bnde seni seviyorum selmaycım olumunekankayizsmileCANIM AZRACIĞIM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM.Ben burdayım arkadaşlar merak ettiğiniz birşey varsa bana sorabilirsiniz.buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
ayrılmak yok artık takımdanselmay abla herhalde başka bi yere ayrılmak istediğiniyazdı filan zannettim senağlama
zati kaç zamandır eskisi gibi girmiyonda :mymeka:
:mymeka::mymeka:ASUMAN HANIM RİCA ETSEM BU SİMGENİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ (BEN PEK OKUYAMIYORUM DA) BANA Bİ YAZAR MISIN ?
asutaha kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selmay abla herhalde başka bi yere ayrılmak istediğiniyazdı filan zannettim
zati kaç zamandır eskisi gibi girmiyonda :mymekaenseye tokat) derken................?
bu hafta kimse düzenli paylaşımda bulunmadığı için ve bazı arkadaşlarımız + da olduğu için bu haftayı saymıyorum dedim canım... ben bi görev aldıysam her zaman hakkıyla yaparım zaten sen hiçççç merak etme:umursamaz:
ayrıca bu hafta 6. takımla yarış içinde de değiliz o geçen 2 haftaydı ve biz 1. olduk.
bu hafta devam etmek için karar almadık canım
:mymeka::mymeka:ASUMAN HANIM RİCA ETSEM BU SİMGENİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ (BEN PEK OKUYAMIYORUM DA) BANA Bİ YAZAR MISIN ?
asutaha kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selmay abla herhalde başka bi yere ayrılmak istediğiniyazdı filan zannettim
zati kaç zamandır eskisi gibi girmiyonda :mymekaenseye tokat) derken................?
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞeniztabi enseye tokat sadece sana değil düzenli girmeyen bütün arkadaşlarıma gönderiyorum :mymeka:
sizde gelinde Şeniz olumunekankayizsmile Şeniz böleee öpym sizi kaydirigubbakcemile3
günaydın asucummmm
günaydın asu bn geldim öp bnm hadi :jeyyar:
dünki menümü yazıyım saçma sapan oldu ama herşeyden az yedim
sabah 5 kaşık tavuklu pilav
öğlen yarım dilim börek yarım dilim kek diğer yarısını oğluşa yedirdim 1 kase yoğurtlu makarna salatası
akşam 1dürüm arasında çiğköfte
malesef öğlen ve akşam yemeğinde evde değildim böle o yüzden böle oldu
bende gezmeye gitcem bugün:jeyyar:
neyse nen platesimi yapayımmmmguclubacismile
yürüme bandında mı yürüyosun asucummkaydirigubbakcemile2bende oğluşumu yatırdım geldim dünki yediklerimi telafi etmem gerk hazır oğluşda uyuyoken yürym
bende istiyorum almayı ama hep taşınma durumu olunca kalıyor o kadar para verip alacagım hassas alet bozulur taşınırken diye almıyorumahh bi yürüme bandım olsa keşke
bende istiyorum almayı ama hep taşınma durumu olunca kalıyor o kadar para verip alacagım hassas alet bozulur taşınırken diye almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?