çok güzel ablama.s kızlar sabah 3 fıncan şekersız cay peynır 1 tane zeytın 4 catal sucuk yarım paket altın başak bıskıvı saat 11 de karışık bıtkı cayı öğlen 2 fıncan şekersız yeşil cay akşam corba kabak yemeği salata 2 bakdak ayran 2 fıncan şekersız cay toplam 2 lt su
anacım sabah yemeden nasıl duruyıorsunben bugün
sabah yok
öğlen 1 poğaca çay
ikindi misafirim vardı 1 poğaca mercimek salatası 1 dilim kek çay
aksam nohut mercimek salatası 1 tutam çekirdek meyve
gunaydın kızlarrrrrrrrr
çok güzel ablam
iradene hayranımzemuszemus
anacım sabah yemeden nasıl duruyıorsun
bn sıloşu emzirirken için geçerdiakannehir
selammmm
sabah koşuşturmayla geciyo hem canım istemiyo hemde fırsat olmuyo öğlen yapıyorum kahvaltı mı 1 gibi falan-tatlicadiarzu-
kızlar kaç gündür giremedim kusuruma bakmayıncumartesi sabah uyandığımda 39derece ateşim vardı ve bademciklerim iltihaplanmıştı 1 yudum su bile içemedim 3gündür yatıyodum bugün toparlandım biraz ama iyi haber 4 kilo verdim :lepi: 78 oldum :lepi: her şerde bi hayır vardır dedikleri doğru galiba bu kiloya doğumdan sonra bile inememiştim beni merak eden arkadaşlarım hepinizi çoooooooook seviyorum inanın içim içimi yedi bende sizleri merak ettimzemuszemus
kızlar kaç gündür giremedim kusuruma bakmayıncumartesi sabah uyandığımda 39derece ateşim vardı ve bademciklerim iltihaplanmıştı 1 yudum su bile içemedim 3gündür yatıyodum bugün toparlandım biraz ama iyi haber 4 kilo verdim :lepi: 78 oldum :lepi: her şerde bi hayır vardır dedikleri doğru galiba bu kiloya doğumdan sonra bile inememiştim beni merak eden arkadaşlarım hepinizi çoooooooook seviyorum inanın içim içimi yedi bende sizleri merak ettimzemuszemus
geçmiş olsunnnnnkızlar kaç gündür giremedim kusuruma bakmayıncumartesi sabah uyandığımda 39derece ateşim vardı ve bademciklerim iltihaplanmıştı 1 yudum su bile içemedim 3gündür yatıyodum bugün toparlandım biraz ama iyi haber 4 kilo verdim :lepi: 78 oldum :lepi: her şerde bi hayır vardır dedikleri doğru galiba bu kiloya doğumdan sonra bile inememiştim beni merak eden arkadaşlarım hepinizi çoooooooook seviyorum inanın içim içimi yedi bende sizleri merak ettimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?