Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkes kuralleri hatırladı mı iyice hadi bu hafta deneme haftası olsun bu cumayı saymıyorum haftaya cuma herkes - olsun lütfen + gelen yine diğer topiklere şişkoyum yazsın tamam mı

herkes kuralleri hatırladı mı iyice hadi bu hafta deneme haftası olsun bu cumayı saymıyorum haftaya cuma herkes - olsun lütfen + gelen yine diğer topiklere şişkoyum yazsın tamam mı

eyvahedigeldismileboshayallersmilebilmiyorumkismilebayanssulusmilealsanaalsanasmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileohaoldumsmileguclubacismile

bn bunları yeni gördümde bi yapim dedim :)

eyvahedigeldismileboshayallersmilebilmiyorumkismilebayanssulusmilealsanaalsanasmileolumunekankayizsmileohaoldumsmileguclubacismile
ay çok tatlılar

eyvahedigeldismileboshayallersmilebilmiyorumkismilebayanssulusmilealsanaalsanasmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileohaoldumsmileguclubacismile

bn bunları yeni gördümde bi yapim dedim :)

ANAMMMMMMMMMMMM COK ŞEKERLER DUR BENDE BIR YAPAYIM GERI KALMIYAYIM HIÇ BIRŞEYDEN AZRACIM boshayallersmile olumunekankayizsmile alsanaalsanasmile bayanssulusmile eyvahedigeldismile aklinialirimsmile

kızlar, göbeğinizi eritmek için ne yaptınız topiğine baktınız nasıl güzel spor yapıyorlarkaydirigubbakcemile2ohaoldumsmile
bende sabahları plates yapacagım artıkbayanssulusmile

bnde perşemden sonra spor kursuma devam ediyorum
bu ara aksatmıştım da :kedi:

Bende sabahları leslıyle ÜÇ mıl yÜrÜyecegım akŞaları yÜrÜyÜŞ bandında yÜrÜyecegım bır saat

Sabah dr mehmet Öz Ün programında kadın 140 kg nın yarısına dÜŞmÜŞ gÜnde onbın adım atmıŞ cok sÜper olmuŞtu ınanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…