Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ablam çalışıyor muydun sen
niye kızıyoki eşinlmaz:

haber verdiğin için tşk ederim
dilerim uzun sürmez
cuma sabahlarını unutma sadece

sucuk tan başka artı bişey görmüyorum
ama zaten o kadr da olur
süpersin ablam

Öyle bir şişkinlik varki heran patlayabilirim.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bel bölgem resmen yağ depoladı ve ben nefes alırken daralıyorum.

aman selmay cumaya kadar ne yap ne et ververeliniortak

Azraaaaaaaaaa canım benım hoŞgeldın ınan ınŞallah sen burdasındır dıyerek (dua ederek topıĞe gırdım) Çok ŞÜkÜr dek geldık senı kocaman kocaman ÖpÜyorum.

çok iyi etmişsiin cnm
aslında meyveler bile maalesef diet yapanlara sınırlı( ama sen emzirdiğin için değil)
muz örneğin bnde günde bi tanemafoldumben
benim en çoooooooooooooooooooooooooooooook sevdiğim meyve ben günde 3,4 tane yiyorum:kedi:ama tok tutuyiiiiii-tatlicadiarzu-

okudum cnm haklısın
mümkün oldukça gir

Azraaaaaaaaaa canım benİm hoŞgeldİn İnan İnŞallah sen burdasındır dİyerek (dua ederek topİĞe gİrdİm) Çok ŞÜkÜr dek geldİk senİ kocaman kocaman ÖpÜyorum.
ŞenizŞenizŞeniz

Kaptanım sözüm söz vereceğimde dereceye girme sözümü galiba tutamayacağım. KUSURUMA BAKMA:Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:jeyyar::jeyyar:
:lepi:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

benim en çoooooooooooooooooooooooooooooook sevdiğim meyve ben günde 3,4 tane yiyorum:kedi:ama tok tutuyiiiiii-tatlicadiarzu-
cokacimcoookcokacimcoook
Eksideyim ama dediğim gibi sözümü tutamayacağım ben ona üzülüyorum.

artı yazmada

o zaman tv de izlemeyelim de birbirimize bakıp oturalım de ablamkaydirigubbakcemile3
benim kk hep acık durur fırsat buldukça yazarım:hulya:koçiş merak eder ne yazıyon diye bende yediklerimi derim güler banakaydirigubbakcemile3dalga gecer sonrada söylenir sanki kilon varmış gibi bide diyet yapıyon dernaniknanik
benim kocacımda alıştı kk ya gecen adetim geçikmişti ya diyorki kk dakilere sorsana niye gecikirmiş diyo:roflol:

azracığım ya beni nikimden dolayı kırmızılara boyanmışsın diye geçmş sayalarda tebrik etmiştin kusuruma bakma teşekkür etmek kısmet omadı. Sana bu inceliğinden dolayıÇOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERıM. Cennetbahçem iremim'in(saadetin) hediyesi onun sayesinde kırmızılara boyandım şimdiye kadarki aldığım eeeeeeeen ama en güzel hediyelerden biri onada burdan tekrar TEŞEKKÜR EDıYORUM.

Ah canım benim ben senin o dediklerini takıma katıldığım ilk aylar yaşadım yani anlayacağın ben o yolardan geçtim.Ama şimdi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…