:roflol::roflol::roflol:o zaman tv de izlemeyelim de birbirimize bakıp oturalım de ablamkaydirigubbakcemile3
benim kk hep acık durur fırsat buldukça yazarım:hulya:koçiş merak eder ne yazıyon diye bende yediklerimi derim güler banakaydirigubbakcemile3dalga gecer sonrada söylenir sanki kilon varmış gibi bide diyet yapıyon dernaniknanik
benim kocacımda alıştı kk ya gecen adetim geçikmişti ya diyorki kk dakilere sorsana niye gecikirmiş diyo:roflol:
ay ne demek cnm hayırlı olsunŞenizazracığım ya beni nikimden dolayı kırmızılara boyanmışsın diye geçmş sayalarda tebrik etmiştin kusuruma bakma teşekkür etmek kısmet omadı. Sana bu inceliğinden dolayıÇOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM. Cennetbahçem iremim'in(saadetin) hediyesi onun sayesinde kırmızılara boyandım şimdiye kadarki aldığım eeeeeeeen ama en güzel hediyelerden biri onada burdan tekrar TEŞEKKÜR EDİYORUM.
oh oh maşalalhTakı tasarım, çocuk gelişimi, kuaförlük,birkaç hafta sonrada ahşap boyama ve bilgisayar.
peynirli pideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecokacimcoookkızlar bn çıktım
yarın da sabahtan yokum
önce dr a gidecem sonrada kızımların yerli malı haftasıymış peynirli pide yaptracam ordan da kursa giderim
ama sabah yinede uğrmaya çalışırıım
kızlar bn çıktım
yarın da sabahtan yokum
önce dr a gidecem sonrada kızımların yerli malı haftasıymış peynirli pide yaptracam ordan da kursa giderim
ama sabah yinede uğrmaya çalışırıım
saat kaçta?
bu cuma kimse bana artıyım yazmayacakklava:
yazanı yakarımkötükedihüso
geşmiş olsun tatlım kendıne ıyıbak tebrık ederım oh neguzel kılolar gıtmişşş
merhaba canım geçmiş olsun ..dikkat et cnm kendine
bu arada tebrikler 4 kilo birden vermek süper :lepi:
asuuuuuuuuuuuuuu geçmiş olsunnnnnnnn canımmmmmmmmmm
4 kilo süperrrrrrr kesin 1. yizzzzzzzz
geçmiş olsunnnnn
cidden yaa her işte bi hayır var 4kg süper tebriklerr kaydirigubbakcemile5
anacım ben hasta bile olsam o konuda kaybettiğim hiç bişe olmuoomafoldumben
çok geçmiş olsun dicemopuyorumnanaktan
ama bi yönden de oh ne güzel olmuş diyesim :kedi:kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana tabii cnm çok geçmiş olsun dikkat et
kaynanlarda ne kadar kalcaksın birde cuma günü sabah kilonu bildirmeyi unutmaakaydirigubbakcemile5
Asuman canım geçmiş olsun . Verdiğin kilo içinde seni tebrik ederim.Aman dikkat et kendinede geri alma.
hepinize çoook teşekkür ederim bugün çok iyiyim sadece baş dönmem var.78e düşmüşüm hiç bırakırmıyım kendimi zemuszemus bu aada kaptanım cuma günü kilo bildirimimi yaparım merak etme sen kendi evimede bugün yarın geçerim inş. ne demişler ''EVİM EVİM GÜZEL EVİM''dimi ama
herkese merhaba a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?