Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bnde yatar iyi gecelr
ayy yarın kursumun son günü ve seftifika sınavım var
dua edin bana kızlar

offf kızlar ellerim yanıyoo eşim üşütmüş biraz sırtına vicks sürdüm ellerim acayip yanıyo okadarda yıkadım

CADIARZUCADIARZUCADIARZU:uhm::uhm::uhm::tesellilumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

yok cnm o farkılı bi konudan bahsetmiş
aman dur onuda kaybetmek istemm çok seviyrum selmayımı
hepinizide lütfen hiçbirinz gitmeyin artık

CANIM AZRACIĞIM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM.Ben burdayım arkadaşlar merak ettiğiniz birşey varsa bana sorabilirsiniz.buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

herkes kuralleri hatırladı mı iyice hadi bu hafta deneme haftası olsun bu cumayı saymıyorum haftaya cuma herkes - olsun lütfen + gelen yine diğer topiklere şişkoyum yazsın tamam mı

Canım benim bu cumayı saymıyorum ne demek 6 takımla yarış içindeyiz unuttun mu? Sen artık kaptan yardımcısısın azra ya yakışır bir şekilde insanları yönlendir istersen ama yanıltmadan olur mu?

geldi derken canım ...CADIARZUCADIARZUCADIARZU..............KONUYU BıRAZ DAHA AÇAR MISIN ? CANIM ANLAYAMADIM DA...CADIARZUCADIARZUCADIARZU

selmay abla herhalde başka bi yere ayrılmak istediğiniyazdı filan zannettim senağlama
zati kaç zamandır eskisi gibi girmiyonda :mymeka:

Son düzenleme:
selmay abla herhalde başka bi yere ayrılmak istediğiniyazdı filan zannettim senağlama
zati kaç zamandır eskisi gibi girmiyonda :mymeka:

Yok be güzelim olur mu öyle şey...Ben kendimi burda buldum zayıflamaktan ziyade benim için en önemli şey burdaki dostluk, arkadaşlık, kardeşlik ...
BENİM İÇİN HERŞEYİN ÜSTÜNDE VE ÖZELSİNİZ. HEPİNİZİ TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR ÇOOOK SEVİYORUM.

:mymeka::mymeka:ASUMAN HANIM RıCA ETSEM BU SıMGENıN NE ANLAMA GELDıĞıNı (BEN PEK OKUYAMIYORUM DA) BANA Bı YAZAR MISIN ?
asutaha kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selmay abla herhalde başka bi yere ayrılmak istediğiniyazdı filan zannettim
zati kaç zamandır eskisi gibi girmiyonda :mymekaenseye tokat) derken................?

Canım benim bu cumayı saymıyorum ne demek 6 takımla yarış içindeyiz unuttun mu? Sen artık kaptan yardımcısısın azra ya yakışır bir şekilde insanları yönlendir istersen ama yanıltmadan olur mu?

bu hafta kimse düzenli paylaşımda bulunmadığı için ve bazı arkadaşlarımız + da olduğu için bu haftayı saymıyorum dedim canım... ben bi görev aldıysam her zaman hakkıyla yaparım zaten sen hiçççç merak etme:umursamaz:
ayrıca bu hafta 6. takımla yarış içinde de değiliz o geçen 2 haftaydı ve biz 1. olduk.
bu hafta devam etmek için karar almadık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…