8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Birgün değil hergün hatirlanmak, sayilmak, sevilmek dilegiyle..tesekkur eder bende yaslisi genci tüm kadinlarimizin kadinlar gününü kutlarim

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyoruz.
Teşekkür ederiz, nice 8 Mart'lara inşallah..

Emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun.

Herkesin kadınlar günü kutlu olsun. Ne mutlu kadınım diyene

Tüm Dünya da bütün Kadınlara yönelik yapılan psikolojik, cinsel ve fiziksel şiddet bittiğinde
bugün daha büyük bir anlam kazanacak ...

Çok güzel bir paylaşım..Emeğinize yüreğinize sağlık...
Ayrımcılığın olmadığı Kadınların ikinci hatta üçüncü sınıf bir insan görülmediği hiç yerine konulmadığı bir Zamanlar dileğiyle..
Sadece görünen ayrımcılık ıcın değil maalesef birde Kadın hakkını savunuyorum dıyen ama göstermelık olanlar da çok..
En basit olarak ve en kötüsü olarak da bu mecliste.. ( İstisnalar elbet vardır...) Oy alabılmek ıcın bıle Kadın ı partısınden aday gösteren meclıse gırmesını ısteyen var..
Kadının hakettıgı yerde olması dileğimle...
Sadece kadın erkek ayrımı değil hıc bır ayrımcılıgın olmadıgı herkesın her konu da eşit insanın İnsan gıbı yaşadığı güzel gunler dileğiyle..

Kadınlar günümüz kutlu olsun olmasına da .. ben olaya daha farklı bakıyorum.. bence böyle bir gün olmamalı bile..!
8 mart kadınlar günü aslında kadınları aciz ve yoksun kılıyor !! hani o kadar acizler ve o kadar yoklar ki bari senede bir günleri olsun da mutlu olsunlar sevinsinler çenelerini açmasınlar baabında sunulan bir lütuf gibi.!! bu günü kabul etmek ve kutlamak bunu kabullenmektir... Her güne bir anlam katan, can katan, sevgi aşılayan ve besleyen biz kadınlar bir günde değil her günde anılmalıyız.. kadınlar günü kalksın, erkekler günü kutlansın... kutlansın ki bizde senede 1 analım !!!

Kesinlikle destekliyorum...

hepimizin gününü kutlarım kızlar. hepimize sevdiklerimizle sevgi ve güven dolu bir hayat diliyorum...

Ben hala umutluyum.
İnanıyorum kadınlara hak ettikleri degerin verileceğine,
İnanıyorum kız çocuklarının eğitim haklarının elinden alınıp evlendirilmeyeceğıne,
İnanıyorum kadına yapılan saldırılarin,vahşetlerin son bulacağına
Belki ütopik, belki olmayacak seyler inandiklarim ama umut etmekten bir kadin olarak vazgecmeyecek, Atatürkun verdigi haklara sarilarak hayatta dimdik yurucegime inaniyorum. Güçlü,sağlam yarınlara. Kadinlar gunumuz kutlu olsun...

Çok teşekkür ederim
Tüm Kadınlar Kulübü ailesinin Kadınlar gününü kutluyorumKadına şiddete hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…