8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Artık kadınların katledilmediği, 2. sınıf görülmediği, haklarının elinden alınmadığı, bedensel bütünlüklerinin sakatlanmadığı, gülümseyen annelerin olduğu bir dünya diliyorum
Kazen teşekkürler bizleri unutmadığın, unutturmadığın ve tüm hafife almalara rağmen Kadınlar Kulubünü yılmadan devamlı kıldığın için.

Kadın haklarını, kadın erkek eşitliğini sadece dillendirmeye her 8 Mart'ta günah çıkartmaya devam edeceğiz ve hiçbir şey değişmeyecek.
Kadın ve erkekten önce insanı göremedikçe, kadın haklarından önce insan haklarını yerleştiremedikçe, kadını erkeğin uydusu gören kadına hükümdarlık eden erkek zihniyeti değişmedikçe, bu zihniyete sahip kanun kanun, kural ve örfler devam ettikçe, kadına tokat atmak ağır suça girmedikçe, siyasetçi, vali, kaymakam, bürokratların %91'i erkek oldukça, kadının namusu erkekten soruldukça, kız ve erkek çocuklar eşit yetiştirilmedikçe hepimizin çok iyi bildiği adaletsizliği, insanlık dışı sonuçlarını görmeye devam edeceğiz.
Ne olur kimse kusuruma bakmasın gün böyleyken timsah gözyaşı dökenler dahil herkesin paylaştığı çiçek böceklere, düzülen methiyelere katılmayacağım ve bugünü kutlayamayacağım. Kadınların hoşgörüye, güçlü olmaya ihtiyaçları yok. Sadece insanı görebilsek sınırlara, silahlara da ihtiyacımız olmadığı gibi.

Kendini ruhunu benliğini kocasına, kaynanasına, eltisine, görümcesine vs.ezdirmeyen her şeyden önce kendine saygısı olan tüm kadınların dünya EMEKÇİ kadınlar günü kutlu olsun.

Ve Kazen başlık değiştirilmeli dünya kadınlar günü değil DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ olarak öbür türlü esas anlamını yitiriyor.

Çok teşekkürler Kazen ben bütün kadınların kadınlar gününü kutluyorum artık kadın cinayetleri son bulur kadınlara daha çok değer verilir umarım.

Kazen TEŞEKKÜRLER
dünya kadınlar günün kutlu olsunnn
Tatlim sen kimin kadinlar gununu kutladin burda
Dunya kadinlar günümüz kutlu olsun. Ben de, artik kadin cinayetleri durdurulsun, katillere, tecavuzcu, tacizcilere ceza indirimi uygulanmasin istiyorum. Kadinlara hakettigi ozgurluk taninsin istiyorum.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu, mutlu hep ama hep mutlu olsunlar...

Oooo kimler gelmiş,kimler gelmiş.Kadınlar gününüz kutlu olsun:)
Kız , KK'nın demirbaşı oldun eyice.Yakın gözlüklerinin numarası değişti mi Elifcim, yaşlanmışsındır tabi haliyle bunca seneden sonra, ahahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…