ahhh cnm maleseff ben onla yaşamayı öğrendim kendimce bişiler yapıorumlevrek..ayşeceylin naber kızlar
levrekcim sindirim problemin halloldumu
iyiyim canım sen geziyorum kk da ceylin fırsat verdikcelevrek..ayşeceylin naber kızlar
levrekcim sindirim problemin halloldumu
çok geçmiş olsun dicemopuyorumnanaktankızlar kaç gündür giremedim kusuruma bakmayıncumartesi sabah uyandığımda 39derece ateşim vardı ve bademciklerim iltihaplanmıştı 1 yudum su bile içemedim 3gündür yatıyodum bugün toparlandım biraz ama iyi haber 4 kilo verdim :lepi: 78 oldum :lepi: her şerde bi hayır vardır dedikleri doğru galiba bu kiloya doğumdan sonra bile inememiştim beni merak eden arkadaşlarım hepinizi çoooooooook seviyorum inanın içim içimi yedi bende sizleri merak ettimzemuszemus
bu arada kızlar kaynanamlarda kalıyoruz kendi evime geçene kadar aranızda çok sık bulunamıycam kusuruma bakmazsınız inş.
güzel gidiyorsunsabah kepek ekmeğine sandviç yedim
arada mandalina
öğle yemeğinde
tavuklu bi yemek 2 tane yoğurtlu patates topu ve birazda salata
akşamda kesinlikle lıght bişiler yemeliyimmm
oofff kilo vermem gereekkkkk
iyiyim canım sen geziyorum kk da ceylin fırsat verdikce
selam rukiye ablam nasılsın a.s.
bİrde nİternet yasaĞı geldİ
artık akŞalmları gİrerm arada kaÇamakda yaparım gÜndÜzlerİ bÖyle napİmmm
Bu yarış inşallah hepimiz için iyi olur.Günaydııın kardeşşşş takıııımmmııım opuyorumnanaktan
Bu haftaki yarışımızda bakalım kim birinci olacak kaydirigubbakcemile2
Bizim takıma da buyrunda ikramlarımızdan tadın kaydirigubbakcemile3
Asuman canım geçmiş olsun . Verdiğin kilo içinde seni tebrik ederim.Aman dikkat et kendinede geri alma.kızlar kaç gündür giremedim kusuruma bakmayıncumartesi sabah uyandığımda 39derece ateşim vardı ve bademciklerim iltihaplanmıştı 1 yudum su bile içemedim 3gündür yatıyodum bugün toparlandım biraz ama iyi haber 4 kilo verdim :lepi: 78 oldum :lepi: her şerde bi hayır vardır dedikleri doğru galiba bu kiloya doğumdan sonra bile inememiştim beni merak eden arkadaşlarım hepinizi çoooooooook seviyorum inanın içim içimi yedi bende sizleri merak ettimzemuszemus
selam arkadaşlar ben şu şu an komşudan nete gırıyorum evde net yok nedenını bılmıyorum ama bır kac gün gıremeye bılırım haber edeyım dedım dedıgım gıbı komşuyla ortak kullanıyoruz galıba başka bır şeye gececeklermış o yuzden ıptal etmışler tt netı rejımım devam edıyor yarında başka arkadaştan yazarım öptüm
slm kızlar ii akşamlarrrrrrrrrrrr
iyiyim ablam sen pek girmiyosunSelam canım nasılsın?
niyeki:uhm:Bel bölgem resmen yağ depoladı ve ben nefes alırken daralıyorum.
iyiyim ablam sen pek girmiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?