Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar çok pis depresyondayım mafoldumben kendimden nefret ettim buakşam görümcemin günü vardı kızlar çalıştığından akşam yapıyolar günü banada gir die çok ısrar ettiler sırf bu yüzden girmedim yok böle bişey ya hepsi benim gibi 1 çocuk annesi ama maşallah tığ gibiler mafoldumben arkadaşın biri gecelik satıyo birbirinden sexi gecelik siparişi verdi hepsi bende melül melül sadece katoloğa baktım
ÇÜNKÜ BEN ŞİŞKOYUM haddimemi düşmüş sexi gecelik, dar paça kot, penye elbise giymek
nerde çuval gibi bol şeyler var bana ancak onlar yakışır mafoldumben mafoldumben :sinifsinif:
yeter artık bir an önce kurtulmak istiyorum bu 18 kilodan allahım yardım et bana :Saruboceq:

asu cok yaşa sen akşam akşam güldürdün ama sınırden bende cok pıs depresyondayım her tarafım resman et yıgını ne olacak bılemıyorum bırde sabahları doktor özü ızlıyorum ordakı kg verenlerı gördükçe kendımden dahada cok gıcık alıyorum

gerçekten selma ablam ya ağlanacak halimize gülüyoruz ama çok vahim durumdayız
ben daha 21im yaaaa klava: selma abla bu arkadaşların çoğu hamileyken 25 30 kilo aldılar sözde ben 13 kilo aldım ama ne fayda onlar eridi gittiler ben hala dubayım :mymeka: burda 2 gurup arkadaşım var biri bunlar bunlar azimli zayıflamış kızlar diğerleride eşimin arkadaş gurubu hanımları onlar benden beter kilolarıda hiiiç umurlarında değil ben onların yanında manken gibi kalıyorum bidaha onlarla görüşmycem zayıflarla görüşcem şişko ve umutsuz insanların yanında insan kilosundan rahatsız olmuyo klava::tomato:

kızlar ben yürüym sonrada duş alıp yatarım yarından itibaren bambaşka bi asuman olucak
guclubacismile bu sefer olucak guclubacismile

süpersin tatlım tebrik ederim seni fıstıkkkkkopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5

:lepi: :sm_cool:alkisalkisalkis
zemuszemusolumunekankayizsmile

allah seni ne etmesin derdin tasan bu olsun
sexi gecelik giyemememişte
yarın birgün incel hepsi sana fedaa

haydi topluca depresyona girelin

yarın birgün o gruba dahil olursun
daha yaşın ufak
bak rütbende ne yazıoo nisna kadar -17
17 olmazsan bile 15 yada -13 ol daha ne var

azracım özledim canım senii yaa hoş geldinn..sensiz olmuyordu buraa
olumunekankayizsmile

braz hastayım cnmmm boğaz,burun fena.. mafoldumben
İremde ii gzl teyzesiii uyuyor şimdiii :ecrin_bebek:
Şeniz

geçmiş olsun saadetim aman dikkat et kendine senden ufaklığa geçer
oh oh mışıl mışıl uyusuun

günaydın a.s.

saol rukiye ablam

nerdesin bakem sen çok özledim bn seni Şeniz

gfünaydın herkese ben bu hafta 1.5 kilo verdim zaten bu haftadan sonra geri dönmek üzere ayrılmak istiyorum azracım zaten pek giremiyorum moralman sıfırım yazacagımı pek sanmıyorum galiba ondan verdim kilo neyse hepinizi seviyorum öptüm kızlar inşallah sağlıkla kilo verirsin,iz

hayırdır naren:1shok:

şok oldum neden öle yazdın ki:uhm:

canım ayrılma lütfen böyle kesin konuşma üzme beni:gitme:

kızlar yarın büyük güneyvahedigeldismile

gelecek hafta içiz sizle ve bnle ilgili düşüncelerim var eşleşme olayına gidelim diyorumolumunekankayizsmile

arkadaşlar bn çıktım

bugün kurstan arkadaşlarala son kez buluşacağız
hazırlanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…