kızlar çok pis depresyondayım mafoldumben kendimden nefret ettim buakşam görümcemin günü vardı kızlar çalıştığından akşam yapıyolar günü banada gir die çok ısrar ettiler sırf bu yüzden girmedim yok böle bişey ya hepsi benim gibi 1 çocuk annesi ama maşallah tığ gibiler mafoldumben arkadaşın biri gecelik satıyo birbirinden sexi gecelik siparişi verdi hepsi bende melül melül sadece katoloğa baktım
ÇÜNKÜ BEN ŞİŞKOYUM haddimemi düşmüş sexi gecelik, dar paça kot, penye elbise giymek
nerde çuval gibi bol şeyler var bana ancak onlar yakışır mafoldumben mafoldumben :sinifsinif:
yeter artık bir an önce kurtulmak istiyorum bu 18 kilodan allahım yardım et bana :Saruboceq:
Canım benim bitanem kendini böyle koyuverme sen çok güçlü bir kızsın kilo konusunda da sana çok güveniyorum. İnsan arada bir böyle ümitsizliklere düşebilir.Büyük bir ihtimalle kilo sıkıntısından önce senin başka birşeye daha canın sıkılmış bide üstüne zayıf dediğin arkadaşlarını görünce depresyona girmiş olabilirsin . Unutmaki böyle şeyler gelip geçicidir (çünkü bu tür şeyler hepimizin geçici olarak yaşadığı sıkıntılar)Eminimki şimdi içinden çığlık atmak bile geliyordur eğer rahatlayacaksan yap derim hiçbirşeyi içine atma (mesela ben kendimi çok kötü hissettiğim zamanlarda ( nadir olur ama ) müziği son sesine kadar açık avazımın çıktığı kadar bağırırım(çok ciddiyim).Sana birşey söyleyeyim mi belki dalga geçtiğimi sanacaksın ama ben çok ciddiyim o giyemem dediğin iç çamaşırını al ve ona hergün bak derim ha her bakışındada birgün ben bunun içine gireceğim diye kendini odaklandır eğerki cidden zayıflamaya niyetin varsa . Ben 77 kilodan beri ben bu yöntemi deniyorum (deneyimlerime dayanaraktan konuşuyorum) En son 1.5 yıl önce aldığım iç çamaşırı( ben o duyguyu çok iyi bilirim )ve 28 numara kot pantolona şu anda giriyorum ve o zamanlar arkadaşlarım pis pis gülüp benimle dalga geçerlerken bende içimden dedimki benim sizden neyim eksik ben istedikten sonra başaramayacağım hiçbirşey yok dedim ve hedefime doğru yola devam ettim .Benim hedefim 65 olsamyeter derken(onlarsa63-65 kg. arasıydı) şimdi hedefimden 9 kg altındayım .Şimdi diyorumki iyiki o küçük bedendeki kıyafetleri(sığamazsın dedikleri daha birçok kıyafeti) iyi ki alımışım(resmen onlara baka baka eridim)dedim.Şimdi ise 2 hafta önce aldığım 26 numara kota gireceğim günü bekliyorum.SENİNDE HEDEFİNE ULAŞACAĞINA VE BUNU BAŞARACAĞINA İNANIYORUM.BİZİM BAŞKALARINDAN NEYİMİZ EKSİK Kİ ARKADAŞLAR HAKSIZMIYIM.
BEN SANA ÇOK GÜVENİYORUM SENDE KENDİNE GÜVEN SEN EN GÜZEL ŞEYLERE LAYIKSIN. Sen şu anda bile benden daha çok şanslısın be tatlım . Benim yaş 35 sense 21 senin metabolizman bana göre 5 kat daha hızlı . Aaaaaaaaah ah keşke 21 olsamda kilolu olsam kilo nedir ki istedikten sonra verilir ama yaş geri gelmez .Yaşın küçük olduğu için(benim yaşıma göre) belki şimdi değil ama 30' una varınca anlarsın.İnan bana kafayı takmıyorum yaş kompleksinede girmiyorum ama dert edersemde anlatmaya kelimeler yetmez. O yüzden yaşının güzelliğini ve sağlığını düşün ve tadını çıkarmaya bak ABLASININ BİTANESİ.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Azracığım sende asunun telefonu var mı ? Şu anda elimden gelse yada ışınlanabilsem hemen yanına giderdim.
amiiiiiiin:Saruboceq:Azracığım senin için en hayırlı iş hangisiyse o olur inşallah.
Azra burdasın değil mi?
Kilom 55.7
slm rukiye ablam
oo lili ablam da burda hoşgelmişsiin açsç
Kilom 55.7
aslında selmya kzıyorum ama
yarın bn ne kadar gelceem çook merak ediyorum
kızlar birde yarın burda bildirim işi bittikten sonra
tıp merkezlerine hastanelere cv bırakacam
ne olursunuz bana dua edin hayırlı bi yerde helal rızık bulayım
KIZLARRRRRRRRRR SUSMA HAKKINIZIMI KULLANIYORSUNUZZZZZZZZZZ eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
hoşbulduk tatlım nasılsınnnnnnn azracım opuyorumnanaktan
ha gayret az kaldı bana yetişmene ablammm boshayallersmile
Kilom 55.7
:lepi::lepi::lepi::lepi:turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?