Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

levrek..ayşeceylin naber kızlar
levrekcim sindirim problemin halloldumu
ahhh cnm maleseff ben onla yaşamayı öğrendim kendimce bişiler yapıorum
işyerinde bitki çayları fln içiorum etkili oluoda evde haftasonlaı tamamen gezmeye dalıorum unutuorumm

çok geçmiş olsun dicemopuyorumnanaktan
ama bi yönden de oh ne güzel olmuş diyesim :kedi:kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana tabii cnm çok geçmiş olsun dikkat et
kaynanlarda ne kadar kalcaksın birde cuma günü sabah kilonu bildirmeyi unutmaakaydirigubbakcemile5

bu arada kızlar kaynanamlarda kalıyoruz kendi evime geçene kadar aranızda çok sık bulunamıycam kusuruma bakmazsınız inş.

sabah kepek ekmeğine sandviç yedim
arada mandalina
öğle yemeğinde
tavuklu bi yemek 2 tane yoğurtlu patates topu ve birazda salata
akşamda kesinlikle lıght bişiler yemeliyimmm
oofff kilo vermem gereekkkkk
güzel gidiyorsun
ama senden artık gramlar değil
kilolar vermeni istiyorum levrek

iyiyim canım sen geziyorum kk da ceylin fırsat verdikce

ceylinm öp bnm içiiinopuyorumnanaktan

bugün
sabah yok
öğlen 1 poğaca 1 dilim ekmek sucuk peynir domates 2 zeytin
arada mercimek salatası2 dilim kek
aksam çiğ köfte yiyecegim etsiz ohh kızıma süt olsunnnn sonrada meyveeeeeee

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben şu şu an komşudan nete gırıyorum evde net yok nedenını bılmıyorum ama bır kac gün gıremeye bılırım haber edeyım dedım dedıgım gıbı komşuyla ortak kullanıyoruz galıba başka bır şeye gececeklermış o yuzden ıptal etmışler tt netı rejımım devam edıyor yarında başka arkadaştan yazarım öptüm

a.s. kızlar sabah 2 fıncan şekersız yeşil cay
öğlen 3 fıncan şekersiz cay 1 paket dıyet biskuvi peynır 1 tane zeytın 3 catal sucuklu yumurta
ıkındıde teflon tavada buharda 6 tane mantar yedım
akşam carba kabak yemeği 2 tane kücük yeşil bıber 2 bardak ayran toplam 2 lt su 2 fıncan şekersız cay 1 elma 1 mandalına

Bu yarış inşallah hepimiz için iyi olur.
Asuman canım geçmiş olsun . Verdiğin kilo içinde seni tebrik ederim.Aman dikkat et kendinede geri alma.

Selmacığım neyse sorun inşallah düzelir.

iyiyim ablam sen pek girmiyosun

Canım akşam 17:30'dan önce evde olamıyorum. Yemek vs. derken saat 20:00 oluyor ama yinede nete girmem sorun oluyor. Hem benim ufaklıktan bana sıra gelmez(kızımın odasındada bilgisayar var ama oda başını dersten pek kaldırmadığı için odasına girip rahatsız etmek istemiyorum hemde o bilgisayarın klavyesi q klavye diğeri f klavye olduğu için elim ona alıştı) hemde ufaklıktan bana sıra gelse bile eşimle aramızda ister istemez sorun oluyor bende ancak bu aralıklarla zar zor girebiliyorum.
K A P T A N I M B U M E S A J I M I S E N D E O K U.(Giremememin asıl kaynağı bunlardan ibaret)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…