmeksizin almış...yani embriyo kalitesi sperm kalitesi...yumurta kalitesi ayrımı yapmadan karar almış...çünkü bu kişiden kişiye değişir....bu çok yanlış...herkesi aynı eşitlikteymiş gibi davranıp herkese tek emriyo verilmeside çok yanlış dedi....

umarım bu karar iptal edilir...olmayacak birşey ama olursa çok iyi olur...yoksa o güne kadar bu kararı alan insanlara sürekli allah onları bildiği gibi yapsın diyeceğim....

antayayı aradım ankara için başta 0312 yi çevirmek gerekiyormuş aradım baya kızdım ağladım ordaki adam kesinlikle genel müdürlüğe ileteceğini söyledi antalyadan arayan kimse olmadığını söledi

bu nasıl iş ya nasıl bri durum allah kahretsin hepsini çok üzgünüm gece 2 yekadar mail attım birazdan tekarra atacağım milletvekillerine ulaştı mailler
arkadaşlar adreslerin üstüne tıklayıp gönderemeye açlışmayın kendi mail adresinizden girip yollayın daha kolay oluyor..

şimdi mail kutuma baktım gönderdiğim hemen hemen hepsi iletilmedi diye geri gelmiş kiminin posta kutusu doluymuş kimi de kullanılmıyor galiba...
of ya..

şimdi mail kutuma baktım gönderdiğim hemen hemen hepsi iletilmedi diye geri gelmiş kiminin posta kutusu doluymuş kimi de kullanılmıyor galiba...
of ya..

milletvekilinin mail box u dolu zira kullanilmiyor
ne kadar acı değil mi ?????????????????????
ben tüm partilerin merkez müdürlüklerine ve kadın kollarına ,
sonrasında da Aile den sorumlu devlet bakanına yazı yazacağım, sizlere de bir kopyasını buraya vereceğim isteyen istediği yere fax çeksin . altına isminizi ve telefon numaranızı eklemeyi unutmayın ki sahte karakter değil gerçek tüzel kişi olduğumuz bilinsin arkadaşlar. Oğlumdan foırsat bulursam hemen yazacağım sadece bugün değil tüm ay fax çekeriz gerekirse tüm yıl.. bu konu 1 günde çözülecek mevzu değil nasılsa...

inanmıyorum ya ayeşnin ikizleri sitesinde ayşe aydın anket koymuş bu olaya olumlu ya da olumsuz bakıyor musunuz diye olumlu bakanlar %84 olumsuz da gerisi...
kim veriyor bu olumlu oyu anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…