- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
inanın ilk kez satış yapıyorum banka hesabı veya posta hesabına yatırabilirsin
Tmm cnm o zaman hesap nonu gönderrsin baan özelden elbiseyide arkadaş alıyor galiba neyseAparatdanda haber gelsin kalanları alırım artıkın oyuncakları istiyorum zaten en çok yatak odama koyucam
19 tl bide havale ücreti 5tl 24 tlye mal oluo?
sen hesabı verınce ben eft nı yaparım kargoyla gönderirsin daha sonrasında bana ptt kargo yakınsa sana çok iyi olur o en ucuzutamam ama beni yönlendirin ödeme şekli ile ilgili çünkü ben hiç yapmadım arkadaşlar
tamam ama büyük sarı oyuncagın tek gözü kopmuştu yapıştırdım tek göz orjinal degil yani
karşılaştırdım ben uyuyor bence yuvarlak çünkü
sen hesabı verınce ben eft nı yaparım kargoyla gönderirsin daha sonrasında bana ptt kargo yakınsa sana çok iyi olur o en ucuzu
olsun cnm farkettim gözü zaten hiç sorun değil oynucak halim yok zaten dursun öyle süs severim peluşları
evett canım aparatda arkadaşa uymuyorsa onuda alım ödeme seklın falan nasıl
rica etsem aparatın çapını ölçebilir misiniz ben de benım makineninkini ölçeyim uyuyorsa alıyım ben onu
tamam evde değilim hesap numaramı bilmiyorum yarın yazarım olurmu
19 tl bide havale ücreti 5tl 24 tlye mal oluo?bide kargo 30tlyi buluo.
20 cm geliyor cnm
İşinize karışmak gibi oldu ama eft ile uğraşmayın bence pttden kişiadına para gönderin konu sahibi arkadaş da tc no ile herhangi bir pttden çeksin :) eft parasıyla ugrasmamıs olursunuz:)
Aparatı alacağım :)
tm cnm hayırlı olsun sana uymazsa bende senden alırım
yok sadece yuvarlak olan yani makinenin ucuna geçirilen kısımdan bahsediyorum :) o kısmını bir ölçebilir misiniz
bana uyar valla arkadaşlarda kabul ediyorsa
Okey uymazsa size haber vereceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?