Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm sabah beşibır arada cay öğlen beşibır arada cay ikindıde gezmedeydım 3 fıncan şekersız cay 1 tane sana böreği yarım elmalı pasta 2 tane dolma bıberı 1 parca bazlama akşam beşibır arada cay patates yemeği salata toplam 2 lt su meyva

selmacım ıyı geceler nasılsın canım hıç ugramıyorsun bu aralar gercı kımse ugramaz oldu ama her neyse günlük bır sayfa bıle dolmuyor ya

Selmacığım bakıyorumda süper ve tam gaz gidiyorsun tebrik ederim.
Bende şişlikten patlayacağım bugün regl oldum.yediklerime o kadarda dikkat etmeye çalışıyorum ama galiba rahatsız olmaktan kaynaklanan birşey her ay normalde 1.5 kg. ile 2 kg. arasında artış oluyor daha sonra değişiyor ama gel gelelim sabredip yediklerime hiç dikkat edemiyordum şimdi öyle değil. Ama yinede.................kg. artış var.

Selmacığım okul aile birliğine üyeyimde başkanlığı içinde teklif geldi kabul etsem benim için yorucu olur mu acaba ne dersin?

ya bır koşu gıdıp banyoyu yıkadımda ondan yoktum bıre bızım net gece gec vakıt sorunsuz oluyor dört kışı kullandıgımız ıçın hepsı acıkken cekmıyor şimdı galıba komşular yattı net bana kaldı

asuuuuuuuuuuuu ıyı akşamlar bu aralar az gırıyorsun sankı

oğlum mahvediyo beni selma abla şuan evin halini bi görsen korkup kaçarsın
yemek, temizlik hak getire ....saldım çayıra mevlam kayıra diyorum laelaelaelaelae
oğluşdan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum

ay gercekten tam haylaz zamanı ama olsun canım ya evıde dert etme boşver olsun bızımkıler buyük ama ınan bende gece yarılarına kadar ışımı bıtıremıyorumm

ay gercekten tam haylaz zamanı ama olsun canım ya evıde dert etme boşver olsun bızımkıler buyük ama ınan bende gece yarılarına kadar ışımı bıtıremıyorumm

ya en azından kendini idare edebilecek yaşa gelse çok süper olucak ben anlamıyorum nasıl bi enerjidir 1 saniye durmuyo arkadaşlarında çocukları var hiçbiri benim oğlum gibi değil daha sakinler annelerinin kucağından kalkmıyolar ama benimki fırtına gibi esip savuruyo burda arkadaşlar gün başlattılar güne bile giremedim oğluşun yaramazlığı yüzünden... ama yinede onu çoook seviyorum bi tebessümü herşeye yetiyoŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…